Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 646269 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mk1

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    Odp: Prophesy of Pendor v3.51+DLC - drugi update spolszczenia
    « Odpowiedź #1605 dnia: Marca 13, 2013, 11:42:05 »
    no to jak odblokowałeś dostęp do sklepu z rzeczami

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #1606 dnia: Marca 14, 2013, 00:02:51 »
    a jak wyłączyć to cheatmenu
    Tzn. znalazłeś jak włączyć, ale jak wyłączyć nie?
    No proszę cię...
    (click to show/hide)

Offline Alahh

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #1607 dnia: Marca 14, 2013, 03:19:41 »
    A jak powiększyć liczebność armii gram juz koło 500 dni i mam tylko 210 chłopa a widziałem na lets playach ze maja koło 400tu :( pakuje dużo w charyzmę i leadership mam na chyba 7 czy 8 lvl a za zabicie wrogich żołnierzy dochodzi koło 2 miejsc w armii ale bardzo wolno co robię nie tak? Mam juz swoje państwo :(((

Offline Neluril

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1608 dnia: Marca 14, 2013, 07:48:18 »
    Prestiżu więcej mości panie, im więcej tym więcej ludzi.

Offline mk1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1609 dnia: Marca 14, 2013, 08:56:03 »
    Tzn. znalazłeś jak włączyć, ale jak wyłączyć nie?
    No proszę cię...
    (click to show/hide)
    no tak wipisałem to ale wraz w obozie jest menu oszustw i pod czas gry wyskakuje mi dużo wiadomości prubowałem zmieniać na wiadomości ekonomiczne,polityczne ale wraz to samo

Offline huth

« Odpowiedź #1610 dnia: Marca 14, 2013, 17:48:58 »
    Jeśli dalej jest w obozie menu oszustw, to znaczy że cheatmode się nie wyłączył.

Offline mk1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1611 dnia: Marca 14, 2013, 19:49:11 »
    dobra ostatnie pytanie czy są jakieś lepsze mityczne zbroje bo mam (znaczy miałem) 3 łzy smoka ale kupiłem topór i łuk w kopalni

Offline Neluril

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1612 dnia: Marca 15, 2013, 07:37:19 »
    dobra ostatnie pytanie czy są jakieś lepsze mityczne zbroje bo mam (znaczy miałem) 3 łzy smoka ale kupiłem topór i łuk w kopalni

Łuk stamtąd mi osobiście nie pasi bo ma kiepską celność..... wolę noldorski jeśli już. Zbroje kupisz albo wygrasz u noldorów albo w mieście niedaleko nich (zawsze zapominam nazwy, na L.).

Offline harry

• Użytkownik
    • Piwa: 21
    « Odpowiedź #1613 dnia: Marca 15, 2013, 10:25:43 »
    Zgadza się Neruril, jest jeszcze ten runiczny, który od bóstwa dostajesz gdy armia Wolfbode,a najeżdża ziemie Ravensternu (chyba najlepszy w grze).
     Co do armii Noldorów, wcale nie trzeba cheatować ..wystarczy jak masz qualis gema w ekwipunku iśc do zarządcy miasta..zapytac się o prace, pozniej jest opcja ,,nie moge wykonać,,. i wójt robi loterie losując jednostki. Oczywiście jest szansa ,że stracisz qualis gema, dlatego trzeba sejwować i uzbroić się w cierpliwość..by wylosować Noldorów i tego qualis gema nie stracić.
    "W owym czasie przyjaciel zgubi młotek przyjaciela... A dzieci nie będą wiedzieć, gdzie są rzeczy ich ojców, które ci położyli tam około ósmej wieczorem poprzedniego dnia."

Offline mk1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1614 dnia: Marca 15, 2013, 13:37:48 »
    Zgadza się Neruril, jest jeszcze ten runiczny, który od bóstwa dostajesz gdy armia Wolfbode,a najeżdża ziemie Ravensternu (chyba najlepszy w grze).
     Co do armii Noldorów, wcale nie trzeba cheatować ..wystarczy jak masz qualis gema w ekwipunku iśc do zarządcy miasta..zapytac się o prace, pozniej jest opcja ,,nie moge wykonać,,. i wójt robi loterie losując jednostki. Oczywiście jest szansa ,że stracisz qualis gema, dlatego trzeba sejwować i uzbroić się w cierpliwość..by wylosować Noldorów i tego qualis gema nie stracić.
    ale to jak jesteś królem czy też działa jak jesteś wasalem

Offline harry

• Użytkownik
    • Piwa: 21
    « Odpowiedź #1615 dnia: Marca 15, 2013, 14:30:36 »
    Możesz nawet na 1 lvl-u, kiedys robiłem ten trick tytułem eksperymentu (tylko trzeba być cierpliwym)..i na 1 lvlu miałem 32 zwiadowców noldorskich 16 rycerzy brzasku..i chyba 5 zwiadowczyń (bez utraty qualis gema). Ale wtedy już gra łatwa się robi ..nawet na poziomie hard.
    "W owym czasie przyjaciel zgubi młotek przyjaciela... A dzieci nie będą wiedzieć, gdzie są rzeczy ich ojców, które ci położyli tam około ósmej wieczorem poprzedniego dnia."

Offline mk1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1616 dnia: Marca 15, 2013, 20:08:45 »
    Możesz nawet na 1 lvl-u, kiedys robiłem ten trick tytułem eksperymentu (tylko trzeba być cierpliwym)..i na 1 lvlu miałem 32 zwiadowców noldorskich 16 rycerzy brzasku..i chyba 5 zwiadowczyń (bez utraty qualis gema). Ale wtedy już gra łatwa się robi ..nawet na poziomie hard.
    wiesz to działa ale nie konieczne noldorów zaczynałem pare razy grę i się udało za 4 razem dostałem 14 zwiadowców i 6 rycerzy brzasku dzięki wielkie

Offline huth

« Odpowiedź #1617 dnia: Marca 23, 2013, 12:39:39 »
    Mam jedną dobrą oraz jedną dość niepokojącą wieść :P

Najpierw "zła". cytując M0rdreda z devteamu PoPa: PoP4 is on hold indefinitely. Do not hold your breath for it. - PoP4 zostaje wstrzymany na nieokreślony czas i na razie ma co na niego czekać.

Dobra jest taka, że wkrótce ukaże się spory patch oznaczony numerkiem 3.6. MadVader pokazał parę screenów:
    Some shots from PoP 3.6 while you wait. No spoilers. :)
    To wygląda na jakiś nowy zakon...
    (click to show/hide)
    Unikalny bohater od Mettenheimczyków i jakaś nowa jednostka(czyli też jakieś nowe itemy pewnie)
    (click to show/hide)
    "Konstabl"... "jeden z naszego zakonu"... czyli chyba więcej opcji po dołączeniu do jakiegoś zakonu? (te opcje z cheatami są nieistotne)
    (click to show/hide)
    I tu chyba mamy nowe możliwości po dołączeniu do zakonu...
    (click to show/hide)
    Armia Kultu Węża OBLEGA miasto podstawowej nacji... Armageddon, Dzień Sądu, Ragnarok, Götterdämmerung, Dagor Dagorath... po prostu koniec.
    (click to show/hide)
    Kolejny nowy unikalny bohater prowadzący jakieś nowe jednostki... i podążający za graczem. Czyżby gracz też będzie mógł najmować kompanie unikalnych bohaterów?
    (click to show/hide)
    Jakiś nowy zamek. Czcionka w jakimś dziwnym kolorze...
    (click to show/hide)

Prawdopodobnie gdy wyjdzie ten patch, będzie wiadomo więcej co z "czwórką".

Offline mk1

• Użytkownik
    Odp: Prophesy of Pendor v3.51+DLC - zbliża się 3.6
    « Odpowiedź #1618 dnia: Marca 23, 2013, 16:00:49 »
    zapowiada się świetnie

Offline usul22

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Prophesy of Pendor v3.51+DLC - zbliża się 3.6
    « Odpowiedź #1619 dnia: Marca 24, 2013, 10:40:23 »
    Lepsze to niż nic.

Przyjemnie będzie zbadać nowe zmiany, sprawdzić jak nowe jednostki wypadają w bitwie.