Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 646199 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mk1

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    Odp: Prophesy of Pendor v3.51+DLC - drugi update spolszczenia
    « Odpowiedź #1590 dnia: Marca 11, 2013, 10:11:32 »
    co mam zrobić żeby wziąć noldorskich jeńców do swojej armii kiedy wygrywam potyczkę np.z jatu to potem ich niema znikają

Offline harry

• Użytkownik
    • Piwa: 21
    « Odpowiedź #1591 dnia: Marca 11, 2013, 11:21:15 »
    Tych jednostek nie przyłączysz, są to honorowe jednostki..to samo np z gwardią poszczególnych władców ..np huskarl Valdisa..też nie zwerbujesz.
    "W owym czasie przyjaciel zgubi młotek przyjaciela... A dzieci nie będą wiedzieć, gdzie są rzeczy ich ojców, które ci położyli tam około ósmej wieczorem poprzedniego dnia."

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #1592 dnia: Marca 11, 2013, 13:03:09 »
    Bezpośrednią przyczyną jest to, że mają powyżej 40 poziomu te jednostki. I skrypt blokuje.
    Jak chcesz Noldorów to albo od Quigfena za qualisa(nie bardzo się opłaca szczerze mówiąc, chyba że masz dużo qualisów z zamku noldorów a runiczne bronie cię nie interesują) albo możesz wykorzystać easter egg u trenera w obozie treningowym... musisz mieć 1x przyprawa i 2x sól w ekwipunku i odpowiednio zagadać.

Offline mk1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1593 dnia: Marca 12, 2013, 07:25:02 »
    Bezpośrednią przyczyną jest to, że mają powyżej 40 poziomu te jednostki. I skrypt blokuje.
    Jak chcesz Noldorów to albo od Quigfena za qualisa(nie bardzo się opłaca szczerze mówiąc, chyba że masz dużo qualisów z zamku noldorów a runiczne bronie cię nie interesują) albo możesz wykorzystać easter egg u trenera w obozie treningowym... musisz mieć 1x przyprawa i 2x sól w ekwipunku i odpowiednio zagadać.
    a powiedz mi jak mam zdobyć te łzy smoka bo pokonałem już jatu,syla uza i tam wiele innych tylko teraz oni się nie pokazują zbyt często czytałem w FAQu że gdzieś w skrzyniach w obozach  bandytów ale nie mogę ich znależć

Offline Neluril

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1594 dnia: Marca 12, 2013, 07:41:11 »
    Kamienie są: w Rane, u trenera (można raz wykorzystać, wyżej zostało opisane), oraz, albo podstawa ;) od wodzów armii, muszą mieć chyba powyżej 20% życia jak atakujesz i musisz ich wsiąść do niewoli. Zagadujesz z nimi i jedną z opcji jest uwolnienie za kamyczek. Zwróć uwagę że czasem podczas wojny z innym państwem wodzowie armii walczą po stronie przeciwnika (musisz skojarzyć ich imiona) wtedy też opcja z kamyczkiem działa (pokonanie, niewola, zagadanie).

Offline mk1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1595 dnia: Marca 12, 2013, 09:02:46 »
    Kamienie są: w Rane, u trenera (można raz wykorzystać, wyżej zostało opisane), oraz, albo podstawa ;) od wodzów armii, muszą mieć chyba powyżej 20% życia jak atakujesz i musisz ich wsiąść do niewoli. Zagadujesz z nimi i jedną z opcji jest uwolnienie za kamyczek. Zwróć uwagę że czasem podczas wojny z innym państwem wodzowie armii walczą po stronie przeciwnika (musisz skojarzyć ich imiona) wtedy też opcja z kamyczkiem działa (pokonanie, niewola, zagadanie).
    tak ale ja o tym pisałem że pokonałem już te armie i teraz one tak często się nie pokazują na mapie.A kamienie z rene i z obozu już mam tylko nie wiem czy są jakieś inne

Offline huth

« Odpowiedź #1596 dnia: Marca 12, 2013, 16:55:07 »
    Opcje są wypisane w FAQu i jeszcze jest ten easter egg... a potem to już cheatowanie przez "kupowanie" qualisa z listy itemów z cheatmenu...

Offline mk1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1597 dnia: Marca 12, 2013, 19:57:06 »
    Opcje są wypisane w FAQu i jeszcze jest ten easter egg... a potem to już cheatowanie przez "kupowanie" qualisa z listy itemów z cheatmenu...
    a jak to się robi to kupowanie qualisa z listy itemów  pomóżcie  bo chcę stworzyć armię samych noldorów 

Offline huth

« Odpowiedź #1598 dnia: Marca 12, 2013, 20:15:32 »
    No sorry, ale nie chce mi już się tak wszystko mówić, tym bardziej jeśli chodzi o cheaty, poszukaj sobie sam i rusz głową :)

Offline mk1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1599 dnia: Marca 12, 2013, 20:18:54 »
    No sorry, ale nie chce mi już się tak wszystko mówić, tym bardziej jeśli chodzi o cheaty, poszukaj sobie sam i rusz głową :)
    a jest to gdzieś opisane bardzo bym prosił

Offline huth

« Odpowiedź #1600 dnia: Marca 12, 2013, 20:24:43 »
    jest opcja szukaj na forum :) i caaaaałe google.

Offline Haazheel

• Użytkownik
    • Piwa: 17
    « Odpowiedź #1601 dnia: Marca 13, 2013, 00:34:03 »
    Jak koniecznie chcesz mieć "MASĘ " tych smoczych  łez zastosuj to narzędzie "Morghs M&B WB-WFAS Editor" i wówczas ustaw sobie w ekwipunku swojego bohatera tyle łez ile chcesz, o ile plecak pozwoli na daną ich ilość, ta metoda jest przeznaczona całkowicie dla tych, co sobie nie radzą z grą.

Offline Neluril

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1602 dnia: Marca 13, 2013, 07:52:18 »
    Łzy szczęścia nie dają ;) nie ma sensu mieć "całej masy" psuje gre. Ja tylko chyba topór kupiłem za kamyczki i stworzyłem zakon jeden czy dwa. Da się grać spokojnie bez nich. A nie przepraszam odblokowałem dostęp do sklepu z rzeczami.... Głównie używam maczugi zniszczenia czy jakoś tak i jestem zadowolony ;)

Offline mk1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1603 dnia: Marca 13, 2013, 09:08:49 »
    Łzy szczęścia nie dają ;) nie ma sensu mieć "całej masy" psuje gre. Ja tylko chyba topór kupiłem za kamyczki i stworzyłem zakon jeden czy dwa. Da się grać spokojnie bez nich. A nie przepraszam odblokowałem dostęp do sklepu z rzeczami.... Głównie używam maczugi zniszczenia czy jakoś tak i jestem zadowolony ;)
    a jak wyłączyć to cheatmenu

Offline Neluril

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1604 dnia: Marca 13, 2013, 11:08:35 »
    a jak wyłączyć to cheatmenu

nie mam pojęcia, nie uzywałem.