Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 646195 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Prophesy of Pendor v3.51+DLC - drugi update spolszczenia
    « Odpowiedź #1470 dnia: Listopada 25, 2012, 13:03:42 »
    a z tym sobie poradziłem gram po prostu bez tego. Tylko powiedz mi dlaczego jak gram to po jakimś czasie muj honor spada do -28 i jak szybko zdobyć honor bo nie mogę sam do tego dojść

Tak sam z siebie honor spada? Czy przez palenie wiosek itp.? Bo jeśli sam z siebie, to jest coś nie tak... masz zaktualizowanego WB?

Offline mk1

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #1471 dnia: Listopada 25, 2012, 17:51:37 »
    dobra to też nieistotne powiedz mi gdzie ten kamień znaleść co potrzebny do rekrutacji noldorskich efów

Offline huth

« Odpowiedź #1472 dnia: Listopada 25, 2012, 20:32:41 »
    Jak to nieistotne?

Offline mk1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1473 dnia: Listopada 25, 2012, 21:11:06 »
    Jak to nieistotne?
    dobra atakowałem tych d'shorskich bandytów ( niewiem czy dobrze naoisałem ) i kiedy miałem 150renomy to wtedy mi spadło.Ale powiedz mi o tym kamieniu

Offline Kinro

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #1474 dnia: Listopada 25, 2012, 21:37:09 »
    Poczytaj w FAQ o klejnotach Qualis...
    Życie jest jak śmierć.
    Tylko... nie do końca...

Offline Crims

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #1475 dnia: Listopada 26, 2012, 07:41:15 »
    MK1 jak wół masz na każdej stronie link do poradnika dot. PoPa - przeczytaj.
    Zanim coś napiszesz to wklej to do worda i popraw, bo nie da się tego czytać.

Zwiadowca pytałem o 4 kilka postów wyżej... Narazie nic nie wiadomo.

Offline mk1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1476 dnia: Listopada 27, 2012, 21:06:04 »
    dobra przeczytałem ale to bez sensu jak mampokonać armię składającą się z 900 woja kiedy ja mam 200 woja.Czy nie ma innego sposobu na zdobycie tych kamieni

Offline huth

« Odpowiedź #1477 dnia: Listopada 27, 2012, 22:12:53 »
    Musisz tak działać, aby osiągnąć przewagę nad wrogiem... mieć silniejszą armię, sprawić żeby jego armia jakoś uszczuplała, itp., itd.
    Są łatwiejsze elitarne armie, na przykład armia chłopskich rebeliantów Alarica

Offline harry

• Użytkownik
    • Piwa: 21
    « Odpowiedź #1478 dnia: Listopada 27, 2012, 23:33:22 »
    Noldorów nie opłaci się kupować za qualis gema, już lepiej na staty go sprzedać. Jest tyle jednostek bardzo dobrych, nawet nie zakonni..ravenstern ranger czy imperialni kusznicy..wystarczy ponękać troche Jatu czy Legion Cienia i możemy mieć super jednostki.
    "W owym czasie przyjaciel zgubi młotek przyjaciela... A dzieci nie będą wiedzieć, gdzie są rzeczy ich ojców, które ci położyli tam około ósmej wieczorem poprzedniego dnia."

Offline Crims

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1479 dnia: Listopada 28, 2012, 07:25:26 »
    Zawsze można dołączyć, np. do jakiegoś walczącego lorda i razem z nim pokonać tą armię. Można zmniejszyć poziom trudności, wykorzystać ścianę końcową terenu (dobre do walki z jatu), zastosować skuteczną taktykę, szukać osłabionych już armii, itp.

Offline Neluril

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1480 dnia: Listopada 28, 2012, 08:03:42 »
    Jak są wielkie armie z którymi nie masz szans, to wystarczy żeby za tobą jechali, aż napotkają inna armie i zaczną się tłuc. Wtedy dołączasz i masz szanse na klejnot. Albo czekasz aż się wykrwawią... sposobów jest dużo. Możesz też zostać władcą i mieć wasali którzy razem z Tobą ich pokonają. Z turnieju u Noldorów też czasem wypada (już to pisałem). Po za tym klejnot nie jest najważniejszym elementem tej gry ;) da się bez niego grać ;)

Offline mk1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1481 dnia: Listopada 28, 2012, 11:26:23 »
    ja wiem że nie jest najważniejszym elementem ale chciałem odkryć tę lokację do kopalni Al-Aziz.Znalazłem już 2 i wynająłem noldorskich wojowników.Teraz gram i goni mnie armia legiony strachu ale składa się z 650 woja a ja mam 150.Ale chyba mam pomysł natrafiłem na jeźdźców jatu i gonię ich a za mną biegnie legion strachu może sprowokuję walke i wtedy się uda.

Offline huth

« Odpowiedź #1482 dnia: Listopada 28, 2012, 12:41:57 »
    Legion strachu jest mocny. Chyba widziałeś ile ma Anaconda Knights...
    Najłatwiejsze spawny to te rycerskie jak kompanie Borysa Kruka, Oswalda de Fleur, Mergena Kierlica(Griffonsword), Kodana Żelaznego miecza, mimo że składają się niemal w całości z konnych, to nie jest ich dużo i da się ich powstrzymać dobrą taktyką. Kodan ma więcej piechoty, więc jeszcze łatwiej.
    Stosunkowo łatwo było pokonać armię Wolfbode'a, ale z najnowszym patchem doszli do niego Berserkerzy i już tak łatwo nie jest...
    Najłatwiejszy do pokonania jest Alaryk von Brouhaha, przekomiczna postać i równie śmieszna jest armia, którą dowodzi, bo po zmiażdżeniu tych kilkudziesięciu jeźdźców reszta to mięso armatnie.

Aha, tylko nie zniszcz klawiatury, gdy po wygranej bitwie okaże się, że postaci udało się uciec i na razie nici z klejnotu :P

Offline Crims

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1483 dnia: Listopada 28, 2012, 12:44:14 »
    Jatu najlepiej wyciągnąć do Noldorów i dołączyć po ich stronie. Z taką pomocą jatu nie ma szans.

Offline mk1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1484 dnia: Listopada 28, 2012, 16:33:57 »
    Legion strachu jest mocny. Chyba widziałeś ile ma Anaconda Knights...
    Najłatwiejsze spawny to te rycerskie jak kompanie Borysa Kruka, Oswalda de Fleur, Mergena Kierlica(Griffonsword), Kodana Żelaznego miecza, mimo że składają się niemal w całości z konnych, to nie jest ich dużo i da się ich powstrzymać dobrą taktyką. Kodan ma więcej piechoty, więc jeszcze łatwiej.
    Stosunkowo łatwo było pokonać armię Wolfbode'a, ale z najnowszym patchem doszli do niego Berserkerzy i już tak łatwo nie jest...
    Najłatwiejszy do pokonania jest Alaryk von Brouhaha, przekomiczna postać i równie śmieszna jest armia, którą dowodzi, bo po zmiażdżeniu tych kilkudziesięciu jeźdźców reszta to mięso armatnie.

Aha, tylko nie zniszcz klawiatury, gdy po wygranej bitwie okaże się, że postaci udało się uciec i na razie nici z klejnotu :P

ja u siebie nie widzę tych kompanii borysa kruka,oswalda i tej reszty tylko jest ten Wolfbodo'n ale on ma 2200 woja to nawet nie zaczynam.A powiedz mi kupiłem mapę do kopalni soli i kiedy wchodzę to jest 2 gości ten 1 chce jakieś przepiórki i wino a ten 2 to mówi że jak nie widzę co sprzedaję to nie mamy o czym rozmawiać.Co mam robić z tych plotek też za wiele nie rozumiem bo jestem cienki z angielskiego.A i jeszcze jedno miałem iuż 3 klejnoty.1 w rene ,2w obozie po rozmowie z trenerem,3 po wygraniu turnieju.Czytałem w FAQ że gdzieś można kupić jakąś mapę od kupców w mieście ale po kupnie mapy do kopalni soli to oni sprzedają jakieś eliksiry