Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 646411 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Prophesy of Pendor v3.51+DLC - drugi update spolszczenia
    « Odpowiedź #1485 dnia: Listopada 28, 2012, 17:33:37 »
    Inne armie w końcu się pojawiają. Potem pewnie zostaną jakieś zostaną zniszczone. I znów się pojawią.
    Ci goście w kopalni też chcą Qualisów :) No i jeden wino jeszcze.
    Te "mapy", można kupić pytając się o plotki, gdy akurat ci to wylosuje. I chodzi o uzupełnienie jednej z ukrytych skrzyń "skarbem".

Offline mk1

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #1486 dnia: Listopada 28, 2012, 18:10:53 »
    Znalazłem skrzynię z różnymi przedmiotami w jakimś mieście nie pamiętam w jakim i co mam z tą skrzynią zrobić zbierać bo nie wiem czy się da otworzyć.I jeszcze jedno czy można zlikwidować założony zakon i założyć  drugi.

Offline harry

• Użytkownik
    • Piwa: 21
    « Odpowiedź #1487 dnia: Listopada 28, 2012, 18:13:02 »
    skrzynie otworzysz kombinacja klawiszy ctrl+alt+delete..tylko czasami nie sprzedawaj tego co tam znajdziesz
    "W owym czasie przyjaciel zgubi młotek przyjaciela... A dzieci nie będą wiedzieć, gdzie są rzeczy ich ojców, które ci położyli tam około ósmej wieczorem poprzedniego dnia."

Offline mk1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1488 dnia: Listopada 28, 2012, 20:28:41 »
    skrzynie otworzysz kombinacja klawiszy ctrl+alt+delete..tylko czasami nie sprzedawaj tego co tam znajdziesz

nie da rady to jest skrzynia z różnymi drobiazgami.Jak teą kombinację naciskam to wyskakuje mi monit menadżer windows

Offline huth

« Odpowiedź #1489 dnia: Listopada 28, 2012, 21:40:47 »
    Jak teą kombinację naciskam to wyskakuje mi monit menadżer windows
    No coś ty... nie dawaj się tak trollować

Nie wiem o co ci chodzi z tymi skrzyniami, są skrzynie w Valonbray i Rane i po poristu trafiają do nich różne rzeczy, spokojnie możesz je z nich wyciągnąć.

Offline Neluril

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1490 dnia: Listopada 29, 2012, 08:03:49 »
    Jemu chodzi o skrzynki, które znajdujesz w skrzyniach min w Rane. Te skrzynie się sprzedaje. Jak słuchasz plotek to co jakiś czas pokazują się nowe.

Offline Crims

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #1491 dnia: Listopada 29, 2012, 08:32:31 »
    Dokładnie, chodzi o skrzynki kosztowności czy jakoś tak - to tylko rzecz na handel.

mk1 cierpliwości... walcz z czym się da, zwiększaj limit posiadanych jednostek, zainwestuj u npc w szkolenie, wytreniuj dobrych wojaków z 200, lorda pod pachę i klepiemy co się da - to tak w skrócie ;)

Offline mk1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1492 dnia: Listopada 29, 2012, 09:30:32 »
    dzięki wszystkim za podpowiedzi

Offline Zwiadowca

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #1493 dnia: Grudnia 02, 2012, 18:02:50 »
    Jakieś wieści na temat popa 4.0?

Offline huth

« Odpowiedź #1494 dnia: Grudnia 02, 2012, 20:53:41 »
    Odkąd Sairtar nie jest już lead designerem nie widziałem żadnego update'u...

Offline Obi_Wan_Kenobi_Snajper

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #1495 dnia: Grudnia 02, 2012, 20:55:10 »
    A ja mam takie pytanie ktoś już zjednoczył Pendor pod swoim sztandarem czy coś się wtedy szczególnego dzieje?

Offline huth

« Odpowiedź #1496 dnia: Grudnia 02, 2012, 23:08:02 »
    Jeśli zjednoczysz Pendor i pokonasz wszystkie inne armie, to dostajesz achievement, że ci się udało, no i na ekranie "przejścia na emeryturę" masz najlepszy tekst, że spełniłeś proroctwo Madigana, bla bla...
    Nie odbiega to bardzo od samego M&B, no ale co tak właściwie mogłoby być innego?

Offline Crims

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1497 dnia: Grudnia 03, 2012, 08:43:06 »
    Wczoraj moim oczom ukazała się armia Maltise ok 630 chłopa. Niby nic szczególnego gdyby nie 4400 jeńców, masa imperialnych i  elitarnych jednostek. No stwierdziłem, że takiej okazji przepuścić nie można :). Zabawa w kotka i myszkę do najbliższego mojego zamku. Pojawił się jeden z moich lordów, więc przy odrobinie kombinacji udało mi się go spowolnić/zatrzymać tak aby Maltise go złapała. Zmniejszenie obrażeń, walka i niestety porażka. Z moich 329 ludzi zostało ok 220, lord poległ (113 chłopa). Maltise zostało ok 330 wojaków, więc dalej zabawa w kotka i myszkę do innego zamku. Pojawił się kolejny lord, niestety wtedy to Maltise zaczęła uciekać... Ja zaatakować nie mogłem bo lord nie dołączyłby wtedy do walki, sam zaś nie palił się aby zaatakować. Chwila ganiania i z pomocą przybył 2 lord, który bez chwili zawahania zaatakował. Zwycięstwo! Efekt -> JA 329 elitarnych jednostek, 1 lord 1100 drugi ok 2900 jednostek. Zamierzam zaprowadzić obu do jatu, tam zapewne jeszcze zwiększę liczbę posiadanych przez nich jednostek :).

Offline Neluril

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1498 dnia: Grudnia 03, 2012, 10:17:14 »
    Tylko zauważ że twoi Lordowie są powolni... Lepiej jakieś zameczki lub miasta taką masą podbić ;)

Offline Crims

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1499 dnia: Grudnia 03, 2012, 12:35:17 »
    Podbijanie zamków trochę mnie nudzi... Ciągle ten sam scenariusz - ja zdejmuję kilkadziesiąt jednostek z łuku, potem próba przebicia się przez blokadę na murach, tylko 1 drabina... Mam już sporo miast i zamków, chyba mi starczy.

Dzień ok 650. Sarleonu nie ma. Dshar ma tylko 1 lub 2 miasta. Ravenstern bez zmian terytorialnych. Pendor czyli Ja zajmuję najwięcej miejsca.