Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 649514 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline piot2rek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • No dobra. Następnym razem zrobię Ci lepszy hełm.
    Odp: Prophesy of Pendor v3.42 - WB v1.143 - SP - poprawka do 3.42....
    « Odpowiedź #810 dnia: Lutego 01, 2012, 16:32:14 »
    Dzięki, zapomniałem w jakim mieście jest gem a o tych diamencikach nie wiedziałem ;) A jeszcze tak poza samymi relacjami między bohaterami - są jacyś których szczególnie polecacie? Na których najbardziej opłaca się dać te kilka tys.?

Offline Avation

• Użytkownik
    « Odpowiedź #811 dnia: Lutego 01, 2012, 16:44:10 »
    Co do bohaterów to Lethaldiran najlepszy i Sir Roland warci swojej ceny możesz jeszcze Sir Alistara i Sir Rayna oraz Boadice najlepsi siepacze.Lethaldiran to łucznik noldorów ma niezłe eq i staty a lvl chyba 45 a i jeszcze jest taki bohater kusznik ma dobrą zbroję ebonową taka czarną wez se go i zbrojke weś sobie:D

Offline Timi9

• Użytkownik
    « Odpowiedź #812 dnia: Lutego 02, 2012, 21:18:52 »
    Czy żeby uczestniczyć w turniejach rycerskich trzeba mieć honor na jakimś lvl, czy coś takiego? bo nie mam możliwości dołączenia do organizowanych turniejów ;/

edit: Już nie ważne, dałem rade... Przekroczyłem magiczny próg 150 renomy :P
    « Ostatnia zmiana: Lutego 02, 2012, 21:27:28 wysłana przez Timi9 »

Offline XArdin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #813 dnia: Lutego 07, 2012, 15:22:29 »
    e ok mogę grać po angielsku ale wie może ktoś jak można bez problemu wychodzić na pasek zadań z warbanda?
    bo chętnie wezmę taką lekcje angielskiego jak miałem w tibi tylko wtedy grałem bez translatora a tutaj jest bardziej złożone słownictwo etc i bez translatora długo nie uciągnę. będę wdzięczny

oraz straszny bug
    nie mam pojęcia dlaczego to się stało
    kształt mapy jest taki jak podaliście tylko że były tam miasta z nativa jestem praven idę a tam nowa jednostka pilnuje knight of rose czy jakoś tak patrze a tam król Harlaus ok idę biorę misje zebrac podatki z Yaragar kojarzycie?  oczywiście że tak
    dodam jeszcze że miałem po polsku budowanie postaci i nie było żadnych nowostek etc odpaliłem to w wersji polskiej
    oraz że zainstalowałem od razu do modules ten folder który dano do pobrania najnowszy proszę o pomoc bo jest 5 frakcji z  na
     nowym kształcie mapy ;/
    to te same królestwa co w nativie swadia nord khergici ... no i oczywiście nie ma nowych królestw

a i od razu mówię że  zapytanie o możliwość zejścia do paska zadań nadal istnieje
    « Ostatnia zmiana: Lutego 07, 2012, 19:02:55 wysłana przez XArdin »

Offline diego16d

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #814 dnia: Lutego 07, 2012, 19:16:45 »
    Musisz wejść do folderu moda, i odnaleźć folder languages. Tam musisz usunąć folder pl i nazwy powinny być oryginalne.

Offline XArdin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #815 dnia: Lutego 07, 2012, 19:22:37 »
    kolejny raz mi życie ratujesz mega thanx

EDIT ale wciąż niema tak zwanych małych państw oraz tych głownych naliczyłem się 4-5 a nie 6 zreszta reinstalne jutro i zobacze
    « Ostatnia zmiana: Lutego 07, 2012, 19:51:45 wysłana przez XArdin »

Offline diego16d

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #816 dnia: Lutego 07, 2012, 20:15:46 »
    Jeśli chodzi ci o te frakcje poboczne, to informacje o nich masz w raportach, a nie we frakcjach.

Offline XArdin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #817 dnia: Lutego 08, 2012, 14:11:35 »
    CHODZIŁO MI O MAPE ŚWIATA

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #818 dnia: Lutego 08, 2012, 16:59:25 »
    W PoPie jest 5 głównych nacji. Ale o co ci tak dokładnie chodzi?

Offline XArdin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #819 dnia: Lutego 08, 2012, 17:58:20 »
    juz nic myslalem ze te poboczne poństwa to po prostu małe królestwa   a teraz rozumiem  noi myślałem że takie miejsca jak yaragar castle kelredan czy azgad to bug a to tylko lenistwo  :)
    a i polecam na początek wybrać się do empire i jeżeli macie lance  to zaatakować  zwiad 4-6 osobowy empire coś tam (najleprza jednostka empire) szybko zrobicie 4-5 lvl  i loot bedzie dobry tylko potem radze się wykupić ja tak zrobiłem i nie żałuje bo itak więcej denarów było samego loota niż wykupienia i jeszcze ten ekwipunek :)

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #820 dnia: Lutego 08, 2012, 19:05:56 »
    Lanca na początku gry to sprawdzony i najlepszy sposób na szybki level up, loot, itp. :)
    Tylko trzeba walczyć tak, żeby w ogóle nie dać się łapać :P

Offline Aroxan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #821 dnia: Lutego 11, 2012, 18:40:36 »
    Mam pytanie mógłby ktoś podać link do wcześniejszej wersji tego moda na WB wraz z spolszczeniem ??? Z góry dziękuje

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #822 dnia: Lutego 11, 2012, 20:56:57 »
    Mam pytanie mógłby ktoś podać link do wcześniejszej wersji tego moda na WB wraz z spolszczeniem ??? Z góry dziękuje

Wersje wcześniejsze masz w FAQ a spolszczenie...jeżeli dobrze pamiętam, to nie było robione pod warband.Musisz zadowolić się jedynie tym z podstawki, ale nie masz gwarancji, że będzie działać.Poza tym, wszystko jest w FAQ.Wystarczy poszukać.

Offline piot2rek

• Użytkownik
    • No dobra. Następnym razem zrobię Ci lepszy hełm.
    « Odpowiedź #823 dnia: Lutego 14, 2012, 21:54:27 »
    Warto postarać się i potłumaczyć ze słownikiem lub translatorem trochę na początku. Potem będziesz znał większość tekstów na pamięć i dasz radę bez spolszczenia. Nie wiem jak z Twoim angielskim, ale jego poziom w grze nie jest aż tak zaawansowany, a przynajmniej w kwestiach najważniejszych odnośnie rozgrywki...

Offline Timi9

• Użytkownik
    « Odpowiedź #824 dnia: Lutego 18, 2012, 08:38:04 »
    e ok mogę grać po angielsku ale wie może ktoś jak można bez problemu wychodzić na pasek zadań z warbanda?
    bo chętnie wezmę taką lekcje angielskiego jak miałem w tibi tylko wtedy grałem bez translatora a tutaj jest bardziej złożone słownictwo etc i bez translatora długo nie uciągnę. będę wdzięczny

Jeżeli chodzi o możliwość używania translatora podczas gry to proponuje program xfire.... podczas gry można go używać(nie trzeba gry minimalizować) , a w swoich "możliwościach" ma własną przeglądarkę (a tam sobie wejdziesz na translator google czy co będziesz chciał i sprawdzisz co chcesz ;p )