Znowu?eh...
Tak się tylko zastanawiam, czy ktoś ukończył całego PoPa w tym tempie wydawania poprawek ;)
No mnie to trochę irytuje, pisałem na TW, żeby jakieś nowe feature'y dodawać w większych odstępach czasu w wiekszych patchach... ale nie wiem czy Treebeard weźmie to pod uwagę, na razie jest patch->fix, patch->fix, bez sensu coś takiego.
Ostatnio miałem przyjemność pogrania trochę w moda i nasunęła mi się jedna myśl...Albo Twórcy podali jednostką sterydy albo ja straciłem wprawę...Przez ostatnie kilka patchy mogę zapomnieć o "rambowaniu", na polu bitwy z dwuręcznym w lekkim pancerzu...
Teraz każda bitwa polega na odparciu wrogiej kawalerii i wykarczowaniu jednostek strzeleckich.Podczas walki z Jatu, mogę zapomnieć o wbiciu się w szarżę jeźdźców, bo zawsze kończy się to nadzianiem na lancę...To samo można powiedzieć o piechocie fierdsvainu - tylko tutaj zamiast lancy jest lecący topór...
Ogólnie, gra się świetnie :p
Hmm, według mnie zawsze tak było :P A granie pieszo to największy hardcore, wiadomo :)[/quote]
PS.Huth, myślałeś może o poprowadzeniu tematu z nadchodzącym PoP 4?Myślę, że temat jest już na tyle rozwinięty, że można by było go przedstawić tutejszej społeczności(mam dziwne przeczucie, że zostanie wydany szybciej niż TLD ;))
No nie wiem... Przypuszczam, że będzie to wyglądać tak, że po pojawieniu się wątku trochę ludzi coś napisze, potem wątek poleci w dół aż do następnego preview... i znów... poza tym nie chcę spamować PoPem na forum, bo jeszcze znowu dostanę ostrzeżenie :P:D
Eh TLD.. dawno już się nie interesowałem, nie wiem czy oni jeszcze coś robią... trochę to dziwne, że może powstać taka Brytenwalda, a TLD, którego proces tworzenia można już liczyć na lata, ciągle nie ma... I pewnie taki PoP4, całkowita konwersja i do tego bardzo rozbudowana także wyjdzie wcześniej...