Kurcze noo... Dajcie chłopakowi się bawić. ^^' Nie w jeden dzień Rzym zbudowano. Jedna rada dla rybki - wkładaj w pracę dużo samokrytyki, i sprawdzaj w wyobraźni czy takie coś rzeczywiście by tak wyglądało w konkretnej sytuacji. Ja też raczej staram się opiekować MSem, ale jest nas po prostu za mało do roboty przy modelach, a po drugie - progres w modelach jest dużo bardziej namacalny - samoocena rośnie. <: Choć moje modele też leżą i kwiczą to trzymam się daleko od OSP. Nawet nie szukałem żadnych. OSP po prostu odbiera frajdę skrobania modeli samemu. ^^' No a twórcy frajdę czerpią z tworzenia, nie z wrzucania czyjejś pracy. <: Jak dla mnie rybo nie poddawaj się opiniom i rób to co najbardziej potrzebne jest w modzie!
A propos tekstu w stylu "pasują dwie pary butów i kilka koszul". Ależ ultrastffo. W pełni rozumiem czepianie się tego w ruchu... Ale jak jeszcze zaczniemy się czepiać że szef w bucie jest nie na tej stronie, a materiał wygląda na tkany maszynowo (oczywiście na teksturze) to na moda przyjdzie na prawdę długo czekać... Polecam politykę kompromisów. Nikt na to tak dokładnie patrzeć nie będzie.
Pozdro!