Pobrałem, odpaliłem, wyłączyłem, po czym usunąłem. Po pierwsze, mod nie działa - przy próbie włączenia pojawia się komunikat "ERROR: get_object failed for: bo_pw_bushes02_a", zatem problem z modelem kolizji mesha. Po drugie, otworzyłem pliki tekstowe i nie zobaczyłem tam nic ciekawego, mimo nowej mapy dalej "jesteśmy" w Calradii, odwiedzamy znane z Native wioski, a w nazwach nowych żołnierzy jest trochę błędów. Po trzecie, zajrzałem do brfów: większość przedmiotów pochodzi z innych modów, te zrobione przez ekipę moda mają zazwyczaj brzydkie tekstury, a do wielu brakuje materiałów czy tekstur. Dodatkowo zauważyłem meshe z rozszerzenia Warband, a nie sądzę, że masz pozwolenie od Armagana na ich użycie. To samo tyczy się nowego utworu - pochodzi on ze Starej Baśni, ale czy masz permisję od autorów na jego rozpowszechnianie? Wiem że moda nie powinno się oceniać na podstawie samych plików, bez rozpoczęcia nowej gry, ale tutaj mogę ze szczerością stwierdzić, że określenie alfą tej modyfikacji jest nieco na wyrost. Nie polecam.