Nie no dyskusja nad dyskusje sie zrobila:D niedlugo temat poleci do dzialu rozrywka:) chyba juz wszystkimi tak emocje targnely ze przestali myslec bez wyjatku:)
to i ja od siebie cos doloze, a co;)
Denerwujesz mnie - Skoro nie rozumiesz moich wypowiedzi spojrzyj najpierw na siebie, może to twoja wina? Może ty nie umiesz tego poprawnie odebrać? Denerwuje mnie że zamiast tego ludzie od razu się czepiają, a nie patrzą na siebie.
Dokladnie taka wypowiedz mozna kierowac w obie strony, niektorzy chyba do konca zycia beda miec zamkniety umysl, i nic do nich nigdy nie dotrze.
Nie no , rotfl - Nigdzie nie przeceniam Polaków w 2 wś! Ja tylko odpieram różne zarzuty na ich temat.
Chyba pierwszy raz musze posluzuzyc sie twoja 'argumentacja' (ale w tym przypadku niewiele sie pomyle) - 'Wszedzie' przeceniasz polakow, wlasnie od tego zaczela sie dyskusja ze ktos sie tu uwaza za pepek swiata. ( i nie rotfluj na daremno bo pojdziesz do piekla ;) )
-----------------------------------
to byla proszba zebys mi przedstawil cytat dotyczacy ze polacy sa najlepsi na swiecie
heh :) polecam uwazniejsze przeczytanie jego posta bo smieszna sytuacja:)
japoncy nic polakom nie zrobili
Holy crap! rzeczywiscie:( teraz trzeba bedzie przeprosic wlochow za monte cassino:(... nie wspominajac o nieprzepisowych skokach na spadochronach w okolicy arhnen...