Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wasze propozycje  (Przeczytany 9823 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Balian

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Nigdy nie za wiele Rock and Rolla ;)
    Odp: Wasze propozycje
    « Odpowiedź #30 dnia: Listopada 20, 2010, 00:02:35 »
    Moim zdaniem sygnaturka którą chcę zaproponować jest brzydka, bez kolorów, pusta i jeszcze raz brzydka bez dokładniejszej pracy, ale przecież zresztą pomysł przedstawić można :)

(click to show/hide)

prawda, że brzydki :) Gdyby dodać jakieś tło za obrazkiem, nie byłby taki biały :D

Offline Haller

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Ponad gór omglony szczyt...
    « Odpowiedź #31 dnia: Listopada 20, 2010, 10:53:35 »
    Ale masz samoocenę : D

Sygnaturka jest dobra co ty chcesz! Może gdyby barwniejsze kolory była by jeszcze lepsza : )
    "Chwal dzień wieczorem, żonę - gdy spalona,
    Miecz, gdy wypróbowany, dziewicę, gdy za mąż wydana
    Lód - gdy się przeszło, piwo - gdy wypite."

Offline Rezor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Listopada 20, 2010, 10:57:31 »
    Gerald jak mamy robić beta testy bez downloand ?

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #33 dnia: Listopada 20, 2010, 11:10:55 »
    Rezor mysle ze pytanie kierowales do mojego pana, wladcy i nadzorcy Gleadra. Lecz ja jako ktos w czyim posiadaniu jest zrodlo moda odpowiem. Na glowe spadlo mi pare waznych spraw i nowa wersja, mimo moich duzych staran nie jest gotowa. Gdy tylko ja skoncze dam ja Gleadowi a on juz bedzie wiedzial co zrobic z nia. Pozdrowienia ze Ślezy gdzie kontempluje nad skryptami. Za literowki przepraszam ale pisze z glupiego telefonu dotykowego.

Offline Skrabek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Listopada 20, 2010, 11:30:38 »
    Gerald jak mamy robić beta testy bez downloand ?
    Rezor mysle ze pytanie kierowales do mojego pana, wladcy i nadzorcy Gleadra. Lecz ja jako ktos w czyim posiadaniu jest zrodlo moda odpowiem. Na glowe spadlo mi pare waznych spraw i nowa wersja, mimo moich duzych staran nie jest gotowa. Gdy tylko ja skoncze dam ja Gleadowi a on juz bedzie wiedzial co zrobic z nia. Pozdrowienia ze Ślezy gdzie kontempluje nad skryptami. Za literowki przepraszam ale pisze z glupiego telefonu dotykowego.
    Rezor`owi chyba chodziło, że zaczynają się "betatesty" to każdy dostanie instalke i będzie mógł grać ile zechce, co jest nie prawdą.
    @Rezor po prostu się trochę obsunęło, ale nasz szefo da instalkę kiedy mat dokończy co miał zrobić i będzie gotowa. W tedy zbieramy się w jeden dzień i testujemy do upadłego, kiedy skończymy znów czekamy kilka tygodni na nowszą wersje i tak w kółko.

Offline Balian

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Listopada 20, 2010, 13:08:19 »
    Ale masz samoocenę : D

Sygnaturka jest dobra co ty chcesz! Może gdyby barwniejsze kolory była by jeszcze lepsza : )

Właściwie to oceniałem mój pomysł na sygnaturkę, a nie siebie samego :) Z tymi kolorami to prawda, tylko nie pomyślałem i zamiast stworzyć tło najpierw, a potem powstawiać, 2 nagie miecze, herby, 2 przedstawicieli obu państw i światło które ma symbolizować, że nad wynikiem ktoś czuwa. To powstawiałem najpierw te elementy i teraz, ponieważ jestem amatorem grafiki 2D (choć zacząłem tę umiejętność udoskonalać), nie umiem dodać tła, za obrazki :D Bo jeden kolor to tak nie za ładnie wyjdzie, a pomalować po prostu białą przestrzeń czymś to nie będzie ładnie wyglądać też. A propo beta testów, też bym chciał się zgłosić, gdyby nie cholerne problemy z windowsem któremu wymagany jest już format, bo wywala mi z każdej już prawie gry i tylko internet mi ładnie chodzi.

Offline Rezor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Listopada 20, 2010, 14:39:55 »
    Balian twoja sygnaturka jest ładniejsza :)

To troche sobie poczekamy na betatesty :)

Offline Skrabek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Listopada 20, 2010, 18:06:31 »
    @Balian weź zaznacz te elementy (zwykłym zaznaczeniem czy to w Gimpe czy PS, oczywiście prócz światła), stwórz na oddzielnej pracy tło ze światłem, wróć to tej sygny wytnij/skopiuj, wklej na tło (jako 2 warstwę) i zapisz.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #38 dnia: Listopada 27, 2010, 22:57:17 »
    No mod bardzo fajny, tylko, że przydały by się jeszcze pistolety dla polskich konnych żeby obie frakcje miały broń palną. No i te textury koni i tarcz. Ta czerwień jak się rzuca w oczy :D I jeszcze żadnych zniszczeń na nich nie ma itp...
    A czy może silnik m&b "obsługiwał" by balistę i jako takie obsługiwanie jej?

Offline mafjosopl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Listopada 28, 2010, 12:35:44 »
    a ja proponuje cos w stylu obrona króla czy kogoś tam ew. karawany
    z czego 1 polegało by na obronie jakiejs postaci przez pewien czas a druga  na przejsciu z 1 mijesca do drugiego nie tracac np. wozu albo to co w pierwszym tyle ze przejsc tez z pktA do pktB :)

"Arrows are raining from the sky, as brothers fight side by side"
    http://www.grapheine.com/bombaytv/graphiste-uk-ecb6cfd5700da34a8841dea82701c650.html

Offline Balian

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Listopada 30, 2010, 00:55:33 »
    A wracając do sygnaturek. Nudziło mi się trochę dziś wieczorem, więc z chęci promowania Waszego moda uzyskałem coś takiego zgoła inszego niż na poprzedniej stronnicy:

(click to show/hide)
    - niektórzy chyba kojarzą obrazek :D
    (click to show/hide)
    - a to tak... no bo co innego kojarzy nam się gdy mowa o nieważne w jakim kresie konfliktu z Krzyżakami?

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #41 dnia: Listopada 30, 2010, 15:23:54 »
    Co do sygnaturek to takie małe rady. ^^ Ogólnie pomysł nie jest zły, ale możesz dorzucić parę fajnych bajerów. Przydałby się: 1) bardziej ozdobny napis (ten prostotą dobija); 2) jakieś fajne ozdoby samego tła (mówię o użyciu brush'ów); 3) fajniej wkomponować te herby (może jakiś border (?), cień (?), etc.).

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #42 dnia: Grudnia 03, 2010, 09:02:59 »
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 04, 2010, 13:29:44 wysłana przez kacperro »
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #43 dnia: Grudnia 11, 2010, 23:05:22 »
    Widziałem filmik na kanale Mata o CoE. Widziałem specularki, ale imo są złe. Za bardzo wszystko świeci. Jak miecze świetlne.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Balian

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Grudnia 12, 2010, 01:12:47 »
    A taki może być?