OK, Maly próbuje ratować swój honor. Bardzo to cenię ;]
Dobrze więc, podsumuję sprawę:
- Maly nie ma żadnego dowodu, który potwierdzi iż sam wykonał model.
- Maly mimo to nadal usilnie podtrzymuje że cudem wykonał ponad 1000, co do mikrometra identycznych polygonów.
- Wszelkie dowody wskazują na to, że jest złodziejem.
- Czyli moje zdjecia porównawcze, z tego co pamiętam wcześniejsze grafiki, a także fakt, że nie potrafi odtworzyć mojego modelu.
Jednak nie poddaje się on i zgodził się na mój test. Więc Maly, masz tu dwie moje grafiki:
Lub to
Masz tydzień na wykonanie czegoś stąd. Nie musi być całe, nawet tekstury być nie musi. Za tydzień dasz mi te prace na PM, a ja porównam siatki. Jeżeli serio masz takie szczęście to nie będziesz miał problemu (swoją drogą graj w lotka!). Modele mogą się troszkę różnić (a co mi tam!). Co więcej, mogę potem pokazać siatkę... ale żeby nie było zbyt łatwo póki co kieruj się tym.
Jeżeli modele będą inne, zgodnie z przykładem Czołgisty, dostajesz bana. (Duo Gum się przyznał i okazał skruchę, co doceniliśmy) Więc jeżeli Ty nadal twierdzisz, że to Twoja praca, to masz szanse to udowodnić. Jeżeli się nie uda dostajesz bana, którego mimo wszystko nie ma szans podważyć, bo dowodów brak, a w cuda nie wierzę.
Życzę powodzenia.