Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ZKM] Zakon Krwi i Miecza [stary temat]  (Przeczytany 26616 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline inco

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [KLAN]Zakon Krwi i Miecza
    « Odpowiedź #105 dnia: Października 31, 2010, 00:17:02 »
    Hej, w wolnej chwili sobie przeczytałem wątek i widzę spore pretensje co do mojego serwera, serwer od kogoś wykupuje więc jeżeli są z nim jakieś problemy to proszę mi je zgłaszać, a wtedy porozmawiam z głównymi adminami.

Każdego kto ma problemy z serwerem zapraszam na PW.

Pozdrawiam
    Inco

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #106 dnia: Października 31, 2010, 09:01:17 »
    Zawsze jakiś problem jak mnie nie ma. Kurna ludzie. Przyznawać się od razu, że przegraliście, a nie robicie jakieś wywody, że to lub tamto. Dla mnie w ogóle chorym pomysłem są TMD i DM na sparach przed Mistrzostwami Polski. Dziwicie się, że jest taki ping, jak to Deathmatche są, na bitwie takich problemów na Inco nie ma, a gramy tam praktycznie codziennie 6 vs 6 jak nie więcej luda. Koniec gadania, czekajcie na rewanż, a nie nas wyzywacie. Trochę spokoju. To był SPAR! Nie jakiś super ważny mecz liczący się do międzynarodowej ligi.

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #107 dnia: Października 31, 2010, 09:32:08 »
    Spokoju oczekuję również od Ciebie, więc wrzuć na luz ziomek i zachowaj niektóre teksty ze swojej wypowiedzi dla siebie. Po prostu moi ludzie są poirytowani tym co się działo na tym sparze, albo wasi się na coś nie zgadzali, to musieliśmy usuwać ludzi od siebie bo u was co chwilę kogoś wyrzucało, albo trzeba było rozgrywać po 3 rundy treningowe(sic!), albo robili dodatkowe rundy w ramach dogrywki a potem krzyczeli, że to była kolejna treningowa (sic! x2) a potem kiedy groziła im przegrana to nagle zgadzali się na TDM, jeszcze zmiany map wedle waszego widzi mi się bo tylko wy mieliście admina. Naprawdę żałuje, że w decydującej chwili padł mi komp bo mając screeny powinniśmy byli podziękować i powiedzieć do widzenia.

Ale okej, sprawa była, minęła, dziękujemy za grę, nie wracamy do niej, przygotowujemy się na mistrzostwa a po nich liczymy na rewanż, tym razem na równych warunkach i z obserwatorem z neutralnego klanu.

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #108 dnia: Października 31, 2010, 09:54:50 »
    Widzę bardzo dużą kłótnie na temat tego sparingu. Proponuję wam po prostu uznanie sparingu za nie ważny. Szczerze mówiąc, to z czego czytam, bardziej przypominał on jakiegoś 4funa. Poproście jakiegoś człowieka z innego klanu, który będzie robił screeny i doglądał, czy wszystko w porządku. Jeżeli ZKM faktycznie jest lepszy, i Hektor sieka pięciu Gończych w ciągu rundy, to nie powinni mieć problemu z pokazaniem "Who is the boss!", a jeżeli CG czuje się lepsze, to wygra po raz drugi.

P.S Nie ma czegoś takiego jak "Treningowa/Rozruchowa" chyba, że dowódcy obu drużyn jej chcą. Jest JEDNA runda na respa, która nie liczy się do wyniku. Ponad to jeżeli wywali kogoś z pierwszej drużyny, to drużyna druga nie musi wyrównywać składów.

Offline Zardes

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Do zobaczenia.
      • Profil Youtube - MrZardes
    « Odpowiedź #109 dnia: Października 31, 2010, 09:59:04 »
    Apollo z tego co napisałeś wynikało by, że na sparze w ogóle nie byłeś... Wszystko przebiegało normalnie (na każdej mapie i zmianie respów 1 treningowa, przyznaję się, że na pierwszej mapie pomyliłem się i za wcześnie o jedną rundę zrobiłem zmianę respów, ale nie miało to większego znaczenia, gdyż rozegraliśmy ją jeszcze raz), wszystko zaczęło się kiedy spytaliśmy się o wynik bo nie liczyliśmy odpowiedzieliście, że jest 8:6 więc rozegraliśmy 2 dodatkowe rundy, które wygrało CG i teraz się wszystko zaczęło, nie mogliśmy się dogadać co do dogrywki, gdyż my nie chcieliśmy a wy chcieliście, po namyśle chcieliśmy dogrywkę ale na Battle ni na TDM, i tu biorą się te trzy treningowe rundy.. bo nie mogliśmy się dogadać, wynikały z tego jakieś żarty np: "To był life przegraliście" itp. ja już w końcu nie wiedziałem o co chodzi. i rozegraliśmy TDM do 100 na wasze życzenie no i "niestety" wygrało CG, ale gdybyście wy wygrali założę się, że tego wątku w ogóle by tu nie było, więc skończmy ten spamm i nie rozstrzygajmy kto w końcu wygrał, jeśli nie podobało się moje "adminowanie" pokarzcie, że jesteście lepsi i wyzwijcie nas na swój serwer, a nie zarzucacie, że serwer miał w tym swój udział. To wszystko z mojej strony.

http://www.youtube.com/watch?v=bdaQ5nPV_zM     -=| Trailer The Deluge|=-

http://www.youtube.com/watch?v=z1s2jrmx3KY      -=| Bitwa pod Kircholmem |=-

http://www.youtube.com/watch?v=8VSOdp_rt2I      -=| Bitwa pod Tczewem |=-

https://www.youtube.com/watch?v=hZxB9WPkjzw    -=| Prezentacja wersji v0.8 |=-

https://www.youtube.com/watch?v=FQu4yEVL1Jg    -=| Prezentacja wersji v0.9 |=-

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #110 dnia: Października 31, 2010, 10:01:55 »
    Pamiętajcie że to tylko zabawa , a sparingi to tylko treningi a nie mecz o złote kalesony. W przyszłości proponuję zaprosić na taki sparing osobę z neutralną z poza waszych klanów, aby przypilnowała porządku i porobiła screeny i nie będzie takich problemów. Nie macie co się wzajemnie obrzucać oskarżeniami, każdy popełnia przecież błędy, wystarczy po prostu zrozumieć ;p

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #111 dnia: Października 31, 2010, 10:03:05 »
    Dokładnie i jakby coś zgłaszam się na sędziego bo widzę że ludzie sami nie potraficie się dogadać w sprawach czystości meczu, więc radze zagrajcie drugi z jednym lub dwoma obserwatorami z zewnątrz i niech wygra lepszy :P

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #112 dnia: Października 31, 2010, 10:04:07 »
    Żarty? To ty sam mówiłeś, że ,,OK TERAZ LIVE'' a rundę potem ,,no co wy, to był tren, teraz live'', po czym znowu przegraliście, i jeszcze raz (łącznie 3 razy), a potem nagle zgodziliście się na TDM, chociaż wcześniej powiedzieliście, że nie ma mowy. Myślę, że gdybyśmy my wygrali, byłby jeszcze większy spam... tylko że w waszym wątku....
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Października 31, 2010, 10:06:18 »
    Żarty? To ty sam mówiłeś, że ,,OK TERAZ LIVE'' a rundę potem ,,no co wy, to był tren, teraz live'', po czym znowu przegraliście, i jeszcze raz (łącznie 3 razy), a potem nagle zgodziliście się na TDM, chociaż wcześniej powiedzieliście, że nie ma mowy. Myślę, że gdybyśmy my wygrali, byłby jeszcze większy spam... tylko że w waszym wątku....

Ojeju, tragedia się stała może po prostu się pomylił? Tak trudno to zrozumieć? Lepiej się kłócić w nieskończoność a i tak do porozumienia nie dojdziecie. Zorganizujcie następny mecz który przypilnuje osoba trzecia, albo po prostu zapomnijcie, po co robić zamieszanie i niepotrzebne kwasy.

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Października 31, 2010, 10:11:02 »
    Sprostuje, byłem na sparze od nordtown o czym dobrze wiesz Zardes. Piszecie o tych neutralnych obserwatorach, już napisałem to wcześniej kilka postów temu i zamierzamy tym razem to zrobić, żeby wszystko odbyło się bez kantów i kombinowania jakie miało miejsce podczas tego sparu.

Ja uwzględniam pomyłki i całkowicie je rozumiem ale "pomyłki" przez kilka kolejnych rund przestają być pomyłkami i stają się działaniami celowo zamierzonymi.
    « Ostatnia zmiana: Października 31, 2010, 10:14:49 wysłana przez Apollo »

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #115 dnia: Października 31, 2010, 10:11:28 »
    El.Macioro nie narzekajcie...skoro uważacie że, jesteście tacy super pro elo a CG to oszuści to dopowiem że PF chętnie stanie w obronie ich honoru, bo siedziałem u nich na Tsie(buahaha znam wasze hasła xD) i jakoś specjalnie podłych planów oszukiwania o meczu o pietruszke nie knuli ; d.

Tym nie mniej kiedy ZKM zgodziłoby się zagrać z PF?:P

Co do spara radze ochłonąć potrenować i rozegrać rewanż, mistrzostwa Polski 6 vs 6 raczej w tym nie kolidują...

EDIT, Apollo jakie kanty, chłopie byłem na TDM i widziałem że, CG zdobyło od początku 10 punktów przewagi i spokojnie je utrzymało do końca, więc naprawdę wygrali lepsi :)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Października 31, 2010, 10:15:57 »
    Tak, tak rycerskie PF staję w obronie biednego CG ;)

CG sobie doskonale poradzi bez pomocy PF bo to zuchy, tak samo ZKM. Sądzę że będą potrafili się dogadać jak faceci na następny sparing, który przypilnuje ktoś neutralny. Sądzę też że żadnych szopek nie będą tworzyć, bo dowartościować się nie muszą bo oba klany są super ;)

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Października 31, 2010, 10:17:33 »
    A widziałeś, żebym pisał gdzieś o kantach na TDM? Byłem na TDM i widziałem wynik, wygrało CG jakimiś 10 punktami (nie chce mi się teraz szukać screena ale jak zaraz posypią się gromy, że pomyliłem się o 2 punkciki to mogę to zrobić). Przejrzałem swoje posty i wynika z nich, że pisałem ogólnie o sparze, ot tyle ode mnie.

Racja, popieram całkowicie IvE bo się syf robi i tak do niczego nie dojdziemy. W przyszłości zagramy i sprawa będzie rozwiązana, czy to na korzyść CG czy na korzyść ZKM.

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #118 dnia: Października 31, 2010, 10:18:50 »
    Szkoda że nie mogłem wejść na ten spar(powód net), bo bym tego adma zabił za takie rzeczy, które on wyprawiał. Wy z CG chyba nie znacie zasad sparingu.Nie ma takiego czegoś jak rozgrzewka na sparze.My z ZKM zawsze przed sparem wchodzimy na jakiegoś serwa i się tam rozgrzewamy.Po  części to tez nasza wina że wam ustępowaliśmy i dopuszczaliśmy do głosu nieuprawnionych Klanowiczów(Soul), który nie miał być na sparze i dodatkowo wprowadzał zamieszanie w naszych szeregach co tez doprowadziło do wybuchu gniewu naszego dowódcy.Ja osobiście tego spara uznał bym za nieważny, ponieważ to co się tam działo to była jakaś paranoja i nie miała nic ze sparem wspólnego.Najlepiej tak zrobić,że my wygrywamy np.3:1 i powiedzieć,że to była rozgrzewka.Na rewanżu już nie będzie takich rzeczy co się wczoraj zdarzyły i nie będziemy wychodzić bo was tam wywalało.Trzeba było wziąć rezerwowych i gdy ktoś wywali to by wszedł na jego miejsce.To nie nasz problem.Nie mogę się doczekać rewanżu,mam nadzieje,że nie bedzie juz takich nieporozumień.
    Pozdrawiam $okół:D
    PS.CG macie tu zasady sparingu
    (click to show/hide)

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #119 dnia: Października 31, 2010, 10:21:06 »
    Na waszym miejscu, to zagrałbym drugi raz, a ten unieważnił, ale znając wasze zabieranie się do zwykłego spara (zarówno CG jak i ZKM) trwa to minimum miesiąc planowania... Nie ma potrzeby budować kolejnych podziałów na polskiej scenie WB.

P.S Czy na zagranicznych scenach także jest coś takiego?