Apollo z tego co napisałeś wynikało by, że na sparze w ogóle nie byłeś... Wszystko przebiegało normalnie (na każdej mapie i zmianie respów 1 treningowa, przyznaję się, że na pierwszej mapie pomyliłem się i za wcześnie o jedną rundę zrobiłem zmianę respów, ale nie miało to większego znaczenia, gdyż rozegraliśmy ją jeszcze raz), wszystko zaczęło się kiedy spytaliśmy się o wynik bo nie liczyliśmy odpowiedzieliście, że jest 8:6 więc rozegraliśmy 2 dodatkowe rundy, które wygrało CG i teraz się wszystko zaczęło, nie mogliśmy się dogadać co do dogrywki, gdyż my nie chcieliśmy a wy chcieliście, po namyśle chcieliśmy dogrywkę ale na Battle ni na TDM, i tu biorą się te trzy treningowe rundy.. bo nie mogliśmy się dogadać, wynikały z tego jakieś żarty np: "To był life przegraliście" itp. ja już w końcu nie wiedziałem o co chodzi. i rozegraliśmy TDM do 100 na wasze życzenie no i "niestety" wygrało CG, ale gdybyście wy wygrali założę się, że tego wątku w ogóle by tu nie było, więc skończmy ten spamm i nie rozstrzygajmy kto w końcu wygrał, jeśli nie podobało się moje "adminowanie" pokarzcie, że jesteście lepsi i wyzwijcie nas na swój serwer, a nie zarzucacie, że serwer miał w tym swój udział. To wszystko z mojej strony.