Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SZ] Sicz Zaporoska  (Przeczytany 10558 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: [Klan] Sicz Zaporoska
    « Odpowiedź #45 dnia: Września 22, 2010, 22:31:58 »
    Closed...

Otwarty...
    « Ostatnia zmiana: Października 02, 2010, 18:00:04 wysłana przez proud »

Offline glonek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #46 dnia: Października 07, 2010, 18:43:39 »
    Witam, tutaj Glonek chciałem powiedzieć, że screen lygryssa jest w 100% sfałszowany nigdy nie powiedziałem lygryssowi czegoś takiego nie podoba mi się, żę w moje usta wstawia się coś czego nigdy nie powiedziałem tak samo nie podoba mi się, że osoba dopuszczająca się czegoś takiego ma czelność nazywać kogokolwiek oszustem, nie pisz tego bo nie jestem taki. I tyle mam do powiedzenia w temacie.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #47 dnia: Października 07, 2010, 19:13:45 »
    Drogi Glonku temat ten nie służy to kłótni...Jest on wyłącznie poświęcony informacją o klanie i jego życiu a także dla osób chętnych które mogą tutaj zadać pytanie do nas.

PS. Glonek Chidori już pisał że gdyby ktoś się pod ciebie podszywał to wyskoczyłaby mu cyfra po nicku, tak więc proszę nie kompromituj JZ jeszcze bardziej- jesteście klanem który ma zbanowanego lidera na największym i najlepszym Polskim forum o mount&blade, dobijacie się antysemityzmem...Dodatkowo prowokujecie graczy z innych klanów, przyjemność wam sprawia kłócenie się  o byle co np.screena na tawernie ? ; d

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #48 dnia: Października 07, 2010, 19:16:17 »
    Glonek nie jest w JZ.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    « Odpowiedź #49 dnia: Października 09, 2010, 15:42:12 »
    Proszę, by już nikt nie spamował w tym wątku, który służy do rekrutacji, newsów i eventów organizowanych prze klan SZ.
    Poprzednim razem proud musiał zamknąć wątek, który stał się tematem kłótni. Proszę, nie dawajcie powodów Moderatorom, by ZNOWU zamykali ten wątek. Ogranicza to nasz rozwój, ponieważ członkowie, którzy chcieliby do nas dołączyć nie mają takiej okazji. ;)

Zapraszam na forum klanowe: http://www.hetmanszczyzna.fora.pl

(click to show/hide)

Pozdrowienia od Tajulka

PS:Sam kiedyś spamowałem w wątku klanowym, i potem nie było miło. Proszę, nie popełniajcie mojego błędu. :)
    « Ostatnia zmiana: Października 09, 2010, 15:59:50 wysłana przez Lord Typhoon »

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #50 dnia: Października 09, 2010, 18:21:03 »
    Wy możecie śmiało spamować w naszym wątku (proud zamknął go 2 raz w ciągu 2 tygodni), a gdy ja napiszę pierwszego posta w danym temacie i już jestem spamer i was ograniczam??? Zdementowałem tylko plotkę, jakoby glonek miał być w JZ, a to ściśle dotyczy mojego klanu.

Wasz wątek jest zamknięty i nie wiem, czy kiedykolwiek zostanie otwarty, po tym co zostało tam napisane.
    « Ostatnia zmiana: Października 09, 2010, 19:55:57 wysłana przez proud »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #51 dnia: Października 12, 2010, 17:44:07 »
    Niedługo w klanie SZ wprowadzone zostaną teoretycznie zmiany.

EDIT DOWN@

Proste : ] pierwotnie było tu coś innego ale uznaliśmy ze jak na razie tego nie pokazujemy jednak i musiałem na coś zmienić ; ]
    « Ostatnia zmiana: Października 12, 2010, 17:58:43 wysłana przez Chidori »

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #52 dnia: Października 12, 2010, 17:47:16 »
    Hmm... Ciekawe... Teoretycznie coś się zmieni, czyli w praktyce nie zmieni się nic. Nie wiem jaki sens takie coś pisać... To takie przyznawanie się do robienia czegoś na pokaz. 
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #53 dnia: Października 14, 2010, 22:22:00 »
    W imieniu Rady SZ proszę o zamknięcie tego tematu. Klan pod nazwą SZ przestaje istnieć