Nacjo bardzo dobrze powiedział. Radzę się opamiętać. Poza tym, reputacja... co to jest reputacja... wystarczy się normalnie zachować i nie wymyślać takich niestworzonych historyjek wyssanych z palca... i wszystko będzie gites. Trzeba mieć niezły tupet, żeby robić takie rzeczy jak Ty, Lygrysie. ;/ A co do tej niestworzonej historii... takie coś nigdy nie miało miejsca, Wambo, jeśli w ogóle tam był, to za pewne chciał obgadać jakieś sprawy lub po prostu posiedzieć sobie u JZ... i po co od razu dopisywać do tego jakieś teorie spiskowe? No ludzie, zachowujecie się jak jakieś "mohery spod krzyża". Skończcie to. Ba, nawet jeśli to byłaby prawda... no to co z tego... to w końcu TYLKO sparing, czyli trening. Nie był to żaden oficjalny mecz.
Połowa postów w tematach klanów dotyczy umawiania/dziękowania/podawania wyników sparów (co można zrobić na PW itp.), druga połowa to spam dotyczący wymyślonych historyjek niektórych osób i klanów, po nieudanych sparingach, albo tak sobie po prostu, więc... nie potrzebne to jest. Proponuję zamknąć wszystkie tematy klanów na tym forum, a zostawić tylko pierwszy post jako "reprezentacja", niemiłosierny flame w tym dziale to istna masakra. Najpierw większe klany miały własne poddziały, teraz tylko tematy... chyba naprawdę chcecie mieć wszystko pozamykane. ;o
EDIT:
@Down:
Nie spamuj w swoim temacie, to raz, a dwa... Człowieku, nawet jeśli to jest prawdziwa rozmowa, kogo obchodzą twoje kłótnie, sprawa jest nieistotna. A jeśli już koniecznie musisz się lygrysie z kimś kłócić, to wyjaśnij sobie tą sprawę na PW, z kim sobie tam chcesz. Nie rozumiem, po co zaczynasz te kłótnie, a potem rzucasz się, że ktoś Ci temat spamuje, zastanów się, gościu.
Chidori:
Ja w sumie nie wiem jak to było, bo nie jestem na bieżąco z życiem klanu, tylko mówię, że nie ma sensu kłócić się o takie "pierdoły". Lygrys, przypuścimy, że Wambo i Gorn grali u tych JZ... i co? Podasz ich do sądu?! xD Wprawny grafik zrobi taką rozmowę w photoshopie, ale z kolei lygrys ma dowody na większą część tej rozmowy, co z kolei utrudniło by pracę grafikowi... no i można tak w kółko, tylko po co?
Katsura:
Zgadzam się, krótko (w przeciwieństwie do mnie xD) to ująłeś.
A teraz idę spać, i ta sprawa mnie nie obchodzi. Dziękuję, dobranoc.