Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SZ] Sicz Zaporoska  (Przeczytany 10588 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    [Native][SZ] Sicz Zaporoska
    « dnia: Sierpnia 04, 2010, 15:40:34 »

Nazwa klanu - SICZ ZAPOROSKA
                             SKRÓT- SICZ
                   A co ty tu robisz ? :3                                       

Sparingi
    (click to show/hide)

Skład    Wersja obrazkowa autorstwa Movarta -http://www.hetmanszczyzna.fora.pl/swiat-movarta,58/sklad-klanu,252.html
    (click to show/hide)

Statut
    (click to show/hide)

« Ostatnia zmiana: Lutego 09, 2015, 22:25:09 wysłana przez Warder »

Offline Warder

• Użytkownik
    Odp: [Klan] Sicz Zaporoska
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 16, 2010, 23:44:24 »
    Ogłoszenia.
    1.Klan Sicz Zaporoska rozegrał dzisiaj sparing z klanem Imperium Polskie.
    Wynik    11  :   9   Dla Siczy
    2. Gracz Quatal i Ray stają się dzisiaj Kozakami Zaporoskimi- Dziękuje w imieniu całego klanu za waszą gre na sparingu. Możecie już zastąpić CZ w nicku, i wpisać w to miejsce KOZ.
    3. Gracz Asdam został przyjęty na okres próbny.
    « Ostatnia zmiana: Września 05, 2010, 12:26:20 wysłana przez lygrys »

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 20, 2010, 16:50:05 »
    OGŁOSZENIE...
    Klan Sicz Zaporoska postanowił wreszcie stworzyć forum. Wszystkie podania, wyzwania itd, proszę zamieszczać na nim
    http://www.hetmanszczyzna.fora.pl/

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 21, 2010, 19:56:20 »
    Czy mogę prosić żeby liderzy lub przedstawiciele wszystkich klanów spotkali się ze mną na TS (jeśli komuś nie pasuje to proszę inną formę komunikacji podać) w poniedziałek (23 sierpnia) ok. 18? Po jednym przedstawicielu każdego klanu żeby przyszło. Jak komuś nie pasuje to piszcie, chciałbym żeby wszyscy się pojawili bo potem będą pretensje jak coś nie tak się ustali...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline killer223

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 24, 2010, 11:17:23 »
    Dziękujemy za rozegrany meczyk. Wygraliscie 10:5. Gratulację.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 24, 2010, 13:15:19 wysłana przez killer223 »

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 03, 2010, 21:23:59 »
    Ogłoszenia
    1. Trzeciego Września 2010 rozegraliśmy wspólny trening z ZKM...Nadaliśmy mu formę jakoby spara, więc cała zabawa odbyła się na zasadach na oficjalnych zasadach(dlatego m.in ZKM był zmuszony grać w osłabieniu). Gracze z SZ wcielili się w głównych bohaterów filmu "Wściekłe Pięści Węża" celem podkreślenia iż uznajemy to tylko za wspólną ZABAWĘ ;] ( Był Wściekły Wąż, Pan Kelner, Pan Andrzej szef mafi, Roman Niemowa z Rumunii_
    « Ostatnia zmiana: Października 03, 2010, 14:54:15 wysłana przez lygrys »

Offline Apollo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 03, 2010, 22:43:43 »
    O ile dobrze wiem to był trening co sami potem pisaliście już podczas walki, zwłaszcza, że Hektor napisał przed walką, że nie mamy wyjściowego składu i grali w naszym składzie rekruci, więc nie byliśmy w stanie rozegrać sparingu po prostu, też ze względu na to, że nasz dowódca był zmuszony z przyczyn od niego niezależnych wyjść z gry :]

Dlatego oponuję jednak przy nazywaniu tego oficjalnym sparingiem kiedy my nie byliśmy w stanie wyjść w najlepszym dla nas składzie.
    « Ostatnia zmiana: Września 03, 2010, 23:37:06 wysłana przez Apollo »

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 03, 2010, 22:57:37 »
    Dziękujemy w każdym razie za sparing:) Życzymy również powodzenia w przyszłym meczu z klanem Myrmidroni.

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 04, 2010, 00:15:39 »
    Panowie nie kłóćmy się, jeśli ZKM uważa że, rezultat jest niesprawiedliwy i "pierwszy skład" zagrałby o niebo lepiej niech nas po prostu, wyzwie nas na spara i nim zagra...
    Co do tego czy to trening czy  sparing, to jednak uznałbym ten mecz za  spar. Wiecie post Apolla wygląda tak jakby, reprezentacja Polski po meczu z Hiszpanią powiedziała że, to była wspólna rozgrzewka tylko :) Nie mniej jednak mile mnie zaskoczyliście, wasz klan mimo tego że jest dość młody walczył naprawdę dobrze, tak więc z wielką chęcią zagramy z wami rewanż jeśli i wy macie taką ochotę...

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 04, 2010, 00:43:57 »
    Nie twierdzę, że to była rozgrzewka i nie twierdzę, że zagralibyśmy o niebo lepiej (choć Hektor podobno ustalił z Arthasanem przed walką, że to sparing i wyłuszczył mu powody dlaczego tak to będziemy traktować na co ten się zgodził). Niczego takiego nie napisałem (odnośnie rozgrzewki i "gry o niebo lepiej") ale przyznaję, że graliśmy bez naszego dowódcy i zarazem najlepszego zawodnika w klanie, jego zastępca także nie mógł się stawić bo termin wyznaczono dzisiaj o czym dowiedzieliśmy się dwie godziny przed sparingiem a co za tym idzie dużo na tym utraciliśmy i wynik jest w pewnym sensie krzywdzący. Myślę, że w rewanżu również poniesiemy porażkę ponieważ nie czarujmy się, klan jest młody a część jego zawodników (ze starego klanu) nie dołączyła jeszcze, zastępują ich gracze zdolni ale jednak nowi, z którymi także musimy się zgrać, stąd moja ocena sytuacji ale ewentualna kolejna porażka nie będzie prawdopodobnie aż tak miażdżąca i walka będzie bardziej wyrównana :] i ponownie przyznaję wyższość "siły militarnej" Siczy jeżeli chodzi o zgranie i grę zespołową (jeżeli chodzi o umiejętności w walce to poziom był całkiem wyrównany moim zdaniem) i będę to także powtarzał w obrębie naszego klanu.

Sam przyznam się bez bicia heh, że ja lepiej sprawuję się jako zastępca admina niż wojownik ponieważ gram może ze dwa miesiące i gram rzadko, ze dwie godziny co kilka dni ponieważ mój obecny tryb życia nie pozwala na więcej, moje dowodzenie na ruinach to była totalna porażka, to także przyznam ale na nordtown już chyba nie było tak źle sądząc po wynikach (na które duży wpływ miało także oczywiście to, że wreszcie ogarnęliśmy się i zaczęliśmy współpracować) :]. Dlatego proszę nie traktować moich postów jako jakichś bezsensownych wyjaśnień (tak, interesuję się piłką i zrozumiałem aluzję do reprezentacji heh) tylko jako wyrażenie własnej, stwierdzającej fakty opinii.

EDIT Zapomniałem dodać, że na ofertę rewanżu z chęcią odpowiemy jak tylko rozegramy sparing z klanem Myrmidoni :]
    « Ostatnia zmiana: Września 04, 2010, 01:18:18 wysłana przez Apollo »

Offline Hector

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Września 04, 2010, 13:57:56 »
    Z tego co się umówiłem pod koniec dyskusji z Arthasan na naszym kanale, że miał to być tylko trening. Powiedziałem mu, że zaszło nieporozumienie, bo nie umówiłbym się teraz na sparing, bo już mam z Myrmidonami w kolejce, a do tego nasz klan nie miał ani jednego treningu z nowymi rekrutami, więc nie mieliśmy żadnego przygotowania. Mam nadzieje, że sprawa zostanie szybko wyjaśniona.
    « Ostatnia zmiana: Września 04, 2010, 14:01:49 wysłana przez hektor »
    Native: Hektor

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #11 dnia: Września 04, 2010, 18:06:35 »
    Sparing, jak sama nazwa wskazuje, jest to trening, więc nie ważne, czy oficjalnie było tak czy inaczej. Nie ma o co się kłócić. Sparing to po prostu mecz towarzyski, treningowy, bez liczenia punktów i wyniku. Nie ważne kto wygrał, przegrał, k/d ratio, to się narazie nie liczy... Gorzej jednak by było, gdyby to był już oficjalny, prawdziwy mecz.

Sparing = trening, a trening to wcale nie musi być sparing. Sparing to mecz towarzyski, a trening to wspólne ćwiczenie, np. taktyki lub walki (duele).

Offline Hector

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Września 04, 2010, 19:14:05 »
    Ustalilismy ze nie bedziemy podawac wyniku na forum to mialo byc tylko forfun
    Native: Hektor

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Września 04, 2010, 22:04:18 »
    Trochę z życia klanu

1. Przegraliśmy dwa sparingi: Swadia (9:1) i RS (20:0 :p).
    2. River dostał ostatnie, ostatnie, OSTATNIE (!!!!!!!!!!!) Z OSTATNICH ostrzeżeń jakie w ogóle mogą być na świecie. Tym samym może zostać wywalony z klanu za byle co, chociażby za to, że zupa była za słona, czy Emilio Estevez nie trafi patykiem w piniate.
    3. Tajulek dostaje kolejne ostrzeżenie i zostaje zdegradowany do Czerni.
    4. Z klanu wyrzucony zostaje Raven, za brak aktywności i zaangażowania w życie klanu.
    « Ostatnia zmiana: Września 11, 2010, 13:13:16 wysłana przez Conrad Shieldcrusher »

Offline Nacjo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Zapraszam do JZ
    « Odpowiedź #14 dnia: Września 12, 2010, 17:39:01 »
    Dziękujemy za sparing, wygraliśmy z wami 14 : 6!
    Sygnatura naruszająca pkt. 7 regulaminu forum została usunięta.