Tak, niedziela mi pasuje jak najbardziej.
Ja już wymaksowałem KW1S, wiec jeżeli będzie trzeba mogę je wystawić. Jedynie załodze brak 100% i muszę jeszcze dwa miejsca na wyposażenie zapełnić, gdyż mam tylko dosyłacz. Ostatecznie brakuje mi tylko 2k expa na wymaksowanie Grille.
Niestety utknąłem mentalnie na poziomie VK3001P, którego za nic, ale to za nic nie chce mi się ruszać z garażu. Stock jest tak tandetny, że głowa mała, a jazda tym przyprawia mnie o ból głowy. Nawet moim stockowym VK3002DB, którym zmierzam ku Panther jeździ mi się o wiele lepiej, a przecież wiadomo, że złotych gór nie oferuje. To będzie chyba kolejny czołg, który wymaksuje z free expa. Niby tylko gąski i wieża za jakieś marne 11k expa, ale ten czołg mnie przerósł.
Cały czas obserwuję stronę turnieju Super 6 Cup i cały czas nie widać opcji zapisu. Jak tylko się pojawi, zgłoszę naszą Tawernianą drużynę, by przypadkiem nie odpaść w kolejce. Kolejna sprawa to nazwa i ludzie. Brak nam nazwy. Jak dla mnie mogą być Tawerniane Gołe Klaty, ale większym problemem są ludzie, których cały czas brak...