Znaczy tak...Jak z drzewka wynika, to przez Panzer III możesz iść sobie w artki, medy i ciężkie - linię z E-setą. Natomiast z Pz38na możesz iść na niszczyciele i oba drzewka ciężkich. 38na wrzuca do gier jak skauta, tak jak Gregor napisał, ten czołg nie ma kolosalnej zwinności, ale za to później jest legendarna PanzerIV. Kiedyś, przed patchem 0.7.0 (zanim znerfili HE'ki) jeździłem z haubicą 10,5 i HE'kami. Teraz, gdy pociski te nie mają już takiego kopa, przesiadłem się na najlepszą 75. I z góry mogę powiedzieć, że po nadchodzącym wielkimi krokami patchu (zmiany w ruskim drzewku i nadchodzący Dzień Zwycięstwa - cóż za dziwny zbieg okoliczności), panzerIV ma szansę zostać królem V tieru. :P
Druga linia natomiast, lepiej losuje czołgi do PanzerIII/IV. Co nie zmienia faktu, że to właśnie droga przez Czwórkę dała mi największą frajdę.
A, i co do niszczycieli - nie omijaj Panzerjagera, Mardera - przecież to b. dobre maszyny. I jeszcze jedna sprawa - na Hetzerze nie ma co badać radii (wtf? nie wiem jak to odmienić. :P), ok. 10k zmarnowanego expa, nadają się one tylko i wyłącznie do Żuczka. :P
Ps. Dopisek "H" przy maszynie to znak firmy "Henschel", a "P" to zakład "Porsche".