Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jakie czołgi są według was najlepsze ( Którymi się wam najlepiej gra )

Niemieckie
    15 (44.1%)
    GP
    4 (11.8%)
    Chińskie
    0 (0%)
    Japońskie
    0 (0%)
    Amerykańskie
    5 (14.7%)
    ZSSR
    9 (26.5%)
    Francja
    1 (2.9%)

Głosów w sumie: 22

Autor Wątek: World of Tanks  (Przeczytany 191225 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: World of Tanks
    « Odpowiedź #60 dnia: Sierpnia 24, 2011, 18:22:09 »
    Pantera to teraz straszliwe gówno. W niemieckich jedynie tygrysy. Po ostatnich zmianach w grze panterki bardzo podupadły.
    Standardowe wyposażenie. Zmiana jego, w T-34 to kwestia kilku rund.
    To że w becie niszczyłeś... Hmm, nie chcę Cię rozczarować, ale aktualnie Pantera to kupa. Nie wspomnę już o kosztach jej naprawy. Przegrana bitwa to kasa w plecy.
    Żeby nie było że jestem goło słowny. Rundę temu zniszczyłem T-34 6 czołgów.
    Sława!

Offline ghost888

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #61 dnia: Sierpnia 24, 2011, 18:53:07 »
    Dzięki za radę Blitzwing, ale strasznie mnie zdołowałeś- w becie niszczyłem moja panterą 2 nawet tygrysy :(. Czyli co, sprzedać wszystkie niemieckie czołgi i zacząć od nowa z ruskimi?

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    « Odpowiedź #62 dnia: Sierpnia 24, 2011, 19:11:36 »
    Ale jak ty chcesz przeskoczyć z Panzera III do IV, skoro zmieniono drzewko? :o Jak już grasz niemcami, to idź dalej, bo z obu linii można dojść do tygrysa. A ruskich rozwijaj przy okazji.
    Sława!

Offline ghost888

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Sierpnia 24, 2011, 19:32:12 »
    Ale przecież panzer IV jest dokladnie pod pamzerem III, i są z niego dwie drogi- pantery i czolg e-100. Pantery są slabe ale jaki jest najlepszy czolg z drzewka panter, to chyba ich wersja rozwojowa, czy on tez jest taki zly?

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #64 dnia: Sierpnia 24, 2011, 22:08:26 »
    Pantery są słabe? Trolololo nic więcej... Po prostu trzeba umieć grać medkami a nie gadać, że są słabe...

Btw.
    Rundę temu zniszczyłem T-34 6 czołgów.

Hohoho, moim Leichtraktorem również parę razy 6, 7 czołgów zniszczyłem...

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Sierpnia 24, 2011, 22:32:29 »
    super, tyle że na poziomie leichtraktorów te czołgi wszystkie są smieszne słabe i każdy pocisk wchodzi. Na wymaksowanym T-34 grasz z IS'ami, T94, Tygrysami. Są słabe, tym bardziej na stockowym sprzęcie. Śmiesznie wolne jak na medki. Przecież ich zaletą ma być szybkość i zwinność.
    Sława!

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Września 03, 2011, 14:41:58 »
    Dzięki za radę Blitzwing, ale strasznie mnie zdołowałeś- w becie niszczyłem moja panterą 2 nawet tygrysy :(. Czyli co, sprzedać wszystkie niemieckie czołgi i zacząć od nowa z ruskimi?
    Panterka dwójka w becie to był 9 tier więc tygrysa(7 jakby ktoś nie wiedział :) ) każdy mógł zniszczyć :P

super, tyle że na poziomie leichtraktorów te czołgi wszystkie są smieszne słabe i każdy pocisk wchodzi. Na wymaksowanym T-34 grasz z IS'ami, T94, Tygrysami. Są słabe, tym bardziej na stockowym sprzęcie. Śmiesznie wolne jak na medki. Przecież ich zaletą ma być szybkość i zwinność.
    dlaczego porównujecie panterke z t-34 powinniście porównywać panterke z t-43  zaleta szybkość i zwinność hmm masz racje ale to też troche powinno się równoważyć z pancerzem i działem a panterka taką równowage ma.
    Hmm, nie chcę Cię rozczarować, ale aktualnie Pantera to kupa. Nie wspomnę już o kosztach jej naprawy. Przegrana bitwa to kasa w plecy.
    Żeby nie było że jestem goło słowny. Rundę temu zniszczyłem T-34 6 czołgów.
    A którym czołgiem powyżej 7 tieru nie jesteś w plecy jak przegrasz ? Każdym .No chyba że rozwalisz 7 fragów (nie dobijasz tylko z 100% do 0%) i przeżyjesz.
    Aktualnie gram wymaksowanym T25 AT i KW należe do klanu RepoMenSquad i szczerze do niego zapraszam :) . A i jak porównujecie czołgi to na swoich tierach.
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #67 dnia: Września 03, 2011, 14:45:12 »
    Cześć.
    Ostatnio w WoT'a grałem w betę. Dużo się od tego czasu zmieniło? Bo chciałbym wrócić, ale nie wiem czy warto.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Września 03, 2011, 18:20:44 »
    Dużo nowych czołgów (np amerykańskie TD 2 tier 10 u niemców) plutony 2 osobowe dla osób bez premium clanwars kilka nowych map.
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #69 dnia: Września 03, 2011, 18:26:13 »
    Lepiej poczekaj na World of Warplanes. ;)

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=17144

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Września 12, 2011, 16:27:11 »
    Wygląda na to, że grubsze rzeczy będą wprowadzane w następnych patchach... Oby te zapowiedzi, nie były jak przedwyborcze obietnice :)

http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/world_tanks_release_plan_2011_2012

Offline ghost888

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Września 12, 2011, 16:48:50 »
    Najbardziej cieszą mnie nowe radzieckie td'ki, sam mam su85, a jeśli dorzucą nową 'suczkę' dostanę pewnie free slota i nowego tanka :D

Offline BreakIn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Września 13, 2011, 21:23:50 »
    A mnie ta gra w sumie wkurza. Pierwsza bitwa, jadę za najlepszym czołgiem w mojej drużynie, 5 tier i ciężki. Za nic go nie mogę dogonić, więc rezygnuję i wyszukuję samotnego czołga. Znalazłem lekki szwabski czołg z 2 tiera. Miał 24% hp. Podjeżdżam... Z metra dystansu oddając 7 strzałów tylko jeden trafiłem, w dodatku stojąc... On mnie oczywiście rozniósł.
    Dobra, przeżyję, następna bitwa. Jadę sobie boczkiem z dwoma czołgami takimi jak mój, czyli amerykański lekki z 1 tiera. Nagle się rozproszyli, ale ja dalej jechałem swoją trasą. Wyjeżdżam za róg, prosto pod ogień Leichtraktora, dwóch pzkpfw II i jednego ruskiego średniego z T3. Ded po 2 sekundach. Trzecia bitwa, jadę, jadę, RYP! Jakaś totalna snajpa mnie ze 100 metrów ustrzeliła jednym strzałem.

Aktualnie farmię na T2 Medium Tank, mam dopiero 1/7 kwoty po godzinie gry, mam nadzieję, że potem gra jest ciekawsza, bo teraz dla mnie jest osiągnięcie jednego zabicia, w dodatku na czołgu z T1...

Jak coś, mój nick - Reverian.
    (click to show/hide)

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Września 13, 2011, 21:37:41 »
    WoT-a nie można traktować jako 1-godzinna przygodę... Żeby coś naprawdę osiągnąć musisz dużo grać.. W końcu to jakby nie patrzeć MMO, a każde wymaga czasu i cierpliwości..

EDIT Down:
    True. Fakt faktem, to później liczy się opanowanie by w nie w porę nie wylecieć zza rogu bądź też nie strzelić celnie :P
    « Ostatnia zmiana: Września 13, 2011, 21:56:28 wysłana przez Kradus »

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Września 13, 2011, 21:39:06 »
    A mnie ta gra w sumie wkurza. Pierwsza bitwa, jadę za najlepszym czołgiem w mojej drużynie, 5 tier i ciężki. Za nic go nie mogę dogonić, więc rezygnuję i wyszukuję samotnego czołga. Znalazłem lekki szwabski czołg z 2 tiera. Miał 24% hp. Podjeżdżam... Z metra dystansu oddając 7 strzałów tylko jeden trafiłem, w dodatku stojąc... On mnie oczywiście rozniósł.
    Dobra, przeżyję, następna bitwa. Jadę sobie boczkiem z dwoma czołgami takimi jak mój, czyli amerykański lekki z 1 tiera. Nagle się rozproszyli, ale ja dalej jechałem swoją trasą. Wyjeżdżam za róg, prosto pod ogień Leichtraktora, dwóch pzkpfw II i jednego ruskiego średniego z T3. Ded po 2 sekundach. Trzecia bitwa, jadę, jadę, RYP! Jakaś totalna snajpa mnie ze 100 metrów ustrzeliła jednym strzałem.

Aktualnie farmię na T2 Medium Tank, mam dopiero 1/7 kwoty po godzinie gry, mam nadzieję, że potem gra jest ciekawsza, bo teraz dla mnie jest osiągnięcie jednego zabicia, w dodatku na czołgu z T1...

Jak coś, mój nick - Reverian.
    Gra 1 tierami tak ma chyba tylko w tych rozgrywkach jest tyle akcji :p .