Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Persistent World  (Przeczytany 65741 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline Drayerok

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Persistent World
    « Odpowiedź #31 dnia: Października 19, 2010, 21:46:23 »
    edit
    « Ostatnia zmiana: Listopada 13, 2010, 20:49:06 wysłana przez Drayerok »

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #32 dnia: Listopada 20, 2010, 19:15:13 »
    Zakochałem się w tym modzie ;)

Dzisiaj zrobiliśmy mały oddział żołnierzy - żółtych i zdobyliśmy zamek, potem go broniliśmy. Gadaliśmy na TS-ie, ja byłem łucznikiem. Przed chwilą skończyłem, bo muszę odrobić pr. dom., a niestety akurat oblegano nasz zamek. 10 fioletowych na nas 5 :D

Zanim wyszedłem miałem w sumie przez całą sesję 1,5h około 15 zabitych, a jako ze nie zabijalismy niewinnych to niezly wynik :)

Najlepsze jest to, ze moj internet wyrabial na serwerze i moglem sobie pograc :)

Polecam moda!
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #33 dnia: Grudnia 12, 2010, 17:17:17 »
    Mam problem z tym modem :( Wczoraj rano jeszcze wszystko pięknie działało, ale wieczorem już nie. Kiedy wchodzę na serwer jest baaardzo długie ładowanie (kiedy mod mi jeszcze działał było o wiele krótsze), potem widzę spawn. Tutaj powinno się pokazać okienko powitalne, ale zamiast tego wywala mnie do wybierania postaci w multi i wyskakuje komunikat "Utracono połączenie z serwerem" :( Reinstalka moda nie pomogła, próbowałem kilka razy.

Offline safiron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Grudnia 29, 2010, 09:29:38 »
    Mam takie pytanie o tą gre, a dokładniej o błąd mój albo ich.
    Otóż mam wersję 3.4 i gdy chce wejść na serwer to jest napisane że nie mam odpowiedniej wersji gry.
    Jest na to jakiś sposób czy coś, bo z waszych opisów jest super i też bym sobie chętnie zagrał.

Offline Syron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Grudnia 29, 2010, 13:18:00 »
    hymm :/ a na każdym servie tak masz ?? Czy tylko na jednym ... ??
    Może nazwa moda sie nie zgadza dokąca z tą co jest wpisana tam .. albo masz inną wersje .. moze brakuje patcha ... czy cos ... poszperaj :P

Offline safiron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Stycznia 02, 2011, 21:39:28 »
    Dobra już działa. Teraz mam takie pytanie czy na serwerach jest możliwość zapisania postaci razem z ekwipunkiem? Czy jest jakiś rozwój jak w cRPG?

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 02, 2011, 21:49:15 »
    Nie, nie ma czegoś takiego jak exp. A pieniądze za każdym razem musisz zarobić od nowa.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline safiron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Stycznia 02, 2011, 21:53:42 »
    A przez całą grę statystyki są takie same czy można je jakoś zmieniać?

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Stycznia 02, 2011, 21:54:04 »
    Statystyki?
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline safiron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Stycznia 02, 2011, 21:56:14 »
    Siła, Zręczność no i inne np. Żelazna skóra...

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Stycznia 02, 2011, 21:58:04 »
    A to da się w ogóle sprawdzić?? Nie wydaje mi się. Poza tym, zależy jaką jednostkę wybierzesz, np. Strażnik Miejski będzie miał przypakowane kusze i 1h, a bandyta łuki i konie.

Offline safiron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Stycznia 02, 2011, 21:58:50 »
    Aha, dzięki za odpowiedź

Offline Husasz

• Użytkownik
    PWMOD v35B
    « Odpowiedź #43 dnia: Lutego 12, 2011, 14:05:22 »
    Mam pytanie.. jak w tym cholerstwie zarobic ? w v34 wystarczylo isc po aksamit.. teraz chyba jest tylko zelazo i drewno..
    mam taki problem.. ide serfem wyciąc drzewo ale sie nie da.. albo kiedy poszedlem do kopalni wziolem ore.. z ore zrobilem jakies kubeczki --> z kubeczkow jakies male zelaza i dalej nic.. prosze o pomoc z góry dziekuje
    Retarded are everywhere

Offline Sopel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Lutego 12, 2011, 19:57:21 »
    Witam,

Wybaczcie że lekko odkopuje wątek ale jak zwykle mam problem.Jakieś 3 godzinki temu na serwerze Presistent world 3.5b ochraniając karawanę przed bandytami którzy nas zaatakowali , zabiłem z ich dość pokaźnej grupy 3-4 bandytów po czym ktoś zaczoł się wydzierać żę jestem jakimś "randomerem"(wydaje mi się że to taki człek który wszystkich atakuje i nie ma zamiaru odgrywać postaci rpg ale mogę się mylić)Po chwili wyrzucono mnie z servera,i zauważyłem też że mnie na nim zablokowano.nie będę już się spierał czy coś zrobiłem czy o tym nie wiedziałem bo to nie ma sensu,chciałbym się tylko dowiedzieć na ile godzin/dni jest ban za te "randomerstwo".

Pozdrawiam,Sopel

« Ostatnia zmiana: Lutego 12, 2011, 20:17:52 wysłana przez Sopel »