Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nation Cup Wystartował !!! - Info dla graczy, terminarz, zasady turnieju  (Przeczytany 23782 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Nation Cup Wystartował !!! - Info dla graczy, terminarz, zasady turnieju
    « Odpowiedź #120 dnia: Lipca 13, 2010, 22:21:48 »
    Dobra na początek napiszę że wygraliśmy 11:9 z Czechami, dzięki za grę panowie (Opis meczu w poprzednim poście). Druga sprawa to to że tabelka i wyniki zostały uzupełnione. Aktualnie zajmujemy bardzo dobrą trzecią lokatę. Prowadzi Rosja zaraz za nimi Skandynawia ( Która ma jeden mecz więcej rozegrany niż my), a potem nasza reprezentacja. Tutaj jest oryginalny temat na taleworlds : http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,121366.0.html Gdyby ktoś wyłapał błąd z mojej strony pisać.

Offline Mulek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #121 dnia: Lipca 13, 2010, 23:41:46 »
    Mecz z Hiszpanią najprawdopodobniej w Niedzielę o 19:00, jeszcze czekam na ich ostateczne potwierdzenie.
    GG: 1.9.7.9.1.0.3
    Nie pisać głupot

Offline Samowar

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #122 dnia: Lipca 13, 2010, 23:42:34 »
    Argh ci włosi, byle by zremisowali, lub przegrali ;p

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #123 dnia: Lipca 14, 2010, 00:24:03 »
    A wiecie co mnie zastanawia? Po rozegraniu wszystkich meczy RUM będzie pierwszy i wygra całe mistrzostwa...Ale oni przecież nie mieli żadnych silnych przeciwników, ani nas, ani Wielkiej Brytanii... Jeżeli większość składu to RS to powinniśmy ich pokonać. Uważam to za niesprawiedliwe...chyba, że jakoś źle zrozumiałem ogólne zasady.

Offline Mulek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #124 dnia: Lipca 14, 2010, 01:24:45 »
    Każda drużyna gra z każdą, to nie koniec Pucharu po tych 6 meczach ;)
    Nie pisać głupot

Offline Glaedr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #125 dnia: Lipca 14, 2010, 12:37:29 »
    No to mnie ktoś z reprezentacji ładnie pomylił ;] Tylko jak sobie wyobrażasz mecze z Australią/USA?

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Lipca 14, 2010, 12:52:12 »
    Australia ponoć wycofała się z turnieju z powodu ekstremalnych pingów ;), ale oficjalnej wzmianki o tym nie ma. Mecze są rozgrywane w seriach po 6 spotkań i  będą jeszcze dwie takie serie 3x6 spotkań drużyn jest 19.. czyli każda zagra z każdą. Jeszcze mamy szansę tylko musi się Niemcom i Ruskom (Którzy  mieli słabych przeciwników) podwinąć noga..

Offline Glaedr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Lipca 14, 2010, 14:35:18 »
    A takie inne pytanie, Skandynawia jest wyżej w tabeli chociaż przegrała z nami. Ze Szwecją przegraliśmy, a mają już 2 mecze i tylko 2 pkt...czyli jakiś mecz przegrali? Mi się po prostu zaczyna mylić Skandynawia ze Szwecją.

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #128 dnia: Lipca 14, 2010, 14:41:05 »
    Coś ze Szwecją pomyliło się Barbarianowi, a Skandynawia zagrała o meczyk więcej i pewnie dlatego są wyżej. A co do meczu z Hiszpanią Mulek pamiętaj, że w niedzielę mija Deathline, żebyśmy przez przypadek nie stracili punktów, bo nie zagramy z Hiszpanią. The sunday two weeks later, the 18th of July is a deadline.
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline Mulek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Lipca 14, 2010, 18:38:42 »
    Wiem Michał, ciągle im się przypominam.

Skandynawia to dla mnie trochę mylne tłumaczenie, lepiej by było używać oryginalnego skrótu - Dania-Norwegia-Islandia = DNI
    Nie pisać głupot

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #130 dnia: Lipca 14, 2010, 20:03:27 »
    Coś ze Szwecją pomyliło się Barbarianowi

Szwecja zagrała 2 mecze jeden wygrany z nami a drugi przegrali z Finlandią 1-11 na to wygląda że mieliśmy masakrycznego pecha zresztą wszystkie wyniki są napisane też w temacie. Co do Skandynawi dobra zmienię na DNI chociaż nie wiem co to za problem ;o.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 14, 2010, 20:11:01 wysłana przez ^IvE »

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Lipca 14, 2010, 20:43:02 »
    Może dlatego ,że Finlandia i Szwecja to też państwa skandynawskie a maja odrębne reprezentacje:P

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Lipca 14, 2010, 20:56:03 »
    Ruskie to wygrają, nie ma bata. Własnie zlali Szwedów 11-1.

Offline Mulek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Lipca 14, 2010, 21:06:58 »
    Jest!
    Polski bat ;)

Musimy się wziąć do roboty chłopaki, zacząć intensywniej trenować. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że to będzie trudne biorąc pod uwagę wakacje i urlopy oraz fakt, że niektórzy z nas [sic!] mają życie, ale wciąż mamy szansę.
    Nie pisać głupot

Offline Hrabia Darkula

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • "There's daggers in men's smiles"
    « Odpowiedź #134 dnia: Lipca 14, 2010, 23:00:22 »
    Noo, jedyne, co może powstrzymać braci ze wschodu, to odcisk polskiego buta na ryjach. Ten mecz będzie chyba najważniejszy .