Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nation Cup Wystartował !!! - Info dla graczy, terminarz, zasady turnieju  (Przeczytany 23604 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rozman

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Nation Cup Wystartował !!! - Info dla graczy, terminarz, zasady turnieju
    « Odpowiedź #90 dnia: Lipca 04, 2010, 21:53:49 »
    W takim razie będziecie mieli dwóch konnych , nie będzie mnie od 08.07-18.07.

Offline Mulek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #91 dnia: Lipca 04, 2010, 23:29:12 »
    Nagranie meczu zrobione przez Zoltanusa:
    http://www.youtube.com/view_play_list?p=891987842369EC79
    GG: 1.9.7.9.1.0.3
    Nie pisać głupot

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #92 dnia: Lipca 05, 2010, 00:21:03 »
    Nagranie meczu zrobione przez Zoltanusa:
    http://www.youtube.com/view_play_list?p=891987842369EC79

Na tym nagraniu widać ile krwi napsuł ten głupi konny, trzeba albo dać jeszcze jednego łucznika albo ktoś weźmie konia i ściągnie taką przeszkadzajkę ;/

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #93 dnia: Lipca 05, 2010, 09:40:09 »
    Podsumowanie wczorajszego meczu:

Zagraliśmy na dwóch mapkach, Atak na port i Village... co do pierwszej mapy, to dostaliśmy Saranidów atakujących na miasteczko z portu na Nordów. Piechota Saranidów jak każdy wie jest o wiele słabsza (tarcze idą w rozsypkę po kilku ciosach), więc nie dysponowaliśmy przewagę frakcji. Oni wystawili jednego konnego, który bardzo uprzykrzał nam życie, ale jakoś próbowaliśmy sobie z nim radzić, chociażby dzięki Kalsiverowi, który próbował go ustrzelić. Dysponowaliśmy tylko jednym kusznikiem i myślę, że to nie było ostatecznie takie złe, bo gdy udało nam się przedrzeć przez piechotę wroga to ich łucznicy byli na wyciągnięcie ręki (tzw łatwe fragi). Skończyło się na wyniku 3:2. Po tej rundzie my dostaliśmy w łapki Nordów a oni Saranidów. Bez czekania od razu zaatakowaliśmy port i statki, bardzo szybko pojawił się wynik 5:0 dla nas. Następna mapa Village. Oczywiście Darkula nas o wszystkich informował i mogliśmy dokładnie przygotować się na wejście wroga. To już raczej była zabawa, bo wystarczyło wygrać 3 rundy, żeby cały mecz był dla nas i tak się szybko stało

Plusy:
    - wciąż nasza piechota
    - na pewno musimy dysponować łucznikami (Xasan na village huknął 2 haedy w 1 rundzie)

Minusy:

-problem z konnym
    -źle zoorgazniowany mecz, chodzi o postawe DNI, nie wiedzieli nawet jakimi frakcjami mają grać

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #94 dnia: Lipca 05, 2010, 12:01:14 »
    Jutro (Wtorek) o godzinie 18:00 odbędzie się trening taktyczny przed meczem ze Szwecją, proszę o stawienie się wszystkich reprezentantów.

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #95 dnia: Lipca 05, 2010, 13:15:58 »
    Pifcio, w jeszcze jednej mi się udało strzelić 2 heady ;P.

Ogółem: Jak na razie, to nasza piechota nie ma sobie równych. Gdy dochodzi do walki piechoty, to zazwyczaj widać zielone, a nie czerwone napisy ;). Gorzej, jeśli wróg ma strzelców, z dość celnym okiem, bo wtedy są utrudnienia, jeśli się dobrze rozstawią ;).

Offline Mulek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Lipca 05, 2010, 13:53:23 »
    Gorzej, jeśli wróg ma strzelców, z dość celnym okiem, bo wtedy są utrudnienia, jeśli się dobrze rozstawią ;).

A to jest właśnie siła RUM/RS. Musimy potrenować obronę przed taką taktyką.
    GG: 1.9.7.9.1.0.3
    Nie pisać głupot

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #97 dnia: Lipca 05, 2010, 13:58:01 »
    Wiemy o tym doskonale... ale spokojnie, mamy jeszcze sporo czasu i chcę, żebyś Mulek ten mecz z RUM przeniósł jako ostatni, wtedy się wszytsko dopracuje

Offline feldon0606

• Użytkownik
    • ehhh
    « Odpowiedź #98 dnia: Lipca 05, 2010, 14:41:17 »
    Witam towarzystwo!
    Jestem zafascynowany waszymi oságnieciami i dumny zarazem!
    Znam bardzo dobrze język angielki wiec jeżeli będziecie potrzebować translatora to jestem do usług!

Jako fan, rodak i internauta jestem gotowy pomóc w każdy sposób.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #99 dnia: Lipca 05, 2010, 15:39:14 »
    Translatorów mamy kilku, Mulek jako kapitan załatwia wszystko, a jak nie on to jakiś emisariusz z klanu REF bądź Ive (musiałem to napisać:P)... ale wczoraj zrobił wtope, ale mniejsza z tym xD mówię o Mulku:P

Dzięki i trzymajcie kciuki, bo tak naprawdę dopiero się wszystko zaczęło, teraz czeka nas trudna przeprawa z lepszymi zawodnikami...

Chcecie pomóc?! nie ma problemu, grajcie, bądźcie prosuperuberzajebiści i zapiszcie się do klanu REF xD a wtedy pokażemy wszystkim jak mocni są Polacy:P taka reklama podprogrowa:P
    « Ostatnia zmiana: Lipca 05, 2010, 15:45:40 wysłana przez pwi7aaf »

Offline feldon0606

• Użytkownik
    • ehhh
    « Odpowiedź #100 dnia: Lipca 05, 2010, 15:46:35 »
    haha podziekuje w gre gram okropnie co nie zmnienia faktu ze ja uwielbiam! jednakze jezeli bedziecie czegokolwiek potrzebowac zawsze spróbuje pomóc

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #101 dnia: Lipca 06, 2010, 12:27:24 »
    Dzisiaj odbędzie się mecz ze Szwecją spotykamy się o 18:00 na Teamspeaku klanowym REF.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 07, 2010, 00:00:39 wysłana przez ^IvE »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #102 dnia: Lipca 07, 2010, 12:01:24 »
    Przypominam, że dzisiaj o 18.00 spotykamy się na Tsie... mecz ze Szwedami jest o 18.30

Co do meczu... jest ciężko, bo mamy cholernie osłabiony skład (wakacje i wyjazdy), więc coś mi się zdaje, że zanotujemy pierwszą porażkę... ale co tam, zobaczymy w praniu

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #103 dnia: Lipca 07, 2010, 13:07:54 »
    Przypominam, że dzisiaj o 18.00 spotykamy się na Tsie... mecz ze Szwedami jest o 18.30

Co do meczu... jest ciężko, bo mamy cholernie osłabiony skład (wakacje i wyjazdy), więc coś mi się zdaje, że zanotujemy pierwszą porażkę... ale co tam, zobaczymy w praniu

Szwedzi chyba też maja wakacje a co za tym idzie i oni maja osłabienia:PPP

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #104 dnia: Lipca 07, 2010, 13:17:41 »
    No właśnie nie ... wczoraj z Węgrami przyszli w pełnym składzie