Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nation Cup Wystartował !!! - Info dla graczy, terminarz, zasady turnieju  (Przeczytany 23653 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Nation Cup Wystartował !!! - Info dla graczy, terminarz, zasady turnieju
    « Odpowiedź #75 dnia: Lipca 03, 2010, 19:16:26 »
    Proszę o stawienie się wszystkich z reprezentacji jutro o 18:00 na Teamspeaku klanowym REF.

PS.
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2010, 19:59:17 wysłana przez ^IvE »

Offline Mulek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #76 dnia: Lipca 03, 2010, 20:50:47 »
    Decyzja kapitana DNI - nie przekładamy meczu, chyba że DNi będzie miało problem z ilością ludzi.

Wydaje mi się to fair biorąc pod uwagę fakt, że sami zaproponowaliśmy tą datę i pełen skład raczej wystawimy...
    GG: 1.9.7.9.1.0.3
    Nie pisać głupot

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #77 dnia: Lipca 03, 2010, 20:53:53 »
    Wydaje mi się to fair biorąc pod uwagę fakt, że sami zaproponowaliśmy tą datę i pełen skład raczej wystawimy...

Taa tylko Pifcio jest roztrzepany.. i zapomniał tak to z nim jest, ale skąd mogłeś to wiedzieć :d. No trudno musimy jakoś sobie sami poradzić ;O, spotkanie jutro o 18:00 stawcie się w jak .największym gronie.

Offline Mulek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Lipca 03, 2010, 22:16:46 »
    Finlandia vs Turcja 10:2
    Nie pisać głupot

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Lipca 04, 2010, 12:05:27 »
    Termin na rozegranie meczy przedłużono do 18 Lipca ale my mamy daty już zaklepane to chyba nic nam po tym ;p. Przypominam o spotkaniu dzisiaj o 18:00 na tsie. Mecz ze Skandynawią zaczyna się o 18:30

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Lipca 04, 2010, 13:11:10 »
    A kto będzie dowodził ?

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Lipca 04, 2010, 13:57:07 »
    A kto będzie dowodził ?

Najprawdopodobniej Oktawian, i nie będziemy kombinować z dowodzeniem, dlatego proszę nawet gdybyśmy przegrywali uszanować dowódce.. i nie wcinać mu się w kompetencję.

Offline Mulek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Lipca 04, 2010, 15:58:45 »
    TERMIN MECZU Polska vs Hiszpania
    Niedziela 11 Lipca 19:00

Pomyliły im się daty - chcieli dziś grać, a napisali 11...
    Skoro termin przesunął się o tydzień, kiedy chcemy z nimi grać?
    Nie pisać głupot

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Lipca 04, 2010, 16:28:55 »
    TERMIN MECZU Polska vs Hiszpania
    Niedziela 11 Lipca 19:00

Pomyliły im się daty - chcieli dziś grać, a napisali 11...
    Skoro termin przesunął się o tydzień, kiedy chcemy z nimi grać?

Poczekamy aż Pifcio przyjdzie i niech się wypowie.. Przypominam że dzisiaj mecz ze Skanydawią spotykamy się o 18:00 na tsie.

Offline Mulek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Lipca 04, 2010, 16:56:32 »
    Sarosu wrócił :O
    Ja się go boję :P

Spóźnię się, bo jeszcze nie spełniłem obywatelskiego obowiązku :/ Na mecz zdążę.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2010, 17:57:52 wysłana przez Mulek »
    Nie pisać głupot

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Lipca 04, 2010, 19:57:08 »
    Tytuł na dziś: Pie.... Konny

Na początku małe zamieszanie z organizacją.. ale nie ma co do tego wracać, trochę potrwało zanim zaczeliśmy. W końcu rozpoczeliśmy my jako Saranidzi i atakowaliśmy ze statku na Port Assault.. Nasza piechota radziła sobie dobrze, ale słabe tarcze i wnerwiający konny który nas denerwował potrącając nas spowodowały to że wygraliśmy tylko 3-2. Po zmianie respów, zaatakowaliśmy od razu niszczyliśmy ich bardzo szybko jednak z 2 razy zdarzyła się taka sytuacja że konny uciekał po mapie co zabrało trochę czasu ale 5-0 dla nas. Następna mapa Vaegirzy kontra Swadia Vaegirzy się bronią.. oni postawili na samych kuszników +konnych z Great Lancami, ich szybka zmiana pozycji gdzie biegali od bramy do bramy spowodowało to że nasza piechota się rozdzieliła i konni nas pozajeżdzali, jednak potem wzięliśmy się za robotę i atakowaliśmy szybciej.. ogólny wynik tej rundy 3-2 dla nas. Po tym panowie ze Skandynawii podziękowali za grę.. bo nie mieli szans na wygraną.

Rzeczy do przemyślenia:
    Co zrobić jak jeden konny nas denerwuję i co chwilę przejeżdza.
    Rzeczy na plus:
    Piechota !

Zaraz wstawię screeny i uzupełnię tabelkę.

« Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2010, 19:59:22 wysłana przez ^IvE »

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #86 dnia: Lipca 04, 2010, 20:25:39 »
    Bardzo dobrze prowadzisz ten dziennik Ive :) Gratuluje zwycięstwa i mam pytanie czy w składzie rywali brakowało ludzi z Einferjaru (czy jakoś tak)? Z reguły są dobrym klanem i aż dziwne że się poddali :P

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Lipca 04, 2010, 20:42:42 »
    Nie poddali się. Po małym zamieszaniu  zwiazanym z rozgrywaniem wszystkich rund, chyba przyjęło się już na stałe, że jeśli wynik jest rozstrzygnięty to drużyny nie rozgrywają dalszych rund.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Lipca 04, 2010, 21:03:11 »
    Bardzo dobrze prowadzisz ten dziennik Ive :) Gratuluje zwycięstwa i mam pytanie czy w składzie rywali brakowało ludzi z Einferjaru (czy jakoś tak)? Z reguły są dobrym klanem i aż dziwne że się poddali :P

Mieli pełny skład, po prostu my jesteśmy super ;p

Offline Mulek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Lipca 04, 2010, 21:06:37 »
    Mecz z Czechami przesunięty na 13 lipca, 19:00

Gratuluję zwycięstwa!
    Nie pisać głupot