Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nation Cup Wystartował !!! - Info dla graczy, terminarz, zasady turnieju  (Przeczytany 23609 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Odp: Nation Cup Wystartował !!! - Info dla graczy, terminarz, zasady turnieju
    « Odpowiedź #60 dnia: Lipca 03, 2010, 02:32:39 »
    błąd w tabeli, mamy 3+1=4 pkt. :))))

Za zwycięstwo są 2 punkty nie 3.

czy ktoś słyszał o takiej imprezie jak Mundial?

Ach tak, więc w piłce nożnej punkty są przyznawane tylko w mundialu, ligi to w ogóle nie istnieją.

Poza tym gość chyba pomylił imprezy i nie czytał uważnie tematu.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #61 dnia: Lipca 03, 2010, 10:58:41 »
    Co do meczu:
    Przede wszystkim wynik... było 11:3, a pewnie po zmianie respów, jak my byśmy dostali w swoje łapska Nordycką piechotę to by było 16:3, ale co tam, poddali się bez walki. Najgorszą rzeczą było to, że nie mieliśmy podstawowego składu, ale wszyscy się mocno skupili i daliśmy radę:) Co do samych taktyk, to troche za późno wzięliśmy tą zwiększoną liczbę łuczników na te konie, ale od teraz uczymy się na błędach. O Snowy Village nie ma co mówić, to była masakra dla wroga, nasza piechota, 1 strzelec i 2 konnych dało im spokojnie radę. Co do Field by he river. Póki nie znaleźliśmy sposobu na tą całą konnicę to było ciężko, później to już była bułka z masłem. Na następne mecze liczę, że przyjdzie więcej osób z podstawowego składu, nie mogliśmy robić żadnych zmian itd.

Dzięki za grę, było już o niebo lepiej i na pewno mniej nerwów niż ostatnio

Offline Mulek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #62 dnia: Lipca 03, 2010, 13:31:59 »
    TERMIN MECZU Polska vs Skandynawia (Dania, Norwegia, Islandia)
    Niedziela 4 Lipca 18:30
    Oni grają mecz z Finlandią o 17:00, więc jest mała szansa że nasz mecz się opóźni do 19:00

TERMIN MECZU Polska vs Hiszpania
    Niedziela 11 Lipca 19:00
    GG: 1.9.7.9.1.0.3
    Nie pisać głupot

Offline Amoresso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Lipca 03, 2010, 14:43:51 »
    hje hje bym wam pomógł ale WB kupuje dopiero po 18 ;D
    Trzymać klasę ziomki :) dokopcie im wszystkim !!
    gratuluje zwycięstwa
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #64 dnia: Lipca 03, 2010, 15:04:05 »
    Mimo iż w moim mniemaniu Skandynawia poniosła kompromitującą porażkę w Włochami, i będziemy grać głównie zamknięte mapy ;O, i nasza piechota powinna dać popis. To..

Jest olbrzymi problem, najprawdpodobniej nie będzie Pifcia ;O, nie też można ich zlekceważyć mają w miarę przyzwoitych graczy i trzeba przeprowadzić trening (Na co raczej nie ma czasu) i w ogóle termin jest strasznie niewygodny Mułku nie dało by się go zmienić?

PS. No chyba że Pifcio się stawi.

Offline Mulek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Lipca 03, 2010, 15:38:25 »
    Kurde, Pifcio sam proponował ten termin :/ Spróbuję przełożyć, ale proszę o termin zastępczy ASAP.

Angantyr ( DK )
    Titan_Khan ( IS ) - była 22nd, całkiem dobry kusznik
    Cruger ( DK ) - IG, całkiem dobry gracz, z tego co pamiętam głownie piechota
    Coffee_n_Smokes ( DK ) - 22nd, bardzo dobry gracz, wszechstronny
    Saruso ( DK ) - CoR, bardzo dobry gracz, zarówno jako piechur i kusznik
    Nagash ( NO )
    Rath0s ( NO )
    Fennris ( DK )
    9 Illmatics/Gore ( DK )
    10 Venero/Sideshow ( NO )
    11 Krax ( NO )
    12 Brego ( NO )
    13 g1bb0n ( DK )
    14 Flash ( DK ) - dobry piechur, nie wiem jak ze strzelaniem

Reszty nie kojarzę na tyle żeby sie wypowiedzieć na ich temat, albo w ogóle nie znam.

Sarousu jest na wakacjach, jeżeli nie przełożymy meczu to się nie pojawi.
    Według ich rozpiski, możemy się spodziewać Flasha, Crugera, Titana, Coffe nie wiadomo.
    GG: 1.9.7.9.1.0.3
    Nie pisać głupot

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Lipca 03, 2010, 16:35:41 »
    Angantyr ( DK )- Groźny zawodnik, bardzo dobry piechur, jednak w battle trochę się gubi
    Titan_Khan ( IS ) - Osobiście dla mnie jakaś porażka jak był w 22nd jeszcze coś potrafił.. ale teraz.. Ale któż to wie w wirze walki może komuś w plecy wpadnie
    Cruger ( DK ) - Piechota u niego w miarę ale do połknięcia
    Coffee_n_Smokes ( DK ) - 22nd, jego główny atut to że potrafi wkurzać, zajechać itd.. trzeba uważać
    Saruso ( DK ) -  ;O
    Nagash ( NO )- ;O
    Rath0s ( NO )- Nawet niezły.
    Fennris ( DK )- ;O
    9 Illmatics/Gore ( DK )-;O
    10 Venero/Sideshow ( NO )-;o
    11 Krax ( NO )-Jedyne czym się może pochwalić to tag Einherjaju
    12 Brego ( NO )- ;O
    13 g1bb0n ( DK )- ;O
    14 Flash ( DK ) - Dobry manual, ale w battle się gubi.

Nie wiadomo.. nasza piechota może mieć problemy.. trzeba przeprowadzić jakiś trening ;p

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Lipca 03, 2010, 17:02:40 »
    O ile mi wiadomo to Angantyr nie grał w tym meczu. Chyba nawet zrzekł się kapitana, bo nie ma czasu czy cuś. Dacie radę.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Lipca 03, 2010, 17:33:11 »
    O ile mi wiadomo to Angantyr nie grał w tym meczu. Chyba nawet zrzekł się kapitana, bo nie ma czasu czy cuś. Dacie radę.

Bez Pifcia to możemy co najwyżej ;o

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Lipca 03, 2010, 17:37:24 »
    Czemu z góry jesteś pesymistycznie nastawiony ? Przecież nie mają jakiegoś niezwykłego składu. Skoro Makaroniarze z nimi wygrali to dacie radę. Nawet bez Pifcia.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #70 dnia: Lipca 03, 2010, 17:41:00 »
    Poza tym co to ma być za pesymizm? Jesteście drużyną, reprezentacją... Z tego co wiem to tworzycie zgrany skład a nie zbieraninę pod tytułem: "Pif i reszta hałastry"... Po prostu wygrajcie mecz i po krzyku.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Lipca 03, 2010, 18:22:05 »
    Tak tylko czemu nikt z was nie pomyślał że teraz są wakcję i 1/3 składu gdzieś wyjechała.. a  do tego zastępca dowódcy nie był wybierany. Łatwo się mówi jak się w tym udziału nie bierze ;p To my później dostaliśmy ochrzan że przegraliśmy nie wy ;)

To jak Mulek da się przełożyć?
    « Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2010, 18:33:09 wysłana przez ^IvE »

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Lipca 03, 2010, 18:47:08 »
    Mam pomysł.Ludzie na shoutboxie doszli do takiego wniosku ze niczym dziwnym jest to ze obcokrajowcy reprezentują reprezentacje Niemiec.Moze zwerbujmy ta 1/3 składu z europy?Sprawdzony sposób i skuteczny:P

Ten offtop Panie Wilka Ironio ma coś wnosić do tematu? Jedno ostrzeżenie już masz i wątpię byś chciał dostać następne... (ale może się mylę?)

Jaki spam,przegadanie itp?Pomysł jak pomysł(sprawdzony i skuteczny).Ludzie piszą na tym forum większe głupoty i jakoś im za to nie proponujecie ostrzeżeń i nie zarzucacie spamowania:(
    Chciałem dobrze:)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2010, 18:52:25 wysłana przez Skrzetusky »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Lipca 03, 2010, 18:49:32 »
    Mam pomysł.Ludzie na shoutboxie doszli do takiego wniosku ze niczym dziwnym jest to ze obcokrajowcy reprezentują reprezentacje Niemiec.Moze zwerbujmy ta 1/3 składu z europy?Sprawdzony sposób i skuteczny:P

Grają.. tylko Polacy, i nie interesuję mnie czy ktoś cię przegadał na Shoutboxie a ty żeby odreagować spamujesz mi w temacie ;O.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #74 dnia: Lipca 03, 2010, 18:54:56 »
    IvE, nikt nie będzie miał do was pretensji, grajcie swoje. Po prostu staramy się jakoś pomóc, kibicujemy:-)
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"