Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bitwa pod Grunwaldem 2010 :)  (Przeczytany 53698 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    Odp: Bitwa pod Grunwaldem 2010 :)
    « Odpowiedź #570 dnia: Sierpnia 11, 2010, 17:20:59 »
    Chciałbym coś wyjaśnić, bo widzę, że pojawiają się problemy.

Głównym organizatorem  i inicjatorem tego przedsięwzięcia jest klan REF. Klan REF czuje się odpowiedzialny za całą akcję i tym samym podpisuję się pod każdym filmem, plakatem, opisem, newsem, banerem reklamowym  i innym materiale który pojawił się bądź pojawi się i który opiewa temat tego eventu. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości to proszę je zgłaszać na forum naszego klanu www.r-e-f.pl Dodam, że poza kilkoma osobami niezrzeszonymi w szeregach REF'u nikt nie ma prawa do plików moda, a sami członkowie klanu mają pełny dostęp do moda i innych materiałów mających swój początek w szeregach REFu. A wszystko to wydaje się logiczne i jasne;)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 11, 2010, 17:25:52 wysłana przez Chidori »

Offline dzigi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Ingwar
    « Odpowiedź #571 dnia: Sierpnia 11, 2010, 18:13:25 »
    Chidori moze odrazu niech REF zagra sam ze soba te bitwe xD
    Albo na mapie niech zostana ustawione znaki ,, ZADNYCH SCREENOW " ,, ZADNYCH FILMOW "
    Mam nadzieje ze takie podejscie nie odstraszy ludzi od tego eventu :P Nie wolno mi komentowac lub podpisywac sie pod moda czy mapy bo nie wlozylem w to zadnej pracy ale licze ze bedzie mozliwosc zrobienia sobie jakis screenow oraz jak kiedys mowilem ze bedzie mozliwosc zorganizowania kolejnej bitwy/oblezenia.
    I ty staw sie na polu bitwy !!! : http://www.youtube.com/watch?v=fRqcbZsKVII

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #572 dnia: Sierpnia 11, 2010, 18:22:56 »
    Dzigi, nie chodzi o to. Chodzi o podejście typu: "oni mają już moda więc będą mieli przewagę w bitwie"...
    Cześć osób podchodzi do tej sprawy, jak do nie wiadomo jakiego turnieju o (trzymajmy się przyjętej już terminologii) złote kalesony. A to ma być zabawa.
    Co nie zmienia faktu że klan REF, jako główny pomysłodawca i organizator, chcę żeby wszystko wypadło jak najlepiej. Stąd te przygotowania i tak późny termin. Wcale się nie dziwię że czasem mają dosyć ciągłych pretensji i niepotrzebnego szukania problemu na siłę...

Zrozumcie, chcemy (chyba mam prawo tak napisać) zorganizować wam dobrą zabawę. Przy okazji uczcić tą wielką wiktorię a może i stworzyć pewną tradycję.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline rmenel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #573 dnia: Sierpnia 11, 2010, 21:28:24 »
    Czyli REFowcy już mają styczność z modem, o jak miło...

Chłopie, gdyby nawet Ref-owcy nie mieli kontaktu z modem to i tak duża ich część górowałaby na polu bitwy.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #574 dnia: Sierpnia 11, 2010, 22:33:38 »
    Czyli REFowcy już mają styczność z modem, o jak miło...

Chłopie, gdyby nawet Ref-owcy nie mieli kontaktu z modem to i tak duża ich część górowałaby na polu bitwy.

Nie ma to jak dobry argument. A ludzi z mojego klanu proszę o zaprzestanie spamowania w tym temacie. Naprawdę okażcie trochę zrozumienia. REF zabrał się za tego eventa i gdyby nie oni nigdy nie został by on stworzony. Poza tym jak napisał Sir_Luca chodzi tu o zabawę. A Chidoriego i tak gdzieś tam znajdę i ustrzelę:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #575 dnia: Sierpnia 11, 2010, 23:18:05 »
    We wcześniejszej wypowiedzi nie chodziło mi o zastrzeżenie sobie praw do robienia screenów, filmików itp... Wręcz przeciwnie chciałbym żeby było ich jak najwięcej. Po prostu wyjaśniałem, że event jest organizowany przez klan REF i dziwi mnie opieszałość co poniektórych. Nie można oczywiście zapomnieć o kilku osobach, które pomagają np. Sir Luca... Na podziękowania oczywiście będzie jeszcze czas:)

Offline Andreuse

• Użytkownik
    « Odpowiedź #576 dnia: Sierpnia 12, 2010, 17:20:47 »
    Przepraszam jaki jest przewidziany termin tej bitwy??

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #577 dnia: Sierpnia 12, 2010, 19:11:47 »
    Wszyscy chcieliby to wiedzieć;-)

A poważnie to jak stronę wcześniej pisaliśmy z Chidorim, prawdopodobnie 22 albo 29 sierpnia. Oba dni to niedziela.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #578 dnia: Sierpnia 12, 2010, 20:47:55 »
    no cóż myślę że 29 to lepszy termin -na osłode końca wakacji, wiecej czasu na przygotowania, i przede wszystkim wszyscy wrócili do tego czasu z wakacji.

Offline Asamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #579 dnia: Sierpnia 12, 2010, 21:06:36 »
    Mnie to obojetne czy 22 czy 29 oba dni bede na 100% tylko zeby bylo tak po 17:00 najwczesniej ale i tak mysle ze bedzie cos kolo 20

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #580 dnia: Sierpnia 12, 2010, 21:10:48 »
    Godzina była ustalana 18.30 i to się chyba nie zmieni. Lygrys, dzięki za sugestie, mówię poważnie, chcemy żeby jak najwięcej osób się pojawiło więc wasze zdanie na temat terminu jest jak najbardziej oczekiwane. Oczywiście trzeba się liczyć z tym że wszystkich oczekiwań nie jesteśmy w stanie spełnić...

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #581 dnia: Sierpnia 12, 2010, 22:46:59 »
    no cóż myślę że 29 to lepszy termin -na osłode końca wakacji, wiecej czasu na przygotowania, i przede wszystkim wszyscy wrócili do tego czasu z wakacji.

I tu się mylisz ;( Niestety niektórzy jeszcze są na wakacjach ;/

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Cadhi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #582 dnia: Sierpnia 19, 2010, 21:40:30 »
    29 raczej nie będę (i tak mógłbym grać od 21.00) także z powodu 1 gracza nie trzeba nic zmieniać oczywiście.
    Ale fakt, że 29.08 są jeszcze wakacje.

Mam nadzieję, że ktoś to nagra.

EDIT: a skąd można pobrać mod?

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #583 dnia: Sierpnia 19, 2010, 21:55:04 »
    Wielkie podziękowania dla klanu IPL oraz SZ za uczestniczenie w dzisiejszej sesji zdjęciowej. Było nas prawie 40 osób, biorąc pod uwagę, że była to spontaniczna akcja (która zrodziła się dzisiaj rano:D) można być spokojnym o frekwencje podczas eventu;) Niebawem zaczyna się akcja promocyjna tego wydarzenia. Myślę, że wszyscy uczestnicy dzisiejszej zabawy wiedzą jak epicko będzie podczas właściwego eventu!:) Zdjęcie myślę, że będą jeszcze dzisiaj.

Offline bzyk36

• Użytkownik
    « Odpowiedź #584 dnia: Sierpnia 19, 2010, 22:07:12 »
    Wielkie podziękowania dla klanu IPL oraz SZ za uczestniczenie w dzisiejszej sesji zdjęciowej. Było nas prawie 40 osób, biorąc pod uwagę, że była to spontaniczna akcja (która zrodziła się dzisiaj rano:D) można być spokojnym o frekwencje podczas eventu;) Niebawem zaczyna się akcja promocyjna tego wydarzenia. Myślę, że wszyscy uczestnicy dzisiejszej zabawy wiedzą jak epicko będzie podczas właściwego eventu!:) Zdjęcie myślę, że będą jeszcze dzisiaj.

Ejej, a podziękowania dla Zbyszka z Bogdańca? :D W końcu kilka razy Litwina zagrałem! I piechociarza Polskiego. :P
    [EDIT] Przypadkowo udało mi się wejść w czasie próby.
    Zaświadczam wszystkim- to będzie nawet lepsze, od prawdziwej inscenizacji. Coś niesamowitego. Takie akcje powinny być co roku.
    Może nie tylko Grunwald?
    Tak czy siak-na Zbyszka możecie zawsze liczyć ;)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 19, 2010, 22:39:46 wysłana przez bzyk36 »