Mimo że nie jestem zaangażowany w najmniejszym stopniu w projekt, a nawet uważam, że jestem niechciany (^^) to coś napiszę...
Nie wiem czy Wy umiecie czytać ze zrozumieniem, czy dopiero kończycie trzecią klasę podstawówki, ale już wielokrotnie (!!!) osoby z organizacji eventu pisały, krzyczały, podkreślały i zaznaczały, że to jest mała modyfikacja, a nie jakiś uber pro mod, który powstaje miesiącami! Wiecie ile trwa zrobienie kilku przedmiotów - nie tylko przeteksturowanie, ale stworzenie obiektu 3d od podstaw - żeby trzymały poziom i klasę? Mogę sobie sam odpowiedzieć, że pewnie nie wiecie, ponieważ gdybyście choć trochę się orientowali to darowalibyście sobie jakieś teksty w stylu "dobrze byłoby gdyby był większy wybór hełmów". Oczekujecie jakiegoś odwzorowania historycznego bitwy z "twarzami", rzucaniem mieczów, rozstawieniem wojsk, fabułą, a zapominacie o jednym... zabawie. :/ Tak więc podejdźcie do tego realnie i nie oczekujcie cudów, bo jak to kiedyś napisał szanowny admin Daedalus: Na krzywe drzewo to i Salomon nie naleje. - i niech to będzie podsumowaniem tego (pewnie niechcianego tutaj) posta.