Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: CD-Action  (Przeczytany 25685 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: CD-Action
    « Odpowiedź #135 dnia: Grudnia 12, 2010, 14:44:43 »
    Dziwie się, że ludzie nic nie robią jeśli on wyzywa ich od imbecyli , ułomów i niedorobów.
    Heh, prawda jest taka, że większość antyfanów piszących listy do AR to imbecyle, ułomy i niedoroby. Rzadko spotykam obraźliwe odpowiedzi Smugglera na listy normalnie i kulturalnie wypowiadających się ludzi.

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #136 dnia: Grudnia 12, 2010, 15:56:21 »
    Najgorsze są jego odpowiedzi w AR , gdzie obraża czytelników tekstami w stylu "twoja stara"

Sam nie przepadam za CDA, ale równie dobrze mogę napisać, że Smuggler ma w zwyczaju używać trzyliterowych zwrotów z błędem ortograficznym. Niech żyje wyrywanie z kontekstu!

A tak poza tym, to śmieszy mnie ciągła batalia na temat tego pisma. Po jednej stronie 'CDA to gówno i nie ma w sobie nic ciekawego, a na dodatek gry do dupy i normalnie nawet na papier toaletowy się nie nadaje, bo za śliskie kartki', a po drugiej 'napiszę zaraz o tobie Smugglerowi, już on cię wyśmieje, bo jest świetny i prowadzi najlepszą gazetę na świecie'. Skończyć, bo pokazuje to jeno, że przeciwne armie właściwie żyją stylem lansowanym na łamach AR przez samego Przemytnika.

A tak poza poza tym - właśniem zauważył, że jeszcze w tym temacie nie pisałem! Kupuję więc to czasopismo dla samych pełniaków średnio raz na trzy miesiące, bo poziom recenzji, o ile przed końcem 2008 lekko kapał, to później z chlupotem powirował ku dnu szamba. I nie jestem pewien, czy już tam aby nie dotarł, gdyż mało które czytam.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Koniecpolski

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #137 dnia: Grudnia 12, 2010, 16:33:50 »
    Ja nie toczę bojów , bo nie mam siły na rozmowę z infantylnymi dziećmi.

Offline Sowa69

• Użytkownik
    « Odpowiedź #138 dnia: Grudnia 21, 2010, 14:15:48 »
    Oczywiście CDA kupuję co miesiąc. Są w nim świetne recęzje gier i świetne pełniaki. Dla mnie najlepsze czasopismo o grach w Polsce.

Offline Pumku

• Użytkownik
    « Odpowiedź #139 dnia: Grudnia 21, 2010, 15:50:46 »
    Moje zdanie o CDA jest takie, że jak to mówią antyfani "zeszło na psy" po tych zmianach "lajołcików", usunięciu Gamewolkerów, i jak dla mnie źle bo widzę więcej recenzji konsolowych gier (a konsoli nie mam ;D ). Chociaż ich recenzje są dobre, i pełniaki tyż coraz lepsze, to jakoś po tych zmianach, nie "latam" już co miesiąc do kiosku - CDA kupuje jak już naprawdę nie mam czego czytać ;D .

Offline Krystian10

• Użytkownik
    « Odpowiedź #140 dnia: Stycznia 03, 2011, 09:35:59 »
    Powiem jedno: CDA RZĄDZI!
    Kane and Lynch?
    Na coverze?
    To mnie dobiło...
    Resident Evil 4?
    Nie mogło mnie dobić bo już po fakcie.

A, i jeszcze coś: CDA to pismo nie o grach, ale DLA GRACZY...
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 14, 2011, 11:36:10 wysłana przez Krystian10 »

Offline Damonowski

• Użytkownik
    « Odpowiedź #141 dnia: Stycznia 21, 2011, 10:32:11 »
    CDA świetna gazeta i już. A antyfani nie nie lubia gazety tylko Smg nie lubia ;)
    Miecz przeznaczenia ma dwa ostrze. Jednym jest człowiek a drugim ... jest śmierć

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #142 dnia: Stycznia 21, 2011, 11:28:24 »
    Pierwsze słyszę, żeby CDA to w ogóle była gazeta. :)

Offline kubacho

• Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Stycznia 21, 2011, 13:43:22 »
    Kiedyś czytałem, za nastolatka. Teraz czasem kupuje tylko, jak coś ciekawego na płytce czy jak recenzja jest np Wiedźmaka.
    Kiedyś słyszałem takie zdanie"Nie czytam niczego co jest zapakowane w folie bo nie można otworzyć tego w Empiku* I ostatnimi czasy przyjąłem tą zasadę za swoją :)