Najgorsze są jego odpowiedzi w AR , gdzie obraża czytelników tekstami w stylu "twoja stara"
Sam nie przepadam za CDA, ale równie dobrze mogę napisać, że Smuggler ma w zwyczaju używać trzyliterowych zwrotów z błędem ortograficznym. Niech żyje wyrywanie z kontekstu!
A tak poza tym, to śmieszy mnie ciągła batalia na temat tego pisma. Po jednej stronie 'CDA to gówno i nie ma w sobie nic ciekawego, a na dodatek gry do dupy i normalnie nawet na papier toaletowy się nie nadaje, bo za śliskie kartki', a po drugiej 'napiszę zaraz o tobie Smugglerowi, już on cię wyśmieje, bo jest świetny i prowadzi najlepszą gazetę na świecie'. Skończyć, bo pokazuje to jeno, że przeciwne armie właściwie żyją stylem lansowanym na łamach AR przez samego Przemytnika.
A tak poza poza tym - właśniem zauważył, że jeszcze w tym temacie nie pisałem! Kupuję więc to czasopismo dla samych pełniaków średnio raz na trzy miesiące, bo poziom recenzji, o ile przed końcem 2008 lekko kapał, to później z chlupotem powirował ku dnu szamba. I nie jestem pewien, czy już tam aby nie dotarł, gdyż mało które czytam.