Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: CD-Action  (Przeczytany 25672 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    Odp: CD-Action
    « Odpowiedź #105 dnia: Listopada 14, 2008, 21:31:29 »
    Ja uwazam ze dadza 7... A jeśli gra urzeknie recenzenta (tak jak to zrobiła z nami) to może dostać 8 :)
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #106 dnia: Listopada 14, 2008, 21:41:39 »
    Ja bym dał najwyżej 5. Wiem, że każdy może mieć inne zdanie, ale ta gra nie zasługuje na więcej.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Kosiciel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #107 dnia: Listopada 26, 2008, 00:50:32 »
    Napiszę mało, zaczynając od słów - jestem Top Secretowcem starej daty :) Baa, nawet i dwa specjalne wydania "Bajtka" się czytało... bardzo mile wspominam TS, miał swój styl, klimat, szkoda, że jego reaktywacja wypadła blado i pismo zniknęło z rynku... Początki Secret Service też były niczego sobie, heh sławetne urodziny w McFaku, z których to wyproszono nas na zewnątrz (zima, mróz) z powodu nadmiernej aktywności co poniektórych :) Z czasem pojawił się niesztampowy Gambler, z nieco udziwnioną szatą graficzną, ciekawą wkładką tipsową... W porówaniu z nimi CDA nie jawiło się czymś interesującym, podchodziłem do niego z przymrużeniem oka i nie czekałem co miesiąc na kolejny numer. No ale sami widzicie, z czasem wyrosło na medialną potegę na rynku pism o grach, i trzeba przyznać, trzyma całkiem dobry poziom, a teksty Smugglera i paru innych są całkiem inteligentne, sporo koncików tematycznych, niewiele można zarzucić recenzjom gier (choć oczywiście pojawiają się opinie o stronniczości itp.), nie można również nie zauważyć, iż nieraz na płycie znajdą się porządne, pełne wersje gier. Podsumowując, mimo iż rzadko czytuję, stwierdzam, że to dobre pismo, i przynajmniej od czasu do czasu zajrzeć do niego warto. Howgh!
    ..:: KOSICIEL ::..

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #108 dnia: Sierpnia 05, 2009, 11:04:25 »
    Tekst o M&B w dziale reedycje w CDA (polfonty mi  sie zwalily wiec sorry za to):
    "Z pokora bije sie w piersi: swego czasu troche nie docenilem M&B, dajac jej w recenzji okragle 6 punktow. Z biegiem czasu jednak gra zrobila sie dla mnie jakby bardziej przystepna, uboga grafika przestala przeszkadzac i...Mount&Blade okzazal sie tytulem naprawde grywalnym!
    [Ten akapit traktuje o tym czym jest M&B wiec go pomine, a prztocze tylko jego koncowke] Wypelniasz zadania, rozwijasz swoja postac, organizujesz prywatna armie i hasasz po naprawde obszernej mapie wedle wlasnego widzimisie. Jesli nie zwracasz uwagi na niedzisiejsza grafike - moze wciagnac.
    Reedycja nie wyroznia sie w zasadzie niczym szczegolnym na tle innych. W pudelku procz plytki z gra znajdziesz instrukcje i poradnik. Tylko tyle i az tyle - w sam raz, by zanurzyc sie w swiat, ktory skusil  spora grupe wirtualnych feudalow. Na tyle duz, ze stworzyli spolecznosc, ktorej pozazdroscic moze niejedna wysokobudzetowa produkcja.
    Oplacalnosc: 7
    Grywalnosc: 7"
    Teraz obstawiamy jakie noty otrzyma Warband, ale raczej na pewno nie mniej niz 7 :)
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Szepiet

• Użytkownik
    • Warband forever :)
    « Odpowiedź #109 dnia: Października 02, 2009, 17:49:12 »
    A gdy pisali o nowościach Paradoxu to:
    Paradox wydaje nowe gry: xxxxxxx i xxxxxxx dodatek xxxxxx.Oprócz tego dodatek do M&B

"Złudne nadzieje są bardziej niebezpieczne od strachu."— John Ronald Reuel Tolkien

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Października 03, 2009, 10:40:41 »
    Ogólnie ciekawa gazetka czasami wpadnie w ręce to poczytam ;]
    Zawsze można znaleźć coś ciekawego jakieś bonusiki do gier czy cóś :D

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #111 dnia: Października 09, 2009, 23:17:59 »
    Według mnie CD-Action jest świetne-Interesujące teksty, fajne pełniaki (Sins of Solar Empire rulez!), i te fantastyczne poczucie rutyny (co miesiąc kolejny numer), po prostu cudo!.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #112 dnia: Października 09, 2009, 23:20:09 »
    Ja to CD-Action kupuję, żeby się znudzić i pójść spać, no chyba że mam dobrą książkę, to jest inna sprawa, bo jak kupie to czytam dla rozluźnienia :).

Offline GameFanPC

• Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Października 18, 2009, 21:49:12 »
    Ja czytam CDA ale tylko okazyjnie , wiecie ... przejde się gdzieś zobacze , spojrzę ... coś fajnego to kupie.

Sawassas

• Gość
    « Odpowiedź #114 dnia: Października 19, 2009, 14:22:17 »
    Rzadko kupuję, zazwyczaj czytam jak kolega przyniesie do szkoły. A czytam tam tylko listy i inne rzeczy, które czasami potrafią rozśmieszyć, albo ciekawostki. Rzadko recenzje, a jak już to nie kupuję na ich podstawie gier, gdyż każdy ma inne zdanie i to co dla nich majstersztyk to dla mnie dno. I mogliby czasem dać jakiegoś abondaware (dobrze napisałem?), bo przeszukiwanie internetu w celu znalezienia czegoś sprzed lat jest czasem trudne. A nawet gdyby, to przecież mogliby rozsławić niektóre starsze gry, bo wielu jest pewnie takich co o owych wspaniałościach nigdy nie słyszeli!

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Października 26, 2009, 21:25:03 »
    Ja kupuje CD-Action okazyjnie jak mam jakąś podróż/jest jakiś fajny temat/fajna gra w środku.
    Nie mam kasy by tak se kupować tę gazetkę, a pieniądze przydadzą się do innych rzeczy ;)
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline r4zorr

• Użytkownik
    • Silent enim leges inter arma.
    « Odpowiedź #116 dnia: Października 27, 2009, 16:03:12 »
    CD action rox ;]

Offline strongmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Października 27, 2009, 17:37:42 »
    Ja kupuje CDA od lipca co miesiąc.

Jedyne co robię to czytam gazetę gdyż mój komputer zawiesza się gdy wprowadzam jakąś "gazetową" płytę.

Obrażasz Sabaton = obrażasz mnie.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #118 dnia: Października 27, 2009, 17:46:31 »
    Też kiedyś tak miałem, zmieniłem napęd na szybszy i było ok.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline matizz

• Użytkownik
    • Give me 100 SpaceMarines or thousands other troops
    « Odpowiedź #119 dnia: Października 27, 2009, 18:30:04 »
    Ja to CD'A to już dawno nie kupuję ze względu na gów***e gry .... od wielu miesięcy nie ma nic ciekawego ostatni numer kupiłem w grudniu na styczeń 2009r. :D ,a później to już jakoś mi się nic w nim nie podobało żadnej fajnej gry ani nic aż tak ciekawego do poczytania też nie ma....
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"