Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: cRPG&Strategus  (Przeczytany 223833 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline eRRoR13

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    Odp: Jak grać w crpg?
    « Odpowiedź #1605 dnia: Marca 20, 2012, 18:30:00 »
    Każdy zaczynał z takim eq... co jakiś czas (chyba minutę) będziesz zdobywał 1000 exp i 50 golda. Po miesiącu powinno być lepiej. Bardzo ważną rolę także gra mnożnik.

02:24 - Woj~sellingmercgold: ty idz lepiej pushuje czołgi z bułatem xd
    02:24 - Woj~sellingmercgold: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

<23:23:19> "Woj" pokes you: nie chce z tobą już rywalizować wystarczająco się zbłazniłem chce tylko nauczyć się dobrze chodzić

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #1606 dnia: Marca 20, 2012, 18:39:08 »
    Dołącz do Grey Order - największego Polskiego klanu do cRPG, jestem pewien że w ich szeregach dowiesz się wielu rzeczy. Ich temat masz w dziale klanów
    (click to show/hide)

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #1607 dnia: Marca 20, 2012, 18:47:28 »
    No i przede wszystkim z nimi level się szybciej nabija ;P
    Retarded are everywhere

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #1608 dnia: Marca 20, 2012, 19:06:00 »
    Na stronie musisz mieć przynajmniej 1 dużą i małą literę oraz jakąś cyfre ale nie jestem pewien czy na pewno i wpisujesz. Dam ci przykładowe hasło Xxxxxx12 i sobie jakieś wymyśl ;)
    Powodzenia w grze. Na początku masz niski lvl dostajesz po tyłku, ale potem możesz też tak wszystkich bić.

Offline felixl9000

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Jam jest Gondorczyk !
    Odp: cRPG&Strategus
    « Odpowiedź #1609 dnia: Marca 20, 2012, 19:07:39 »
    Mam jedno pytanie . Czy istnieje polski kalkulator do cRPG ? Z góry dziękuję za odpowiedz .

Offline Gazi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1610 dnia: Marca 20, 2012, 19:46:48 »
    Odpalam grę, wchodzę na jeden z ich serwerów crpg, wpisuje taki sam nick z gry(z jedną dużą literą), wymyślam hasło z literami i cyframi, a i tak wywala invalid username;/.

EDIT: Nie no jakaś patologia. Odpalam już 20 raz różny serwer gry, wszystko nabija się na nowo, nie mogę nikogo zabić i się zarejestrować. Bughtic mod.
    « Ostatnia zmiana: Marca 20, 2012, 21:15:39 wysłana przez Gazi »

Offline Blast

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1611 dnia: Marca 20, 2012, 20:49:06 »
    Nie rozumiem pytania jak Polski? Istnieje ale w wersji po angielsku, tylko nie wiem czemu szukasz po Polsku przecież nic skomplikowanego tam nie ma.
    Tutaj masz kalkulator z którego korzysta duża liczba osób http://infinitum.dyndns.org/crpg/calc.htm
    Masz tam 3 zakładki pierwsza "Character Planner" planujesz tam swojego Builda.
    Druga "Weapon Damage" sprawdzasz obrażenia danej broni i wybierasz czy jest z Heirloomem czy nie.
    Trzecia i chyba najczęściej używana "Experience Gain" można sprawdzić tam ile czasu zajmie ci wbijanie danego lvl na danym mnożniku ^^ Oraz ile EXPa potrzeba do danego lvl.

Offline Blast

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1612 dnia: Marca 20, 2012, 21:24:07 »
    1. Wpisujesz nick swojej postaci taki jaki masz w grze na stronie i dajesz tam hasło np. na 10 liter jedna duża litera reszta małymi no i możesz cyferki wpisać ^^ Spróbuj na 10 literek sobie zrobić pierwsza literę daj 1 Dużą i np. 5 małych i 3-4 cyfry.

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1613 dnia: Marca 20, 2012, 21:38:42 »
    EDIT: Nie no jakaś patologia. Odpalam już 20 raz różny serwer gry, wszystko nabija się na nowo, nie mogę nikogo zabić i się zarejestrować. Bughtic mod.

Wbij na bardzo mało uczęszczany serwer, np EU_cRPG_5.

Zaraz po wejściu powinno wyskoczyć Ci hasło czterocyfrowe. Jeśli nie wyskoczyło, mogłeś przypadkiem pominąć - naciśnij L, żeby przejrzeć logi.

A mod jest jaki jest - każdy zaczynał w szmatach. Nieprzypadkowo jest jednak najpopularniejszy :)

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1614 dnia: Marca 20, 2012, 21:57:58 »
    Aha, jakbys nastepnym razem tworzyl sobie nowy nick to automatycznie tworzy ci sie nowe konto (stare zostaje ) ale do kazdego takie samo haslo
    Retarded are everywhere

Offline hakeruss

• Użytkownik
    • Piwa: 30
    • To ja :D:D
    « Odpowiedź #1615 dnia: Marca 20, 2012, 22:39:54 »
    mnie też na początku coś trafiało jak chciałem w to grać :D:D
    :D:D

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #1616 dnia: Marca 20, 2012, 23:23:49 »
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Gazi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1617 dnia: Marca 21, 2012, 10:18:24 »
    Wiecei co. Pograłem trochę i stwierdzam, że ten mod jest imba. Gościu z 1 lvl choćby miał nieziemskiego skilla nigdy nie pokona gościa na 31 lvl. Nie wynika to ze słabości itemków(no trochę tak), ale od durnych cyferek+xxxx to strenght, etc.. Gdy grałem jeszcze w warbanda na piracie, to ludzie bez zbroi rozwalali ludzi z full armour i najlepszymi brońmi używając tylko umiejętności.

Szkoda trochę, taki zmarnowany potencjał. Powinni wywalić wszystkie te statystyki i zostawić resztę(czyli te wszystkie bronie i gold), wtedy człowiek z cepem mógłby zabić człowieka ze lśniącym 2h mieczem przez użycie tylko i wyłącznie swoich umiejętności.

No taka jest prawda. Mod ten wymusza od newbie żeby nie walczyli i biegali za rycerzykami, którzy za nich biją xp i golda, a ty od czasu do czasu trzepniesz jakiegoś wroga po czuprynie kamieniem, kiedy jest otoczony przez 10 twoich.. . Gdzie tu sens? Moje rozwiązanie wydawałoby się bardziej sensowne.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #1618 dnia: Marca 21, 2012, 11:08:16 »
    Przecież to jest "cRPG" mod.. Więc wymaga by włożyć w niego trochę czasu i wysiłku by wbić lvl... A zresztą tak często jest, że "farmer" na 35 lvl zabije full tin can pochodnią, który również może mieć 30+ lvl...

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1619 dnia: Marca 21, 2012, 15:06:47 »
    EU 1 to akurat bitwa. Lepiej wbijac na 2 (siege ) i 4
    Retarded are everywhere