Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: cRPG&Strategus  (Przeczytany 222554 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gazi

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: cRPG&Strategus
    « Odpowiedź #1665 dnia: Marca 30, 2012, 17:28:03 »
    Ktoś może mi to objaśnić co wcześniej pisałem?

BTW. Przed chwilą znikły moje toporki z info " Upkeep (max) ", WTF!?

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #1666 dnia: Marca 30, 2012, 17:40:54 »
    Ale co ci objaśniać...

Może dasz screena, bo nie wiem o co ci chodzi, że ci toporki zniknęły...

Offline Gazi

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #1667 dnia: Marca 30, 2012, 18:01:10 »
    Okazało się ,że musiałem je naprawić.

OK, już wiem ocb.. Wyjaśniono mi na ircu. Dowiedziałem się, ze od 25 lvl płaci się niemal każdej rundy za utrzymanie czego nie płaciło się przed tym lvl.
    « Ostatnia zmiana: Marca 30, 2012, 18:31:17 wysłana przez Gazi »

Offline huth

« Odpowiedź #1668 dnia: Marca 30, 2012, 18:58:03 »
    A no tak lol zapomniałem, że na pierwszej generacji do 25 lvl nie ma upkeepu(czy tam jest zmniejszony, nie wiem) :D

Offline Lodoslaw

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #1669 dnia: Kwietnia 02, 2012, 00:37:31 »

Poziom graczy, średni, jest w crpgu niższy. Nie znaczy to, że tych świetnych jest mniej. Po prostu crpg to taki mod, gdzie jest zarówno sporo graczy bardzo dobrych, ale również ogromna rzesza słabych, którzy upatrują swoją szansę w puszkach i spamberge'ach vide mój ulubiony gracz Templar_Vincent_Ruth :)

Yoda co jak co ale vinni wcale taki noobek to nie jest, a tak po za tym to ktoś musi chadtexty farmić :P

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #1670 dnia: Kwietnia 03, 2012, 19:45:27 »
    Zauważyłęm to teraz i strasznie wku***a. Otóż wbijam na serwer , choose eq i chce wybrać churburga . Patrze , nie ma go w zbrojach. Wchodzę na stronkę , mam w eq. Zmieniam go na pancerz domyślny - jest na serwerze. Wychodzę , znowu ustawiam na koszulę - i zbroje kończą się na transitionalu. Jak temu zaradzic?

PROBLEM?

Offline Lodoslaw

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1671 dnia: Kwietnia 04, 2012, 16:03:41 »
    z updatuj gre,częsty lag kiedy się nie posiada aktualnej wersji moda

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #1672 dnia: Kwietnia 04, 2012, 19:11:58 »
    Tak jakby launcher jest po to by automatycznie update'ować - sprzedałem jakąś skórzaną szmatę i jest .

PROBLEM?

Offline DiegoParuwkers

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1673 dnia: Kwietnia 07, 2012, 02:00:28 »
    Polecam wszystkim tę modyfikacje ponieważ jest bardzo ciekawa i wporwadza rozgrywkę na nowy poziom a także wprowadza wiele nowych zbroi i wprowadza  wiele nowych map mod jest bardzo dobry gdyż powstało do niego wiele klanów

Pozdrawiam i polecam
    dawny czlonek Myrmidonow i wicelider - Diego

Offline Wojak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1674 dnia: Kwietnia 07, 2012, 17:09:44 »
    A ktoś ma jakieś info na temat mapy strategus ? bo mod fajny całkiem,ale z chęcią zagram na tym unikalnym trybie
    Satysfakcja...To coś co kocham....Zawsze przy mnie ! Zawsze czeka na mnie ! Im trudniejsze wyzwanie tym większa SATYSFAKCJA !
    Dobra...Jak ktoś jakiś początkujący gracz ma jakieś pytanie lub potrzebuje pomocy...Z chęcią mu pomogę wystarczy napisać :) Czas nabić trochę postów !
    "Odkopywanie tematów" Jak dla mnie to gówno....
    Renesansowe królestwa ! Polska Was potrzebuje ! Nie koniecznie do wojny z Czechami,lecz dla ekonomi i przyjaznej gry :) !

Offline huth

« Odpowiedź #1675 dnia: Kwietnia 07, 2012, 17:38:51 »
    tu masz samego strategusa: http://strategus.c-rpg.net/
    zobacz też odpowiedni dział na forum(który w sumie jest bardziej istotny :P): http://forum.c-rpg.net/index.php

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1676 dnia: Kwietnia 07, 2012, 17:46:23 »
    A ktoś ma jakieś info na temat mapy strategus ? bo mod fajny całkiem,ale z chęcią zagram na tym unikalnym trybie
    W pojedynke raczej nic nie zdzialasz.Zapraszam do Grey Order a wszystko zostanie Ci wyjasnione.Moze nie poprowadzisz odrazu naszych wojsk na wroga ale napewno przyczynisz sie do rozwoju frakcji.
    Jeszcze co do strategusa,tak w skrocie.Dzieki grze w cRPG,grajac czesto w tym samym ekwipunku zyskujesz przyrost skilla do calego EQ,co potem daje Ci mozliwosc tanszego produkowania tej ze broni itp. na stategusie.Oczywiscie nic nie jest za darmo,wiec trzeba tez jakos zarabiac.Jak sam widzisz w pojedynke za wiele sie nie zrobi.
    Jesli ktos kto dopiero teraz odkryl tego moda i chce rowniez przekonac sie czym jest strategus oraz gra z ekipa Grey Order,moze sie odezwac na pm a haslo bedzie wam dane :).
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline Wojak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1677 dnia: Kwietnia 07, 2012, 18:34:22 »
    Napiszę na pw :)
    Satysfakcja...To coś co kocham....Zawsze przy mnie ! Zawsze czeka na mnie ! Im trudniejsze wyzwanie tym większa SATYSFAKCJA !
    Dobra...Jak ktoś jakiś początkujący gracz ma jakieś pytanie lub potrzebuje pomocy...Z chęcią mu pomogę wystarczy napisać :) Czas nabić trochę postów !
    "Odkopywanie tematów" Jak dla mnie to gówno....
    Renesansowe królestwa ! Polska Was potrzebuje ! Nie koniecznie do wojny z Czechami,lecz dla ekonomi i przyjaznej gry :) !

Offline Lodoslaw

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1678 dnia: Kwietnia 08, 2012, 12:34:49 »
    GO to zero zabawy... bo wy wyzwani nie macie żadnych.....

tak poprostu podbijacie i jazda dalej...

a tak po za tym kto wie coś o asinus?????

Offline Hajt

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1679 dnia: Kwietnia 16, 2012, 15:09:54 »
    mam pytanie. skasowałem postać zarejestrowaną na strategusie, jak teraz od nowa wybrać postać główną by mieć dostęp do marketplace i battle?