Bleee. Sarranid Warrior Cap i Tourney Armor !? Dwie różne kultury jeszcze wogóle nie pasujące kolorystycznie ze sobą....
Ja wiem, że to każdego indywidualna sprawa co na siebie wkłada i czego używa, ale to jest jakieś niehistoryczne.
W całym cRPG powinno być tak, by na początku wybierać frakcję (bądź kulturę) po to aby potem nikt ich nie mieszał w swoim ekwipunku...
Niezwykle wkurzające dla mnie jest to, że musimy w modzie oglądać tych samurajów i ninja. Kto by pomyślał by rycerz europejski bił się z samurajem...
Uważam, że Chadz źle orientuje się w tym, co umieszcza w swoim modzie bo istnieje wiele lepszych zbroi i broni od tych co się tam aktualnie znajdują. Tak wiele modów ma wspaniałe gotowe texturki, a on umieszcza te samurajskie. Dobrze, że wstawił po patchu ruskie pancerze, niektóre z vikingra... wszystkie bowiem są dość ładne.
Nie wierzę w to, że nie da rady tego zrobić... normalnie mu się nie chce.
Tym bardziej, że połowa Shogunate ubiera się po europejsku albo po arabsku, więc totalna głupota z tą Japonią tutaj.
Przyznajcie, czy lubicie oglądać na serwerze jak ktoś nosi Strange Armor i Great Helmet ???