Tytułem offtopu ;)
No cóż, ja poznałem dane chadza nawet ich nie szukając - robiąc przelew na utrzymanie serwerów cRPG dostałem info o adresacie. Ale chadz z imienia i nazwiska jest podany jako utrzymujący serwer, którą to informację myślę, ze łatwo można znaleźć. Poza tym wraz z bratem prowadzą amatorską firmę komputerową z własną stronę internetową, gdzie również takie dane są. A zdjęcie jest z facebooka.
OK, potraktujmy ten off-topic, jako przestrogę dla osób , które chcą zachować anonimowość w sieci(mam nadzieję, że z tego względu
Luca mi to wybaczy).
Nie wiem jak doszedł do tego
Leuthen, natomiast ja sprawdzilem to w najprostszy sposób-wrzuciłem do niemieckich/austriackich wyszukiwarek domen wszystkie te, które są powiązane(teoretycznie/praktycznie) z c-rpg i strategusem.
No i... bingo.
Zawsze to ta sama osoba(właściwie bracia)- zgadza się narodowość, wykształcenie ,hobby, i kilka inny drobiazgów.
Chłopaki nie zadali sobie trudu, żeby utajnić swoje dane osobowe podczas rejestracji stron www/domen/serwerów itp.
Morał z tego taki: Strzeżcie się panowie i panie, bo tropiciele trolli nie śpią...
EDIT: Ha, nie odświeżałem przez dłuuugi czas strony i nie widziałem komentarza
Leuthena, ale tropy, jak widać, prawie identyczne...
PS Zabawne... na domiar tego, kiedy czytałem,a pózniej pisałem komentarz-widziałem wpis
Verinena jako ostatni, natomiast już bez czytania i machinalnie jako cytat wybrałem ten pierwszy do góry, czyli
Leuthena, heh...
Wyszło z tego małe/kolejne
qui pro quo