Liveon - ninja... Czyli jednak koniec świata się zbliża... ;-)
Spokojnie, już się powoli zaczął wkurzać, bo ma tylko 4 PS. Jeszcze trochę bounce-off'ów i dobije więcej strendża :)
Tak jakoś wyszło mimochodem...natomiast to są już błędy nie do naprawienia w tym wcieleniu( na szczęście dziś już
ninja Liveon rozpłynie w otchłani nocy...)
No, chyba żebym dobijał do 33lvl, ale do tego się nie przymierzam jeszcze przez długi, długi czas(a zwłaszcza na tym buildzie), o ile w ogóle jest sens to robić- przyjdzie nowy patch i wszystko wywróci do góry nogami;), więc wolę się pobawić w budowanie różnych
profil-postaci, a przy okazji skolekcjonować trochę
masterworków.
A propos, mam dylemat- bo następna postać to będzie
Polearmista Liveon, a wypatrzyłem trzy bronie do ewentualnej modyfikacji(warunek przedwstępny był jeden-możliwość używania broni z
siodła):
1.
Long Hafted Blade(+zasięg,+szybkość,-średnie obrażenia,- thrust)
2.
Long Hafted Spiked Mace( +zbalansowana broń prawie(trochę słabszy thrust) pod każdym względem,+ obuch(!),- bejsbolowa estetyka;)
3.
Bec de Corbin(+fenomenalny zakres obrażeń i dobra szybkość, zwłaszcza po 3 modifierze,-zasięg, zasięg, zasięg...)
EDIT: @down
DravicJeśli potrafisz bić się krótkimi polearmami to bec de corbin, inaczej long hafted spiked mace :)
Zielonego pojęcia nie mam, czy potrafię się bić
jakimikolwiek polearmsami- mogę się, co najwyżej, przekonać, jak wielkie są obszary mojej indolencji:)
Chyba jednak
Dziób Kruka...swego czasu namawiałem do Niego tutaj
Leuthena(który chyba się Nim rozczarował), więc czas samemu połknąć tę żabę...dziobem kruka...