Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: cRPG&Strategus  (Przeczytany 223784 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: cRPG MOD
    « Odpowiedź #840 dnia: Lutego 10, 2011, 18:40:12 »
    Teraz gram Polearmsowcem, mam 20lvl i myślę o jakimś dodatku i nie wiem co wybrać?
    Franceski (L. toporki do rzuczania)
    czy
    Jakąś kusze
    Trzeba się liczyćz tym, że do toporków będę potrzebował PT :)
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #841 dnia: Lutego 10, 2011, 19:37:54 »
    Zwykłą crossbow. 100 wpf i możesz zabijać, gdzie 150 to max - wyżej nic nie daje (praktycznie).
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Liveon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #842 dnia: Lutego 10, 2011, 19:43:35 »
    A mi konkubina skasowała przedwczoraj mojego ludka w cRPG... W efekcie 10 generacja, masterwork german greatsword oraz reinforced plate mittens poszły się jeb.ć ;-(( Jakoś nie wyobrażam sobie powrotu do gry ludkiem z I generacji... Odzyskać skasowanego ludka pewnie też się nie da, choć nie wiem, może do chadza napiszę ;-) Ale jak na razie Falka spoczywa w grobie :(

Jakiego znów ludka, no wiesz co?! Zwinną Falkę!

Zazdrość czysta jak diament...
    Femina femini lupus est.

PS A propos znikajacych i pojawiajacych się itemek... ja przedpaczowo i każdorazowo widziałem konie w heirloomie, pomimo tego, że  szkółki jeździeckiej nie zaliczyłem(riding na zero).

Offline wesch96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #843 dnia: Lutego 10, 2011, 20:39:31 »
    Kupiłem sobie:
    Heraldic Mail 3383
    weight 13
    head armor 0
    body armor 41
    leg armor 13
    requirement 11
    Jestem łucznikiem, myślicie że opłaca siegraćw tak ciężkim pancerzu?
    Mówcie szczerze co o tym sądzicie...

www.pustamiska.pl

Offline Gottcr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #844 dnia: Lutego 11, 2011, 09:22:57 »
    a pro po , na 1 generacji jaki jest max lv ? i czy na każdej kolejnej generacji lv maksymalny jest taki sam ?
    pozdr.

Offline Obi Wan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #845 dnia: Lutego 11, 2011, 11:42:06 »
    Zmien konkubine leuthen!!!! Jak ona to zrobila,na tyle jest obeznana zeby postac skasowac? Moja dziewczyna walczyla z moja pasja jak sie poznalismy okolo 11 lat temu, doszlo do tego, ze pisala do mnie listy i kladla kolo myszki... :D  Nie raz sie wk... ale do takiego czegos by sie na pewno nie posunela. Poddala sie, teraz jest moja zona i matka moich dzieci a ja nadal sobie gram,gram.... Leuthen zrob w domu porzadek! :D

Offline Fraa_Erasmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #846 dnia: Lutego 11, 2011, 16:24:42 »
    No właśnie, ja w tej samej kwestii... Leuthen, to się stało przez przypadek czy celowo? Ciekawość mnie zżera :-)

Dyplomacja to sztuka mówienia komuś "sp****laj" w taki sposób żeby poczuł podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży

Offline leuthen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #847 dnia: Lutego 11, 2011, 17:45:27 »
    Jak ona to zrobila,na tyle jest obeznana zeby postac skasowac?
    Leuthen, to się stało przez przypadek czy celowo? Ciekawość mnie zżera :-)
    Oczywiście, że celowo, ostatnimi czasy dawała mi "delikatnie" do zrozumienia, że przeginam z graniem w cRPG, szczególnie, że po pracy zamiast gdzieś wyjść to wolałem pograć moją Falką ;-) Usunąć postać z tego co kojarzę stronkę jest bardzo łatwo, zwłaszcza, gdy link do strony z postacią mam na pasku ulubionych a firefox zapamiętuje login i hasło. Zresztą moja "żona" i tak zna moje standardowe hasło, którego z reguły używam - hasła do konta w banku tylko nie zna ;-) Generalnie moje granie nigdy dotąd nie było problemem, bo też do czasu gdy wsiąkłem w cRPG nie grałem za wiele, ot, kilkanaście godzin w miesiącu. Ostatnią grą przed cRPG, na którą poświęciłem więcej czasu był Dragon Age, a to było już dość dawno temu - grudzień 2009. Ale cRPG mnie uzależniło od siebie, na steamie mam duuuuuużo (naprawdę DUŻO!) godzin nabitych. No i skończyło się dość radykalnym ruchem ze strony mej lubej... Ale i tak jej nie zmienię, na dobrą sprawę to nawet porządnej awantury jej nie zrobiłem - po prostu są kobiety, którym wszystko się wybacza... Ok, prawie wszystko ;-) No i nie ma co ukrywać, z natury jestem flegmatykiem niezdolnym do zrobienia porządnej rozpierduchy... ;-)
    « Ostatnia zmiana: Lutego 11, 2011, 17:49:21 wysłana przez leuthen »

Offline wesch96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #848 dnia: Lutego 11, 2011, 18:30:31 »
    Mhmmm...
    Grałeś w Dragon Age, bo ja jestem jej pscyhofanem :D
    22 Lutego demo DA 2, ale to już nie to samo :|

Masz dwa ostrzeżenia i jeszcze spamujesz? Odważny jesteś...
    « Ostatnia zmiana: Lutego 11, 2011, 18:33:43 wysłana przez sir Luca »

www.pustamiska.pl

Offline Smok

• Użytkownik
    « Odpowiedź #849 dnia: Lutego 12, 2011, 15:13:35 »
    Mam prośbę mógłby ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym nowym cRPG, bo wogóle nie czaje i straciłem już warhammera, o co komon z tym zdobywaniem kasy i naprawianiem itemów  błagam odpowiedzcie;/

Offline leuthen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #850 dnia: Lutego 12, 2011, 17:57:30 »
    Eee... Nie bardzo wiem o co chodzi, jak to "straciłeś"? Na stronie c-rpg w ustawieniach powinieneś mieć włączone automatyczne naprawy sprzętu, wówczas nic nie tracisz. Domyślnie ta opcja jest włączona. No chyba, że straciłeś całą kasę. Sprzęt w którym biegasz powinien być umiarkowanie drogi, do 30 000 złota, ponieważ każdy element wyposażenia ulega co jakiś czas "zepsuciu", a naprawa kosztuje... Jeżeli masz mało kasy weź tańszy pancerz i broń i wszystko będzie ok.

Offline Smok

• Użytkownik
    « Odpowiedź #851 dnia: Lutego 12, 2011, 20:06:33 »
    Na stronie (cRPG) gdzie jest komenda napraw to mam tego Warhhammera i moge go naprawić, ale w grze i w wyposażeniu na stronie to go nie ma.I o co komon z tą kasą???? Jak skutecznie zarabiać???
    Miałem 9k i mi wszystko przepadło;((((
    na naprawy niestety;/

Offline Skuzik

• Użytkownik
    • Wiek nie ogranicza ...
    « Odpowiedź #852 dnia: Lutego 12, 2011, 21:25:57 »
    a ja mam inne pytanie , czy ciężar ma wpływ na szybkość broni? Kiedy założyłem cięższą zbroję mam wrażenie, że wolno macham moim italiankiem. Czy to prawda ?

Offline Duczek

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • http://www.youtube.com/watch?v=k8TMWODv6OI
    « Odpowiedź #853 dnia: Lutego 12, 2011, 22:43:08 »
    Oczywiście, że ma (: Powiedziałbym nawet, że bardzo dużą. Tak na logikę biorąc, to nie sądzisz, że mając 60 kilogramów na sobie będziesz wolniejszy?

Offline Skuzik

• Użytkownik
    • Wiek nie ogranicza ...
    « Odpowiedź #854 dnia: Lutego 13, 2011, 08:38:11 »
    Oj tam 60 zaledwie 20 :) ale dzięki za odp