Jak ona to zrobila,na tyle jest obeznana zeby postac skasowac?
Leuthen, to się stało przez przypadek czy celowo? Ciekawość mnie zżera :-)
Oczywiście, że celowo, ostatnimi czasy dawała mi "delikatnie" do zrozumienia, że przeginam z graniem w cRPG, szczególnie, że po pracy zamiast gdzieś wyjść to wolałem pograć moją Falką ;-) Usunąć postać z tego co kojarzę stronkę jest bardzo łatwo, zwłaszcza, gdy link do strony z postacią mam na pasku ulubionych a firefox zapamiętuje login i hasło. Zresztą moja "żona" i tak zna moje standardowe hasło, którego z reguły używam - hasła do konta w banku tylko nie zna ;-) Generalnie moje granie nigdy dotąd nie było problemem, bo też do czasu gdy wsiąkłem w cRPG nie grałem za wiele, ot, kilkanaście godzin w miesiącu. Ostatnią grą przed cRPG, na którą poświęciłem więcej czasu był Dragon Age, a to było już dość dawno temu - grudzień 2009. Ale cRPG mnie uzależniło od siebie, na steamie mam duuuuuużo (naprawdę DUŻO!) godzin nabitych. No i skończyło się dość radykalnym ruchem ze strony mej lubej... Ale i tak jej nie zmienię, na dobrą sprawę to nawet porządnej awantury jej nie zrobiłem - po prostu są kobiety, którym wszystko się wybacza... Ok, prawie wszystko ;-) No i nie ma co ukrywać, z natury jestem flegmatykiem niezdolnym do zrobienia porządnej rozpierduchy... ;-)