Liveon,
Wiesz może 7 grudnia jak bardzo jest pewny? I czy wyciekło jakieś dodatkowe info na temat przechodzenia na emeryturę po patchu?
Datę
wytrzasnąłem z
TaleWorld, chyba z (gigantycznego) wątka
chadzowego o patchu, no i na serwerach też ta data się przewijała(
7-10 grudnia), ale ponieważ
nie jest to, jak zaznaczałem, autoryzowane info(pochodzące od kogoś z moderatorów/adminów) trzeba tę datę brać w potężny
cudzysłów.
Po patchu przechodzenie na emeryturę ma być możliwe dopiero po osiągnięciu 30lvl(plus jakieś bliżej nieokreślone, dodatkowe obostrzenia) i ta informacja pochodzi już od chadzowych moderatorów na TW.
Sorry , że nie podam cytatów, ale przerzucanie 60 stron ,tylko z jednego tematu na TW, to lekko ponad moje siły.
Swoją drogą polityka informacyjna nt patcha leży i kwiczy-parę ogólników i w sumie zero konkretów.
PS dla mnie to żaden patch, tylko zupełnie nowa wersja cRPG, o ile choćby tylko część informacji i pogłosek na jego temat potwierdzi się w praktyce.
EDIT: Dobra wiadomość-
chadz reanimował tryb
Siege, podwajając exp/gold w tym trybie(wczoraj był przez kilka godzin komplet ludzi na
6_EU_______________________________________
Nie mam pojęcia skąd ta niestabilność mnożnika, to samo
niezrozumienie dotyczy golda- u mnie to wyjątek, że zdobywam powyżej 200g{za duży sukces/fart uważam zdobycz~150g}, nawet jak jestem na topliscie, pod względem zdobytych fragów w rundzie, a od początku jak gram nigdy nie przekroczyłem granicy 300g, o czym dość często słyszę od uszczęśliwionych graczy na serwerach.
Jako przykład podam wczorajszą gierkę gdzie w wygranej rundzie zdobyłem 5 fragów(III miejsce) i dostałem 72 g, a ludzie pisali o zyskach rzędu 200-300g.
Czyżby i pod tym względem łucznicy mieli aż takie tyły?
No i na koniec tych dygresji
rozrachunkowych dodam, że zdecydowanie korzystniejsze naliczanie exp/g zauważyłem na serwerze amerykańskim.