Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: cRPG&Strategus  (Przeczytany 221646 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: cRPG MOD
    « Odpowiedź #30 dnia: Maja 26, 2010, 10:00:29 »
    Błędy strasznie odpychają od moda, lecz ilekroć pomyślę o niebie czarnym od kamieni, aż zachciewa mi się grać. Ciekawe kiedy w końcu wyjdzie wersja finalna... Mam nadzieję iż twórcy wcielą w życie pomysł Hrabiego - serwer 22 mógłby być dla miernych i przeciętnych, natomiast serwer Chadza dla elity. Peasants fights rządzą!   
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #31 dnia: Maja 26, 2010, 15:07:47 »
    Jak dla mnie, to 222 osobowy serwer to za dużo, bo przy 20vs20 chłopa gra mi się przycina. Mógłby być jeszcze jeden serwer, gdzie liczba slotów byłaby mniejsza, załóżmy 50 osób.

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #32 dnia: Maja 26, 2010, 16:20:06 »
    No teraz gra jest na serwerze 22nd i powiem że gra się dużo płynniej, serwer działa dużo sprawniej niż ten na którym stała beta...
    O dziwo nie jest tak źle jak by się mogło wydawać... o dziwo nie jest tak strasznie nawet jeśli na serwie jest 70 osób :D
    (może to + tego że na razie 90% ludzi wygląda i walczy tym samym...
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Verinen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Maja 27, 2010, 07:47:03 »
    Ta beta jest okrutna. Minimum 3 razy (po każdym resecie generalnym)  obiecywałem sobie, że już z tym kończę. Kiedy wystarczyło uzbierać 200 kasy na jakąś fajną zbroję, czy miecz chadz musiał robić reset wszystkiego. Ten mod to zuo. Teraz na prawdę- czekam na finalną wersję....

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #34 dnia: Maja 27, 2010, 12:28:18 »
    Dokładnie, nastąpił kolejny reset. Szczerze mówiąc teraz to i ja to porzucę (bo wczoraj troszkę pociachałem) do wyjścia premiery.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Maja 27, 2010, 16:37:13 »
    Mod fajny ^^ niema jak armia chłopów na armię chłopów i tony kartofli latających w powietrzu :D  Wypas ^^
    Gra jest dla osób z wysoką siłą woli, innym gry nie polecam...
    W grze liczy się ekwipunek na drugim miejscu umiejętności...
    Gra się najlepiej w teamie wtedy można coś porządnego zdziałać...
    Na kase świetnym patentem jest mapa "śnieżna wioska" (snow village) i walka w stodole (?).
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Fafaron

• Użytkownik
    • Po prostu Pacman.
    « Odpowiedź #36 dnia: Maja 27, 2010, 17:53:07 »
    A mnie akurat ten mod już znudził.
    Wolałem jak było 40 osób, jakoś 'luźniej' się grało.
    Teraz wolę poczekać do pełnej wersji, mam nadzieję, że sporo będzie zmienione.
    Cytat: Konfederat
    Tak dla ułatwienia ja nie pisze przecinkow. bo się gubię gdzie je postawić.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #37 dnia: Maja 27, 2010, 21:40:47 »
    Z tego co wiem chyba pracę zostały zakończone.. ale mogę się mylić.

Aha, pierwszy post został poprawiony, był tam spory bałagan.. ale już jest dobrze.

Offline Ozwan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Maja 28, 2010, 04:07:18 »
    Z tego co wiem chyba pracę zostały zakończone.. ale mogę się mylić.

Aha, pierwszy post został poprawiony, był tam spory bałagan.. ale już jest dobrze.

Wczoraj był generalny wipe po raz kolejny bo wczoraj wieczorem wystąpił prześliczny bug, który spowodował otrzymywanie 100k golda za rundę. Właściwie codziennie są zmiany w systemie golda i expa. Do oficjalnego releasu jeszcze daleko.

Offline Verinen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Maja 28, 2010, 10:04:23 »
    Ja nie rozumiem, dlaczego Chadz nie może zrobić czegoś takiego: wersja beta zamknięta, na której testuje te swoje poprawki, a wersję betę public by zostawił jak jest i niech ludzie grają w spokoju... To tylko beta, nie wszystko musi być od razu zaje*iste...

Offline kajusek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Maja 28, 2010, 16:11:24 »
    Tak tak a tylko cię widać jak pocinasz na serwerze cRPG, podlizując się przy okazji 22nd...
    Takie kity to pociska 22nd i wazelinę (co robisz zręcznie), ale nie nam...

Ja bym prosił o ostrzeżenie dla tego użytkownika (wiem, że tylko mod i admin wiedzą kiedy dać ostrzeżenie, ale to już jest dziwne), ponieważ napisał bezsensowny post, który tylko obraża użytkownika Ozwana.

@Topic

Jeśli chodzi o moda, to zamierzam sobie kupić Warband, i jak wyjdzie wersja finalna (o ile wyjdzie) to zamierzam właśnie przez tego moda grać w MP.

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Maja 28, 2010, 18:02:41 »
    Co prawda wersja beta ale gracze którzy nie grają w tego moda 2,3 godziny dziennie nie mają szans.Po resecie grałem koło 4 godzin dziennie i byłem koksem jeden dzień nie grałem w ogóle i jechał mnie prawie każdy ...

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #42 dnia: Maja 28, 2010, 18:32:27 »
    Ja też, z tego co słyszę to gra trwać może max tydzień. Wszystkie skile, ekwipunek idzie się kochać.

Offline Ozwan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Maja 30, 2010, 03:20:26 »
    Jutro kolejny wipe, przynajmniej tak irc:// twierdzą.

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #44 dnia: Maja 30, 2010, 10:21:54 »
    Wiecie co? Powiedzą, że jest jest wipe i ja znowu będę grać godzinami licząc, że to był ostatni...