Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Solid & Shade 25.13b "Usherwood Ghosts"  (Przeczytany 88922 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AZJA1994

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Solid & Shade Version 13.13 "Death to Calradia"
    « Odpowiedź #105 dnia: Czerwca 06, 2010, 11:26:11 »
    Gdzie mogę znaleźć Polską wersję językową tego moda ?

Offline Lothares

• Użytkownik
    « Odpowiedź #106 dnia: Czerwca 06, 2010, 11:44:16 »
    to raczej będzie tylko patch wprowadzający polski tekst, ale nie miałem pojęcia ze taki istnieje.

Offline Domis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #107 dnia: Czerwca 06, 2010, 13:35:21 »
    Jak na razie z trudem znalazłem jeden diament w Sargoth. A przebiegłem praktycznie wszystkie miasta. :/

Offline AZJA1994

• Użytkownik
    « Odpowiedź #108 dnia: Czerwca 06, 2010, 14:04:36 »
    Domis. Gdzie znalazłeś polską wersję tego moda ?

Offline Beziosław

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #109 dnia: Czerwca 06, 2010, 14:07:49 »
    Jest spolszczenie chyba linka dawać nie muszę :-). Jeżeli o to ci chodzi.

Offline Adams F.

• Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Czerwca 06, 2010, 19:04:50 »
    Co do tych diamentów to nie wiem, ale chyba znajdowanie ich jest uzależnione od postaci jaką się gra.
    U mnie jeśli zaczynałem jako nekromanta to diamentów w miastach nie widziałem, ale gdy byłem jako kowal/rzeźnik to na "dzień dobry" diamenty były dostępne w trzech miastach które odwiedziłem. Inna sprawa że wtedy nie dysponuje  się odpowiednim poziomem finansów.

Offline Beziosław

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #111 dnia: Czerwca 06, 2010, 19:18:47 »
    Ja jak zaczynałem jako opętany nekromanta to miałem czasem po 2 diamenty w miastach zwykle u nordów i rhodków. A czasami to nawet po 100 dniach zdarzało się że spotkałem najwyżej 2 diamenty i to najczęściej i rhodków.

PS. Sorry za ewentualne błędy w nazwach frakcji ale gram zwykle w mody zmieniające ich nazwy.

Normalnie pierwszy raz na forum widzę sygnaturę mającą prawie 500px i do tego użytkownik chce wstawić kolejny element... Musisz zmienić ją na regulaminowe 150px.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 07, 2010, 09:31:53 wysłana przez proud »

Offline Domis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Czerwca 06, 2010, 20:26:18 »
    Ja ostatnio na wsi znalazłem 2 diamenty naraz! :D Uzbierałem na ten set z kołem i w sumie trochę szkoda kasy było. :/  Te3raz miałem batalię, moich 90 broniących zamku, przeciwko 500 rozwcieczonym Rhodokom. Monotonna walka polegająca na staniu przy murze i ciachania wrogów (1,2 uderzenia i leży). Co gorsze jak sam praktycznie ubiłem jakieś 400 wrogów, to wyskoczył mi error. :/ Przyznaję, że mod fajny, tylko jak dla mnie szybko się trochę znudził... Chociaż może jak da się wrogom fory i będzie ich tłukło widłami bądź łopatą, będzie na dłużej. :)
    Pozdr.

Offline Stranger

• Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Czerwca 13, 2010, 01:32:46 »
    a gdzie mogę dostać heart??
    Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.
    — Andrzej Sapkowski

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #114 dnia: Czerwca 13, 2010, 12:14:12 »
    a gdzie mogę dostać heart??
    Rozkładając ciało na czynniki pierwsze, otrzymasz kilka-kilkanaście elementów ludzkiego ciała (np płuca, serce, kości, wątrobę, mózg...). Jeśli masz księgę, z menu obozu wejdź w nią i wybierz pierwszą opcję (przygotuj też miejsce w ekwipunku).

Jak dla mnie, mod jest zbyt monotonny. Żeby zrobić np 30 zombie, trzeba się nieźle na-klikać, poza tym wszystko jest takie schematyczne, przepakowane i... toczy się w tej durnej Calradii. Dlaczego durnej? -- bo większość modów właśnie się w niej rozgrywa -- ile można? Zamiast skupić się na jakimś własnym, wymyślonym świecie z jakąś gildia nekromancką, autor idzie na łatwiznę i wydaje moda w dobrze wszystkim znanej krainie -- i jak tu się wczuć?

Pozdrawiam!

Offline Husarian

• Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Czerwca 13, 2010, 23:44:15 »
    Mam problem z kompletem "Pan Cienia" potrzeba na niego 6 oczu zła, choć mam 7 oczu zła, to nie mogę zrobić tego kompletu.

Offline czop1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Czerwca 18, 2010, 20:52:58 »
    Ej mam problem. Wziąłem sobie gravediggera i necromoncera i dostlem itemki nakromanty ale niewiem gdzie mam kopac grave soli. Powie mi  ktos?

Offline daw790

• Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Czerwca 18, 2010, 22:09:15 »
    Idziesz po zmroku do jakiegoś zamku, miasta nie pamiętam czy wieś też i tam będziesz miał opcje aby przeszukać cmentarz.
    Życie jest jak herbata, każdy słodzi inaczej.

Offline bartus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Czerwca 19, 2010, 13:51:09 »
    Gra fajna tylko szkoda że w przypadku Zombie obojętnie czy jest spalony czy "świeży" jego siła prawie w ogóle nie wzrasta. Brak łuczników wśród truposzy. Szkoda też że nie można dalej rozwijać demonów :((((

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #119 dnia: Czerwca 19, 2010, 16:34:56 »
    Gra fajna tylko szkoda że w przypadku Zombie obojętnie czy jest spalony czy "świeży" jego siła prawie w ogóle nie wzrasta. Brak łuczników wśród truposzy. Szkoda też że nie można dalej rozwijać demonów :((((
    Wcale tak nie jest - zombie różnią się statystykami. Im zombie trudniejszy do pozyskania tym lepszy. Może siła nie wzrasta im za bardzo, lecz punkty życia już tak.
    "I never risk my own skin if I don't have to."