Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Solid & Shade 25.13b "Usherwood Ghosts"  (Przeczytany 88923 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Th0r

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Solid & Shade Version 13.13 "Death to Calradia"
    « Odpowiedź #75 dnia: Maja 09, 2010, 21:51:41 »
    A ta kusza samopowtarzalna? Skąd ją wziąć?

By zdobyć kusze trzeba wykonać questa Hunter`s Night. Dla mniej rozgarniętych; szukamy mężczyzny w wiosce najbardziej wysuniętej na północny zachód. By zdobyć kusze trzeba spełniać 1 warunek , Siła na poziomie 18 .

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #76 dnia: Maja 09, 2010, 21:59:19 »
    Muszę powiedzieć iż bardzo zawiodłem się na czterostrzałówce Artifactera - niby obrażenia 85, 66 pocisków, ale nie położy jednym strzałem nawet przeciętnego piechura :/ Po tak trudnej do zdobycia broni oczekiwałem więcej...
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Lothares

• Użytkownik
    « Odpowiedź #77 dnia: Maja 10, 2010, 18:37:56 »
    Ale na samopowtarzalnej kuszy się nie zawiedziesz ;) W wiosce nordyckiej na A która jest na skraju mapy, wejdziecie do niej i tam jest gość przy studni. Zagadajcie do niego 2 razy i odpowiedzcie Yes !UWAGA! min. 18 siły 33 strzaly w ,,Magazynku" 80p predkosc 99 trafienie w głowę = 100 obrazen. Polecam zestaw DarkLorda(bez tarczy) Miecz alchemika (bez tarczy...) i tą kusze + fleshburner panic miecz i kusza mogą powalić konia ;)

Offline Mistafa Faghil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Maja 12, 2010, 23:03:27 »
    odwiedcie Tulbuk wieś na pustyni :P

jest tam w swego rodzaju ołtażu coś w stylu syreny gadamy z nią i dołącza do odziałum jako bochater z super łukiem

Offline Adams F.

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Maja 13, 2010, 22:03:33 »
    Ja mam garść pytań/informacji:

Wybrałem postać typową dla nativ'a. Da się z niej przejść na nekromantę? Jeśli tak to jak?
    Czy obrażenia zadawane bronią dystansową są zmniejszone? Bo rabuś musiał zarobić ode mnie 5 (pięć) headshots zanim zginął.

Wiecie o tym że w walce wasza postac można zginąc. I wtedy to koniec, the end, fin. (to nie EG III)

Offline Moon Eowan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Maja 15, 2010, 00:43:24 »
    odwiedcie Tulbuk wieś na pustyni :P

jest tam w swego rodzaju ołtażu coś w stylu syreny gadamy z nią i dołącza do odziałum jako bochater z super łukiem

ale żes syrenę znalazł, toć to meduza jest :) fajną ma zbroję (+200/+250/+200). A cmentarze sprawdzilem wszystkie -- glowy nie ma. moze sie pojawia raz na czas?
    Bitwa: 130 na 704. Oblężenie. Bez noldorów (PoP). Straty: 6 moich do 698. Cud miód i orzeszki. Da się. Bez cheatów, wiadomo.

Offline Mistafa Faghil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Maja 15, 2010, 08:45:02 »
    O właśnie zapomniałem jak się nazywała hehe meduza :P

a cmentarzy nie sprawdzałem nie zrozumiałem dużo z tego co mi ta meduza gadała o nich.

Offline Moon Eowan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Maja 15, 2010, 13:08:55 »
    zapytna "where's medusa's head" (gdzie jest głowa meduzy) powiedziala: Na cmentarzu, ale nie powiem ci na którym
    Bitwa: 130 na 704. Oblężenie. Bez noldorów (PoP). Straty: 6 moich do 698. Cud miód i orzeszki. Da się. Bez cheatów, wiadomo.

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #83 dnia: Maja 15, 2010, 14:55:25 »
    Wrzuci ktoś tego moda na coś innego niż MB Repository ? Bo mi zawsze na 47. MG ściąganie się anuluje. Miałem już tak kiedyś i wrzucenie na Megaupload pomogło.

Offline Mistafa Faghil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Maja 15, 2010, 16:09:48 »
    zapytna "where's medusa's head" (gdzie jest głowa meduzy) powiedziala: Na cmentarzu, ale nie powiem ci na którym

A może jakąś małą podpowiedż gdzie ten cmentarz jest :P ale cmentarz ten co był w native czy zrobili w innej wsi ?
    a co treba mieć aby ta meduza do mnie doszła bo gram od nowa i niechce :P

Offline Th0r

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Maja 15, 2010, 20:31:37 »
    Żeby meduza dołączyła do twojego oddziału musisz mieć 20 lvl . Co do głowy meduzy , można ją wykopać na dowolnym cmentarzu , prawdopodobieństwo na wykopanie jej wynosi 1/257 .

Offline Mistafa Faghil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Maja 16, 2010, 15:18:30 »
    a więc za tym 240 kturyms razem wykopie :P  głowa meduzy co daje:PP

Offline Paijan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Maja 16, 2010, 21:23:36 »
    Mod zarąbisty, szczególnie te wszystkie sety, tylko często trzeb Philosopher's stone a do tego potrzeba Gold i Diamond, co trudno dostać. Poza tym jak chce się mieć jedną część ciała, np brain, to trzeba brac te wszystkie 10 czy ile tam itemkow i sie blyskawicznie plecak zapycha. Psuje troche klimat to, że gracz lata w jakiejs zbroi szatana, z uber bronią i koniem, a przy boku ma trupy, demony i starożytne gogony, a obok jacyś frajerzy z drewnianymi kijkami i w skorzanych zbrojach...

Ale ogólnie super, świetny pomysł i wykonanie, choć przydałaby się nowa mapka, miasta i NPC(lordowie), używający tych nowych jednostek.

Offline Lothares

• Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Maja 17, 2010, 18:44:24 »
    co do philosophers stone to dzieki niemu z jednej sztaby iron możesz wytworzyc złoto, co prawda o diamenty ciezej.

Offline Paijan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Maja 20, 2010, 18:35:21 »
    Tak, wiem. Szkoda że właśnei złoto jest czesciej w sklepach xD

EDIT: mam głowę Meduzy!!!! Była na cmentarzu Jelkali. To jest tarcza 999 xD Są do setu jeszcze 3 czesci tylko Stheno nic nie mowi dalej... ;/
    « Ostatnia zmiana: Maja 21, 2010, 17:26:44 wysłana przez Paijan »