Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Uwolnienie Lorda  (Przeczytany 12458 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ronhi88

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Uwolnienie Lorda
    « Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 21, 2010, 15:38:50 »
    Też nie plądruję, tylko dwa razy może to zrobiłem, ale jest to dobry biznes. Raz w pojedynkę splądrowałem wieś i walczyłem ze wszystkimi chłopami.

A czytacie ksiązki? Fajna sprawa tylko strasznie ciężko spotkać antykwariusza, a jak spotkam to nie mam kasy:)

Offline januery

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 21, 2010, 16:00:07 »
    Książki, to zostaw sobie na koniec, bo wtedy będziesz o wiele wolniej się rozwijał i każdy punkt będzie wart fortunę. Teraz, gdy co każdą większą bitwę awansujesz, to nie ma najmniejszego sensu. Najpierw dorób się fortuny.

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 21, 2010, 16:01:03 »
    Najlepiej sobie handel, przywództwo i perswazję rozwinąć na 9 poziom i wtedy kupić potrzebne książki - oszczędzisz sobie nabijania expa. Co do Taktyki, to ja rozwijam maksymalnie na 8 poziom, potem, to jak punkcików starczy. BTW czy da się przyspieszyć plądrowanie wsi? Umiejętność Plądrowanie powinna być m. in. też od tego.

Offline Ronhi88

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Grudnia 21, 2010, 16:08:57 »
    a co z różnica kiedy kupie książki?

Offline januery

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Grudnia 21, 2010, 16:19:55 »
    Na początku gry, to strata pieniędzy. Lepiej je inwestować w fabryki, handel, lenna i armię. Poza tym, jak podniesiesz np. przywództwo za pomocą książki, to będziesz musiał potem więcej punktów wrzucić w charyzmę, aby znowu odblokować tą umiejętność, dlatego lepiej czytać książki, ponad 30 poziomem, gdy już rzadko awansujemy.

Offline Ronhi88

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Grudnia 21, 2010, 16:23:44 »
    Weź to przenieś teraz do swojego życia i wyobraź sobie jakby to zabrzmiało:)

Offline Ronhi88

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Grudnia 22, 2010, 09:07:11 »
    Nie mam żadnej opcji fabryki i wszystkie warunki spełniłem, o których piszecie.

A propos handlu, ja wybieram "oszacuj ceny" i kupuje to, gdzie mogę sprzedać jak będę miał po drodze albo jest super zyskowne