Chłopcy, zanim zaczniecie gdybać co REF potrafi i z kim przegra to zajmijcie się swoimi ligami, a to co się dzieje w dywizji A zostawcie Refowcom. Bo ja po ostatnich postach widzę typową polaczkowatość. Wiecie lepiej niż sami grający, jak to oni powinni zrobić. Każda z udzielających się tutaj osób wie jak się powinno grać i jak wygrywać. PE, macie swoje podwórko, zajmijcie się swoją kwestią awansu. Wasz szybki awans do Dywizji A, wróży też i szybki spadek. Bo szczerze różnica poziomów między tymi dywizjami powinna jeszcze jakaś jedna liga dzielić. Na pewno jest tu parę osób, których rady byłby cenne, ale większość z was to tacy polscy profesorowie po wódce. Znają się na wszystkim, tylko czasem internetu brakuje.
Kamillo, nawet jeżeli REF jest 4. a nie 2. jak ktoś mógł rzec, to nie zmienia faktu, że PE nadal wącha ogon tej całej stawki. Z drugiej strony ja wam zazdroszczę tego, że gracie w Dywizji B. Sam bym chętnie z wami tam pograł, dla przyjemności. Bo w dywizji A, mecz to wojna nerwów i przekleństw na TS. Teraz gdy już nie gram w WB, a tylko jestem obserwatorem tego całego bigosu, powiem wam tyle, że czasem dzieją się tu rzeczy ciekawsze i śmieszniejsze niż w polskim parlamencie. Kamilo poruszyłeś też bardzo ciekawą kwestię, nowych graczy przybywa bardzo mało, ale jeszcze więcej odchodzi. Niestety scena native'a dużo traci na rzecz modów, z jednej strony to dobrze, bo dzięki temu gra wciąż żyje.