Czarny PL - ja również witam ciebie w naszej społeczności, niezmiernie miło poznać nową osobę.
Na wstępie proszę o wyrozumiałość dla kolegów Milczmena i hutha, jak możesz zauważyć nie są to tawerniani donatorzy, ich pretensjonalne pozy, mam na myśli wypozowane zaangażowanie należy wziąć w nawias. Traktowanie z poczuciem humoru wybryków hutha, to nasza tradycja, którą na pewno zrozumiesz, a może nawet polubisz.
Sugestia, jakobyś miał czuć się gorszy, z powodu posiadania demonstracyjnej wersji gry, również jest bezzasadna, ostatecznie możesz z nami rozmawiać, chociażby w działach poświęconych historii czy fizyce teoretycznej nie posiadając gry w ogóle, może to nawet zdrowsze podejście! Nie skupiajmy się na rzędach małych cyferek! :)
Naturalnie mogłeś się już sam przekonać że roszczeniowe postawy osób, które nawet symbolicznie nie wsparły naszej działalności są po prostu zabawne, dlatego myślę, że warto dodać, że donatorem zostajesz po wpłaceniu jednej złotówki! Kwota może być większa, ale chodzi o wyznaczenie granicy pomiędzy osobami z którymi chciałbyś rozmawiać, a kimś takim jak huth, sam przyznasz - warto.
Zachęcam do udzielania się na naszym forum, jest tu tak wiele ciekawych zaułków i uliczek, że nawet nie wiem od czego zacząć - dział ARMA, zagadki historyczne, turniej muzyczny, dział MLG!
Mam nadzieję, iż jak najszybciej uda się rozwiązać dręczące ciebie problemy - Zapraszam i WITAMY!