Zrób update jak nie działa pobierz od nowa. Moim zdaniem mogli się zainteresować Twoim zamkiem bo: a) Bardzo zaszkodziłeś temu królestwu b)masz duża sławę . Ja miałem duża sławę jak byłem w Państwach Krzyżowych i się tylko mojego zamku czepiali a innych nie. Ale miałem sławę na 1500 i chyba dlatego bo jeszcze stosunki z państwem -70.
Mnie wnerwiło to że Polacy na początku toczą wojnę z złotą ordą bo oni po 1 są przedzieleni od nas innymi państwami po 2 ja jak walczę z nimi tracę przeważnie od 10-30 ludzi ,a jak rzygam bitwami z nimi to biorę żeby walczyli sami ,a ja poczekam i straty oni 20 ludzi ja 120. Od zawsze muszę z nimi walczyć i nie gram przez to polakami bo jak wygram robię up date i mi leci zapis. Kiedyś już podbiłem cała europe wschodnią i sobie up date zrobiłem i po zapisie.
A jak zostaje żołnierzem w armii kogoś to w zakonie krzyżackim która to jednostka rozwojowa kawaleri? Jak przestać być najemnikiem królestwa bo zostałem w cesarstwie ale to długo zostało mi ponad 3 tyg a mi się nudzi.