Witam.
Cóż, wiem że to co za chwilę zrobię, może zostać źle odebrane. Że nazwiecie mnie leniem, któremu się nawet nie chce poszukać, etc. etc. Prawda jest jednak taka że przejrzałem ten dział, czytając post po poście, oraz trochę forum TW... Właściwie to to wszystko zrobiło mi wodę z mózgu. A że mój kapitalistyczny język... angielski znaczy się, jest na poziomie bardzo podstawowym, to też moje działania na forach obcojęzycznych są mocno ograniczone. Do tego dochodzi chaos który panuje tak w tym dziale, jak i na forum moda...
Tak więc zwracam się z uprzejmą prośbą o podanie wszystkich składników potrzebnych do jak najstabilniejszej gry na wersje 1.134. Bo coś czytałem że potrzebne są jakieś patche, hotfixy etc... Albo najlepiej by było, by zamieścić aktualne dane w pierwszym poście, bo ten obecny... Cóż, niewiele tak na prawdę pomaga.
Bardzo bym prosił również o jakąś ogólnikową instrukcję instalacji i konfiguracji (Co na co instalować i co zmieniać żeby to hulało). Do tej pory jedyny mod, z jakim się spotkałem, to ShogunMod więc nie mam zbyt wielkiego doświadczenia w tym zakresie.
Pozdrawiam, Daray.