Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ogólny poradnik walki w WB:)  (Przeczytany 32140 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline leuthen

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Ogólny poradnik walki w WB:)
    « Odpowiedź #45 dnia: Maja 28, 2010, 21:30:20 »
    Masz może linka do takiej ankiety? Byłbym wdzięczny ;-)

Offline Ozwan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #46 dnia: Maja 29, 2010, 23:08:17 »
    Jak już szukalibyście owej ankiety to polecam zerknąć też tutaj, beczka śmiechu. Rzeczony pan usiłujący się wepchnąć do ankiety odnośnie top 10, obśmiany raczej równo. ;)

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,80226.15.html

PS. I nie, nie jestem specjalnie złośliwy z tym linkiem i odkopywaniem brudów tylko mnie niezmiernie bawią tacy ludzie usiłujący kreować się na boga wojny w grze komputerowej. A tutaj przynajmniej macie trochę humoru. ;)

« Ostatnia zmiana: Maja 30, 2010, 15:54:08 wysłana przez Ozwan »

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #47 dnia: Maja 30, 2010, 10:20:40 »
    Co Ci się Ozwan ankiety pomyliły... Ta o której wspomniał Duczek dotyczyła nie "best European player", a "best horseman". Więc nie ten link, nie ten...
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Ozwan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Maja 30, 2010, 15:53:18 »
    Jak już szukalibyście owej ankiety to polecam zerknąć też tutaj

Update, coby było jasne. Bo widzę, że czytanie ze zrozumieniem kuleje. ;)

« Ostatnia zmiana: Maja 30, 2010, 15:55:06 wysłana przez Ozwan »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #49 dnia: Maja 31, 2010, 07:38:04 »
    Kuuuuuuuupa śmiechu... to my sobie robiliśmy jaja z Oktawianem i Matem na temat tego "top 10" a widzę, że ktoś to wziął na serio...ale ok, za wyjątkiem czytania ze zrozumieniem trzeba wiedzieć co to znaczy ironia xd

Jeszcze pamiętam jak Oktawian śmiał się z tych ludzi, co tak na serio podchodzą do naszych wypowiedzi... no, ale cóż niektórzy traktują tą grę zbyt na poważnie... :P

Poza tym te wszystkie wątki "best... " są o dupe wytłuc, bo jak się z nich śmieliśmy tak sie będziemy z nich śmiać...

« Ostatnia zmiana: Maja 31, 2010, 07:39:39 wysłana przez pwi7aaf »

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #50 dnia: Czerwca 06, 2010, 04:09:37 »
    Widzę, że dawno nikt tutaj nie pisał... W takim razie ja się wezmę za kontynuowanie tej kłótni. Pan Owzan odkąd pojawił się na forum wszystkich na około ocenia, dokonuje sądów i kategoryzuje. Nie wiem skąd bierze te swoje mądrości i nie wiem co go uprawnia do takiego zachowania( może to, że ma konto na TW:D). Skąd w ogóle wzięła się ta zawiłość w jego zachowaniu? Może przez brak poparcia z naszej strony? Może z braku akceptacji kolejnej mądrali na forum? Mówiąc jaśniej...Rozumiem, że jego inicjatywa stworzenia subforum na TW spotkała się z negatywnym odzewem, że w temacie w którym właśnie piszę również nie znalazł głosów poparcia, ale nie potrafię zrozumieć dlaczego dorosły facet ( wnioskuję, że ma te swoje 18 wiosenek) kłóci się z nastolatkami i sam zachowuje się jak gówniarz. Nie będę się wymądrzał, ale zachowanie tego Pana pasuje mi do regułki opisującej internetowego trolla. Ciągłe prowokowanie, obrażenie, wyśmiewanie.  Przepraszam, ale osoby, które oczekują asertywności od innych i oceniające ją powinny same chociaż w małym stopniu okazywać oznaki asertywności. Jest to mój jedyny post odnośnie Pana na O, ponieważ nie mam zamiaru karmić trolla. W razie jakichkolwiek oskarżeń i niedomówień mogę uściślić swoje poglądy, jednak już nie na łamach całej tawerny. Administrację proszę o nieusuwanie tego posta. W pełni ponoszę odpowiedzialność za niego i zdaję sobie sprawę, że nie jest na temat. Tak więc mój los w waszych rękach:)  
    Kuuuuuuuupa śmiechu... to my sobie robiliśmy jaja z Oktawianem i Matem na temat tego "top 10" a widzę, że ktoś to wziął na serio...ale ok, za wyjątkiem czytania ze zrozumieniem trzeba wiedzieć co to znaczy ironia xd

Jeszcze pamiętam jak Oktawian śmiał się z tych ludzi, co tak na serio podchodzą do naszych wypowiedzi... no, ale cóż niektórzy traktują tą grę zbyt na poważnie... :P

Poza tym te wszystkie wątki "best... " są o dupe wytłuc, bo jak się z nich śmieliśmy tak sie będziemy z nich śmiać...

Pifcio, przecież ja poważnie pisałem, jestem najlepszy:D

PS. Pifcio, nie miej do mnie pretensji, że w ogóle coś ta ten temat napisałem. Nie mogę spać przez kaszel i katar i bardzo, bardzo mi się nudzi;p

« Ostatnia zmiana: Czerwca 06, 2010, 04:15:41 wysłana przez Oktawian »

Offline Ozwan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Czerwca 06, 2010, 19:20:22 »
    W takim razie ja się wezmę za kontynuowanie tej kłótni.

Na tym skończyłem czytać. Sorry ale mam lepsze rzeczy do roboty niż czytanie forumowych esejów przypadkowych ludzi. I po co znowu usiłujesz prowokować, chłopaku? Za mało jak do tej pory wasz mały, prywatny świat, w którym każdy z was jest bożkiem, został zniszczony przez zetknięcie z rzeczywistością? :)

Ostatnim razem stwierdziłem, że olewam sprawę bo kopanie leżącego to żadna zabawa i parę osób wyszło z taką "petycją" ale tutaj widzę, że nadal co chwila któryś coś odszczekuje. :)
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 06, 2010, 19:22:24 wysłana przez Ozwan »

Offline Duczek

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • http://www.youtube.com/watch?v=k8TMWODv6OI
    « Odpowiedź #52 dnia: Czerwca 10, 2010, 17:59:54 »

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #53 dnia: Sierpnia 06, 2010, 13:18:51 »
    Mam pytanie nie cierpiące zwłoki!
    Ściągam do Warbanda moda Star Wars (z oficjalnej stornki) to mój pierwszy mod, więc trochę się boję czy z moimi save'ami na Nativie będzie w porządku i czy ten mod wpłynie jakoś negtywnie na grę???
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #54 dnia: Sierpnia 06, 2010, 13:28:19 »
    Pod WB nie ma moda w świecie Star Wars. A co do twojego pytania to nie ma obawy, wszystko będzie z save'ami w porządku.

Czy widzisz w jakim temacie zamieściłeś swoje pyanie?
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #55 dnia: Sierpnia 06, 2010, 13:32:45 »
    Wybacz nie zauważyłem z pośpiechu słowa "walki" :) Ale dzięki okazało się, że to mod to M&B -.- a nie WB Dzięki
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline sułtan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Sierpnia 12, 2010, 12:43:12 »
    Ja pisze w sprawie nauki strzelania z kuszy.

OTWARTY TEREN:
    Walisz w nadchodzącego bełtami ostatni
    raz przeładowujesz i udajesz że strzelasz
    (tak żeby kusza nie wystrzeliła).
    On podejdzie spuści tarcze a jak
    podejdzie a wtedy mu z bełty w
    główeczkę.

ZAMEK:
    Strzelasz w nadchodzących wrogów
    zanim podejdą do murów.
    Kiedy będą na murach wejdź
    na blankę i zestrzel stłoczonych
    na drabinie wrogów strzałami.

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2010, 13:22:55 wysłana przez sułtan »

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    « Odpowiedź #57 dnia: Listopada 22, 2011, 14:42:07 »
    Piszę ten post, bo aż mnie czasem korci, aby takim noobom, którzy biorą na zamknięte mapy rumaka, przy****dolić w twarz. Rumak jest tylko i wyłącznie na mapy zamknięte. Na zamknięte zawsze bierzcie huntera (i war horsy, jak starczy Wam kasy), bo:
    -jest wytrzymalszy,
    -zwinniejszy,
    -ma więcej HP,
    -ma o wiele większy współczynnik ataku i pancerza. ;)

Offline Lycha4

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Stycznia 25, 2012, 18:32:57 »
    Piszę ten post, bo aż mnie czasem korci, aby takim noobom, którzy biorą na zamknięte mapy rumaka, przy****dolić w twarz. Rumak jest tylko i wyłącznie na mapy zamknięte. Na zamknięte zawsze bierzcie huntera (i war horsy, jak starczy Wam kasy), bo:
    -jest wytrzymalszy,
    -zwinniejszy,
    -ma więcej HP,
    -ma o wiele większy współczynnik ataku i pancerza. ;)
    Chyba chciałeś napisać, że Rumak jest na otwarte ;)

Offline LeperMessiah

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • Como estais amigos ?
    « Odpowiedź #59 dnia: Listopada 30, 2012, 16:40:36 »
    Drogi fanie Lecha Poznań. A może ci gracze grają dla zabawy i wolą śmigać na zamkniętych rumakami ? To... czy zawsze trzeba grać jak będzie łatwiej ? Każdy ma swój styl i grają tak jak chcą,  bez reguł. A mnie np.  bardziej denerwują nie ci, którzy nie umieją grać, nie znają ogólnych "reguł" WB, tylko tacy, którzy nazywają innych nobami za styl gry i słaby skill. Ogólnie liczą się chyba inne wartości, co ? 

To sie nazywa archeologia... 25 punktów ostrzeżeń za odkopywanie starych, dawno nieaktywnych już tematów i szukanie dziury w całym.
    A wątek zamykam.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 30, 2012, 17:21:55 wysłana przez sir Luca »
    Terror, terror leci przez wieś. Ścigani czy ścigający? Szaleni i okrutni z wściekłości czy ze strachu? Przelecą,
    nie wstrzymując koni? Czy też rozjarzy się za chwilę noc ogniem gorejących strzech?
    Cicho, cicho, dzieci...
    Mamo, czy to demony? Czy to Dziki Gon? Zmory z piekła rodem? Mamo, mamo!
    Cicho, cicho, dzieci. To nie demony, nie diabły...
    Gorzej.
    To ludzie