Widzę, że dawno nikt tutaj nie pisał... W takim razie ja się wezmę za kontynuowanie tej kłótni. Pan Owzan odkąd pojawił się na forum wszystkich na około ocenia, dokonuje sądów i kategoryzuje. Nie wiem skąd bierze te swoje mądrości i nie wiem co go uprawnia do takiego zachowania( może to, że ma konto na TW:D). Skąd w ogóle wzięła się ta zawiłość w jego zachowaniu? Może przez brak poparcia z naszej strony? Może z braku akceptacji kolejnej mądrali na forum? Mówiąc jaśniej...Rozumiem, że jego inicjatywa stworzenia subforum na TW spotkała się z negatywnym odzewem, że w temacie w którym właśnie piszę również nie znalazł głosów poparcia, ale nie potrafię zrozumieć dlaczego dorosły facet ( wnioskuję, że ma te swoje 18 wiosenek) kłóci się z nastolatkami i sam zachowuje się jak gówniarz. Nie będę się wymądrzał, ale zachowanie tego Pana pasuje mi do regułki opisującej internetowego trolla. Ciągłe prowokowanie, obrażenie, wyśmiewanie. Przepraszam, ale osoby, które oczekują asertywności od innych i oceniające ją powinny same chociaż w małym stopniu okazywać oznaki asertywności. Jest to mój jedyny post odnośnie Pana na O, ponieważ nie mam zamiaru karmić trolla. W razie jakichkolwiek oskarżeń i niedomówień mogę uściślić swoje poglądy, jednak już nie na łamach całej tawerny. Administrację proszę o nieusuwanie tego posta. W pełni ponoszę odpowiedzialność za niego i zdaję sobie sprawę, że nie jest na temat. Tak więc mój los w waszych rękach:)
Kuuuuuuuupa śmiechu... to my sobie robiliśmy jaja z Oktawianem i Matem na temat tego "top 10" a widzę, że ktoś to wziął na serio...ale ok, za wyjątkiem czytania ze zrozumieniem trzeba wiedzieć co to znaczy ironia xd
Jeszcze pamiętam jak Oktawian śmiał się z tych ludzi, co tak na serio podchodzą do naszych wypowiedzi... no, ale cóż niektórzy traktują tą grę zbyt na poważnie... :P
Poza tym te wszystkie wątki "best... " są o dupe wytłuc, bo jak się z nich śmieliśmy tak sie będziemy z nich śmiać...
Pifcio, przecież ja poważnie pisałem, jestem najlepszy:D
PS. Pifcio, nie miej do mnie pretensji, że w ogóle coś ta ten temat napisałem. Nie mogę spać przez kaszel i katar i bardzo, bardzo mi się nudzi;p