Hehe no usmialem sie z tematu i z odpowiedzi a najlepsza ta o szachach . Jak juz padl temat o siostrach to ja cos powiem , moja siora ( 11 lat ) na necie gra w gry online Sims i inne ale jak jej sie nudzi to daje jej pograc w GTA SA lub w GTA SA MP i co z tego ? Jedynie co robi to jezdzi autem sciga sie ( czasem wygrywa ) i zajmuje sie dziewczynami od CJ-a ( oczywiscie jak proponuja HOT COFFIE to moja siora daje NIE ale to szczegol ) i jest normalnie psychiczna ( ja tez ).Chcialbym cos wiecej napisac ale wszystko zosatalo napisane jedynie dodam jeszcze jeden artykul z GTA.SITE zeby sie odczepic os GTA .
GTA uratowało życie rodzinie z USA!Dodano: 05.09.2008 @ 19:08
Bardzo często słyszy się historie o brutalnych morderstwach dokonywanych przez młodych ludzi, którzy potem zrzucają całą winę na GTA. Tym razem historia z nieco innym - o wiele lepszym jak myślę - zakończeniem.
Rodzice z trójką dzieci jechali samochodem, gdy nagle pojazd wypadł z drogi i kilkukrotnie koziołkował. Ze zniszczonego pojazdu wydostała się 11-letnia Audrey, która po chwili pomogła wydostać się z wraku pozostałym członkom rodziny. Skąd wiedziała, że auto może eksplodować? Tak, dokładnie tak jak myślicie - z Grand Theft Auto! Dziewczynka wykazała się niebywałą odwagą w obliczu zagrożenia.
"Pokazała odwagę i śmiałość, której nie można oczekiwać od 11-letniego dziecka. Wykazała się opanowaniem. Co prawda dało się słyszeć, że jest podenerwowana całą sytuacją, ale wiedziała co musi zrobić by pomóc rodzicom i braciom" - powiedziała Karen Norris, matka Audrey.
Nie pozostaje nic, tylko pogratulować jej za to co zrobiła.
GTA.site.