Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband - Szybka pomoc (wątek zbiorczy)  (Przeczytany 358073 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Warband - Szybka pomoc (wątek zbiorczy)
    « Odpowiedź #180 dnia: Kwietnia 15, 2010, 21:11:25 »
    O właśnie mam tak samo tutaj screen :
    (click to show/hide)

Nic nie kombinowałem nic nie zmieniałem wczoraj gra działała , dzisiaj przyszedłem do domu i lipa

Gra się uaktualniała po prostu ;)
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #181 dnia: Kwietnia 15, 2010, 21:12:50 »
    Po uaktualnieniu mam tak samo ...

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #182 dnia: Kwietnia 15, 2010, 21:14:31 »
    Po uaktualnieniu mam tak samo ...
    Dziwne, mi się uaktualniło i moge śmigać...

A próbowałeś restartować steama ?
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #183 dnia: Kwietnia 15, 2010, 21:17:25 »
    Tak , i nic nie dało

Offline kaczy1982

• Użytkownik
    « Odpowiedź #184 dnia: Kwietnia 16, 2010, 07:52:36 »
    Mam problem, otóż lord meriga poprosił mnie o znalezienie statku korsarzy lecz ja go nie mogę go znaleźć proszę powieddzcie mi jak mogę go znaleźć albo dajcie jego namiary będę wdzięczny.

Kryjowki korsarzy zawsze znajduja sie na samym nabrzezu , takze tam szukaj a znajdziesz bankowo.

Offline Zaknafein

• Użytkownik
    « Odpowiedź #185 dnia: Kwietnia 16, 2010, 08:18:33 »
    O właśnie mam tak samo tutaj screen :

Nic nie kombinowałem nic nie zmieniałem wczoraj gra działała , dzisiaj przyszedłem do domu i lipa

Problemem jest UAC, są na to 2 rozwiązania wyłączenie go lub uruchamianie steam jako administrator (właściwości->zgodność->i zaznaczyć opcje:uruchom ten program jako administrator).

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #186 dnia: Kwietnia 16, 2010, 11:20:04 »
    HELP ME!!! :)

Mam wielkie problem uniemożliwiający mi grę w WB przez internet otóż kiedy wchodzę do pokoju z serwerami zaczynają mi się automatycznie wyszukiwać no dobrze wszystko pięknie ale po jakiś 10s BUM! Internetu nie ma! Nie wiem czym to jest spowodowane i potrzebuję jakiejś konkretnej pomocy. Mam neostradę livebox. Czy da się coś z tym zrobić? Proszę o szybką odpowiedź bo jutro o 19 mam trening wewnątrz klanowy i głupio by było na nim nie być przez taki problem.

Offline matiux

• Użytkownik
    • Podczas wojny milczą prawa.
    « Odpowiedź #187 dnia: Kwietnia 16, 2010, 11:39:15 »
    A jak wyglądają te kryjówki korsarzy? i czy z Ctrl+t mogę je znaleźć, poza tym przeszukałem całą plażę tym sposobem i nic były tylko duże grupy korsarzy które patrolowały coast-wybrzeże (a statek jest na lądzie czy na morzu najlepiej screena dajcie)

PS. Nie aktualne znalazłem :P
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 16, 2010, 11:52:18 wysłana przez matiux »
    Patrioci zawsze mówią o umieraniu za ojczyznę lecz nigdy nie wspominają o zabijaniu za nią...

Ludzie nie idą na wojnę dla zabawy. Dla zabawy nie zostawia się zapłakanej mamy.

Offline buractwo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #188 dnia: Kwietnia 16, 2010, 18:31:50 »
    Co to są "straty z nieskutecznych podatków" i jak im zapobiec. Mam 3 zamki, 4 wiochy i 1 miasto a co tydzine tracę kasiorę zamiast zyskiwać :/

Offline Markoncinio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #189 dnia: Kwietnia 17, 2010, 09:18:10 »
    ja mam taki problem co kilka sekund jak podróżuje po mapie świata wyskakują mi najczęściej puste powiadomienia, jest tylko "kontynuuj" i tak co chwile, jest tak tylko na jednym savie

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #190 dnia: Kwietnia 17, 2010, 09:57:39 »
    ja mam taki problem co kilka sekund jak podróżuje po mapie świata wyskakują mi najczęściej puste powiadomienia, jest tylko "kontynuuj" i tak co chwile, jest tak tylko na jednym savie

Pewnie ten save jest jeszcze z starszej wersji a pobrał co się patch więc musisz zacząć od nowa.

Offline Aggron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #191 dnia: Kwietnia 17, 2010, 13:42:00 »
    Mam takie pytanie:
    Jak gracie nordami to zazwyczaj jakie nosicie bronie i czy używacie koni czy nie?

Offline paveup

• Użytkownik
    « Odpowiedź #192 dnia: Kwietnia 17, 2010, 13:50:30 »
    da się w ogóle w tej grze przenieść stolice raz ustanowioną?

Offline Deat(c)hClaw

• Użytkownik
    « Odpowiedź #193 dnia: Kwietnia 17, 2010, 14:07:35 »
    Najnowszy patch chyba daje taka mozliwosc. Zdobylem zamek i przyznalem go sobie. Widac tam opcje 'Przenies tu dwor'. Po kliknieciu wyskakuje tekst, ze potrzeba narzedzi i beli aksamitu, by urzadzic sale, oraz troche czasu, by ludzie przeniesli sie do nowej stolicy.
    Po kliknieciu na Kontynuuj nic sie nie dzieje, ale... nie mam w ekwipunku aksamitu, a w zadnym miescie nie moge na razie go znalezc. Dobrze by bylo, gdyby ktos sprwdzil, czy posiadajac narzedzia i aksamit da sie przeniesc dwor...

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #194 dnia: Kwietnia 17, 2010, 14:19:08 »
    Mam takie pytanie:
    Jak gracie nordami to zazwyczaj jakie nosicie bronie i czy używacie koni czy nie?

To pytanie nie ma zbytnio sensu. Każdy gra jak chce np ja jak grałem nordami to latałem ubrany jak swadiański zbrojny tyle że z dwuręcznym, kuszą dwoma slotami bełtów i koniem arabskim więc wszystko zależy od ciebie jaką chcesz postać według mnie frakcja nie powinna mieć wpływu na to jaki styl preferujemy.