Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Śmieszne,głupie i po prostu dziwne  (Przeczytany 5345 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kondi1234

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Śmieszne,głupie i po prostu dziwne
    « dnia: Marca 29, 2010, 15:39:50 »
    To jest wątek o sytuacjach śmiesznych, głupich i dziwnych. Mam nadzieję, że będzie się z czego pośmiać.

Ja zaczynam:
    Pewnego razu, gdy zaczynałem grę po raz enty dostałem się do niewoli. Dopiero po pewnym czasie zauważyłem brak broni. Niestety, była już bitwa i chcąc niechcąc musiałem walczyć z konia pięściami. Potem do akcji wszedl bug(bo co innego) który sprawił, że sierżanta kozaków powalilem jednym uderzeniem.

Offline Balian93

• Użytkownik
    Odp: Śmieszne,głupie i po prostu dziwne
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 29, 2010, 19:28:00 »
    Ja miałem pewne przypadki, z których się uśmiałem :-)

To było wtedy gdy podczas bitwy jakiś jeźdźca jechał wprost na mnie, strzeliłem do niego i zabiłem, ale gdy go trafiłem on zgiął się i wyleciał do przodu, jakby ktoś go wyrzucił od tyłu.
    Zdarzało mi się to kilka razy podczas grania i coraz bardziej podobały mi się te bitwy z takimi przypadkami :-)

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 30, 2010, 08:30:48 »
    To jest wątek o sytuacjach śmiesznych, głupich i dziwnych. Mam nadzieję, że będzie się z czego pośmiać.

Ja zaczynam:
    Pewnego razu, gdy zaczynałem grę po raz enty dostałem się do niewoli. Dopiero po pewnym czasie zauważyłem brak broni. Niestety, była już bitwa i chcąc niechcąc musiałem walczyć z konia pięściami. Potem do akcji wszedl bug(bo co innego) który sprawił, że sierżanta kozaków powalilem jednym uderzeniem.

To nie jest śmieszne, głupie ani dziwne... nie wiem po co zaśmiecać czymś takim forum... miał mało hp i ot cały problem, a nawet jeśli to bug to nie mam pojęcia po co o tym pisać...

Offline kondi1234

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 04, 2010, 19:58:01 »
    Każdy ma inne poczucie humoru. Zresztą sam zdejmij broń i rób szarżę, to naprawdę dziwne uczucie.

Offline electricatom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 04, 2011, 14:46:16 »
    ja miałem raz tak, zdobywałem miasto i musiałem jeszcze wyciąć obrońców zamku, obrońców było 4, ja byłem z kilkoma ludźmi, 1 i 2 wroga usiekłem szabelką, widząc jak 3 zamieża się na mnie z muszkietem wyjąłem swojego pistola zza pazuchy i wypaliłem mu prosto w klatę, moglibyście powiedzieć że nic w tym śmiesznego nie było ale jakbyście zobaczyli że dostał niemałego przyśpieszenia, pofrunął w tył lekko do góry, w powietrzu zrobił fikołka uderzył o ścianę (i chyba spadł na stół) to byście zmienili zdanie, po tym zdarzeniu dokładnie przeczytałem jakie obrażenia ma ta moja splówka ;)

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 04, 2011, 14:47:36 »
    I jakie ma?

Offline electricatom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 04, 2011, 15:01:27 »
    normalne XD widać to był jaki bug :P

Offline Kasztelan

• Użytkownik
    • znacie mnie jako blood_Kasztelan lub Sierzant_PL
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 14, 2011, 15:10:36 »
    Ja w v.1.012 zaobserwowalem że gdy ma się swoją wioskę i otrzymuje się podatki to dostałem ja np. 10867252558292 talarów.....

Offline xeran95

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 17, 2011, 22:27:46 »
    grałem w wojsku zaporoskim, pewnego razu zrobiłem rewolucję i iwan barabasz zaczął rządzić potem robiłem misję czarny hetman więc jeszcze jedna rewolucja żeby radziwił mógł objąć tron i wtedy zauważyłem że w wilno ma taki biały kolor na mapie piszę pod nim mieszczanie:D a w środku siedzą sobie Jan kazimierz i Chmielnicki:DDD mało tego gdy następnego razu byłem w Wilnie zauważyłem postać która wygląda i nazywa się dokładnie jak ja stoi sobie tam gdzie się pojawiamy gdy wchodzimy do zamku

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 18, 2011, 03:03:39 »
     Jak robiłem w Polskiej kampanii i potem misja dla tego czopa Mechmeda czy jam mu tam, to właśnie po rewolucji też siebie widziałem w zamku :D

Offline Kasztelan

• Użytkownik
    • znacie mnie jako blood_Kasztelan lub Sierzant_PL
    « Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 23, 2011, 16:16:10 »
    Dziś grając zabiłem landsknechta koniem zadając mu 21 obrażeń a chwilę potem drugiemu landsknechtowi przejechałem pałaszem po twarzy i odtrzymał 7 pkt. :D
    (miałem rasowego konia 15 atak)

Offline xeran95

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 24, 2011, 00:20:26 »
    a ja trochę nie na temat bo dziwną sytuacje miałem w modzie  "the eagle and radiant cross"(sry jak pokręciłem nazwe)miałem tego moda trochę po polsku i trochę po angielsku i miałem dziwne frakcje bo niby byli ci niemcy veagirowie itp ale miałem też frakcję o nazwię "Grand Duchy" to byli tacy polacy bo mieli husarie itp ale te grand duchy mnie rozwaliły jak to się nazywa poprawnie ta frakcja?

Offline matilon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 25, 2011, 17:43:28 »
    No bo w nowszej wersji tego moda, jest frakcja, o nazwie Grand Duchy(Wielkie Księstwo). I jest niby wzorowana na Polsce.

Offline Cobeurn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 17, 2012, 20:14:13 »
    Witam! też mam podobną akcje. To było dawno temu , więc nie pamiętam jaka to bitwa ale byłem w RP i już końcówka bitwy konie bez pana dzikie latają , co nie? No więc jadę na jakiegoś typa , a przede mną dwa konie biegną na siebie , zderzają się i .... Odlatują gdzieś w niebo . Już ostatni wojowie zostali na polu bitwy ,(kilka minut po tym zjawisku) i konie spadają. Ale to z jakim hukiem! Pół mojego wojska padło , pół wrogiego. Zabawne?

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #14 dnia: Stycznia 17, 2012, 20:26:10 »
    Zmień dilera i odstaw  komputer.....
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)