Aaa to nie był atak?
Powiem tak. Zaznaczyłeś, że można zrobić to lepiej, ja zaznaczyłem, że moda robię SAM. Jeśli będę miał czas zajmować się takimi pierdołami, to się nimi zajmę.
I naprawdę, nie musisz pokazywać mi screenów z, jakby nie patrzeć, mojej własnej mapy. Dobrze wiem, co ją boli.
Skoro można zrobić to lepiej, to zapraszam do współpracy, bo widocznie wiesz jak naprawić błędy ludzi z TW. Ja nie mam pojęcia. Rozmiary mapy również mogłyby być większe, ale... wtedy pojawiliby się Tobie podobni, że im na mapie strategicznej zarywa, bo jest przesadnie wielka. Nie da się wszystkim dogodzić, czepianie się na siłę też nie pomaga. Czasami trzeba umieć zawierać kompromisy. Nikt NIGDY nie narzekał na taki mało istotny szczegół, jak widoczne niebo na krańcach mapy, ale znalazł się jeden, który się przyczepi i powie, że można to zrobić lepiej. To zrób i udowodnij, że można, bo narzekać to każdy potrafi.
Proszę bardzo, mogę zrobić mapę Japonii z miliona polys, będą nawet pojedyńcze fale na morzu, taki detal, że szczena opada... Mi taka mapa pójdzie, a Tobie?